- 6 Ocak 2008
- 794
- 2
- 41
canım ben eylül ayından beri tedavi görüyordum!Mayıs ayında da aşılamam olacaktı!Ama doktorun belgeleri söylemeyi unuttuğu için aşılamam hazirana kalmıştı!Bende bu arada büyük temizliğimi yapayım,bazı misafirlerimi ağırlayayım da aradan çıksın dedim :)) Ama yumurtlama günüymüş,2 günde bir ilişkiymiş hepsini boşverdim!Bu ay kasmıycam dedim ve hamiş kalmışım :teytey: Şok oldum!7 haftalık oldum şimdi :hooray: Kalp atışlarınıda dinledim.Biraz düşük tehlikesi var ama kendime dikkat ediyorum!Eeee o kadar temizliği yapınca,zavallı bebişim baya sallanmış :roflol:
Yani her an herşey olabilir,sakın kendini kasma!Başka şeylerle ilgilenmeye çalış,bırak yumurtlama günün kaçsın.Benim yumurtlama günümden 1 hafta sonra döllenmiş mesela yerimseniben Umarım kısa zamanda sende mucizene kavuşursun
Canım ya nasıl seviniyorum böle haberleri okuyunca bir bilsen.İnşallllaaahhhh hayırlısıyla doğurursun bi güzel ya...Ne güzel,umut oldun bana ben de ara verince öyle rahatladım ki anlatamam.Tedavi diye hayattan kopmuşum ya,rengimi bile kaybetmişim .Çok şükür şu ara geri döndüm hayata,herşey olacağına varıyo zaten,düşün düşün nereye kadar değil mi????Çok saol ilgilendiğin için.Darısı benim ve tüm bebeği olmayanların başına...Sevgiler..:teytey: