Kızlar tecrübesizim sizce ne yapayım?

22 yaşında evlendim ben. Ders de çalıştım atandım da sonra oluyor yani. Bu yaşlarda aşk olmayacak da ne zaman olacak?

KK klasiği hep bir "ders çalış"
Sanki kendileri okuldan çıkmıyordu, hiç kalpleri çarpmadı yani
Gençken olmayacak ne zaman olacak

çalışmasam anlayacam ama tüm gün kütüphaneden çıkmıyorum

Çık canım sen de kütüphaneden arada sonra yıpranırsın arada sosyalleş o da lazım deşarj olursun:)

aynen zaten kısa konuştuk ama senle de gezeriz boş vaktinde haberleşelim hep böyle şeyler dedi. sanırım ben de bekleme tarafını seçeceğim :)

teşekkür ederim sınavlar geçsin kimse beni tutamaz

insan ayarını tutturduktan sonra her istediğini yapabilir Allah keyfinizi bozmasın
Allah razı olsun. Sizin de gönlünüze göre versin tabi benimki yatırım tavsiyesi değil. Şartlar onu gerektirdi erken evlendim. Yoksa savundugum şey bekarlığın tadını sonuna kadar çıkarmak

24 yaşındakiler evlenemedik diye ağladıklarına, 22'ye de çocuk muamelesi yapıldığına göre; doğru cevap 23.
Evlenenler reşit olduğu müddetçe isteyen istedigiyle evlensin bence aslında erken evliliği savunan biri değilim. Şartlar öyle gelişti işte.

Doğru olanı yapıyosun canım arkadaşların ipiyle kuyuya inilmez tecrübeyle sabit

Boş bir zamanında arkadaş grubuyla sinema, tiyatro ya da piknik gibi bi şeyler ayarla bu vesileyle bir araya gelirsiniz. Bence yine böyle esprilerin olduğu bi günde yalnız kalırsan benden hoşlanıyor musun? diye direkt sorun baktınız kem küm ediyor ne bilim bu tip espirilerden rahatsız olmuyor musun? ben biraz huzursuz oluyorum der geçersiniz. Kendisi ilgileniyorsa zaten yazar konuşmaya çalışır sizinle

çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için :)

Öfff yine şu ders çalışçışar gelmiş... her topiğe de aynı şey aman biri okuyorum, ders çalışıyorum demesin :) Hemen ders çalış yapıştırıyolar.

Arkadaşlarınızı laubali buldum. Onlara ne sizin hissettiklerinizden? Ciddiyetsiz bi hava oluşturmuşsunuz. Onlara ne? Siz vermişsiniz bu rahatlığı. O yüzden hoşlandığınız kişiyi kullanarak sizinle dalga geçiyorlar resmen. Arkadaşlarınıza bu konuyu kapattırın.

Sonrasında hoşlandığınız kişiyle aranızda ne geçerse geçsin söylemeyin onlara. Mesaj atmak istiyorsanız atın ama ben sizin yerinizde olsam atmam. Hatta mümkün olduğu derece umursamaz olurum.

zaten ben sabah 7-akşam 11 arası kütüphanedeyim daha ne kadar çalışacağım arkadaşlar benim hislerimden katiyen habersizler kendisi bi kere ortamımızda bulunduğu günden beri böyle espriler yapıyolar ortada bişey yokken. aslında ben de atmama taraftarıydım ama boş olduğunda haberleşelim dediği için bu sefer ben yazmak istedim boş vakit buldum diye. kendisi fazla konuşmaz diye beklerken anında cevap verdi ve aralıksız 2 saat sohbet ettik çok konu açtı konuşacak. zaten herhangi bi arkadaşa hitap eder şekilde yazmıştım. bundan sonra dediğinizi yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…