- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi sweetflower77
-
22 yaşında evlendim ben. Ders de çalıştım atandım da sonraoluyor yani. Bu yaşlarda aşk olmayacak da ne zaman olacak?
çalışmasam anlayacam ama tüm gün kütüphaneden çıkmıyorum
aynen zaten kısa konuştuk ama senle de gezeriz boş vaktinde haberleşelim hep böyle şeyler dedi. sanırım ben de bekleme tarafını seçeceğim :)24 yaşındakiler evlenemedik diye ağladıklarına, 22'ye de çocuk muamelesi yapıldığına göre; doğru cevap 23.
Konu sahibi, ben olsam beklerdim ya. Öyle çok da samimi bir muhabbet kurulmuş gibi gelmedi bana anlattıklarınızdan. Şöyle arada güzel bir elektriklenme, sohbet filan olur, bir merhaba mesajı atın diyeceğim de, bana sanki arkadaşlarınızın döndürdüğü şakadan sonra, bir şey hissetmeden bir bakayım, tanıyayım diye gelmiş, çok da önemsememiş gibi geldi.
teşekkür ederim sınavlar geçsin kimse beni tutamazKK klasiği hep bir "ders çalış"
Sanki kendileri okuldan çıkmıyordu, hiç kalpleri çarpmadı yani
Gençken olmayacak ne zaman olacak
Çık canım sen de kütüphaneden arada sonra yıpranırsın arada sosyalleş o da lazım deşarj olursun:)
Allah razı olsun. Sizin de gönlünüze göre versininsan ayarını tutturduktan sonra her istediğini yapabilir Allah keyfinizi bozmasın
Evlenenler reşit olduğu müddetçe isteyen istedigiyle evlensin bence24 yaşındakiler evlenemedik diye ağladıklarına, 22'ye de çocuk muamelesi yapıldığına göre; doğru cevap 23.
Doğru olanı yapıyosun canım arkadaşların ipiyle kuyuya inilmez tecrübeyle sabitzaten yazsam arkadaşmışız gibi yazarım. kaldı ki ortak arkadaşlar bizle 1 ayı aşkın süredir takılıyo sanki sevgiliymişiz gibi espriler yapıyolar ama ben ağzından bişey duymadıkça belli etmemekte kararlıyım defalarca istemiyorum dedim
çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için :)Boş bir zamanında arkadaş grubuyla sinema, tiyatro ya da piknik gibi bi şeyler ayarla bu vesileyle bir araya gelirsiniz. Bence yine böyle esprilerin olduğu bi günde yalnız kalırsan benden hoşlanıyor musun? diye direkt sorun baktınız kem küm ediyor ne bilim bu tip espirilerden rahatsız olmuyor musun? ben biraz huzursuz oluyorum der geçersiniz. Kendisi ilgileniyorsa zaten yazar konuşmaya çalışır sizinle
zaten ben sabah 7-akşam 11 arası kütüphanedeyim daha ne kadar çalışacağımÖfff yine şu ders çalışçışar gelmiş... her topiğe de aynı şey aman biri okuyorum, ders çalışıyorum demesin :) Hemen ders çalış yapıştırıyolar.
Arkadaşlarınızı laubali buldum. Onlara ne sizin hissettiklerinizden? Ciddiyetsiz bi hava oluşturmuşsunuz. Onlara ne? Siz vermişsiniz bu rahatlığı. O yüzden hoşlandığınız kişiyi kullanarak sizinle dalga geçiyorlar resmen. Arkadaşlarınıza bu konuyu kapattırın.
Sonrasında hoşlandığınız kişiyle aranızda ne geçerse geçsin söylemeyin onlara. Mesaj atmak istiyorsanız atın ama ben sizin yerinizde olsam atmam. Hatta mümkün olduğu derece umursamaz olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?