Kızlar tecrübesizim sizce ne yapayım?

sweetflower77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
74
17
8
ortak arkadaşlar yaklaşık 1 aydır sevgiliymişiz gibi espriler yapıyolar o bundan rahatsız değil ama ben kendisini beğenmeme rağmen rahatsız oluyorum. bana "senden hoşlandığını itiraf etti" dediler onun ağzından bişey duymadıkça asla olumlu sinyal vermek istemediğimden istemiyorum dedim sonra şaka dediler gerçekten şakaymış. bu şakadan sonra sosyal medyada takipleştik mesaj attı az konuştuk kendisi geziyodu ben ise sınavlara çalıştığımdan daha seni tutmayayım çalış dedi ben de konuşmaktan mutlu olduğumu söyledim boş vaktinde tekrar haberleşiriz dedi dışarı çıkar gezeriz dedik sohbet güzel bir şekilde bitti. ama neredeyse 5 gündür yazmadı. istese çalışmalar nasıl gidiyor diye yazabilirdi. siz olsaydınız yazar mıydınız yazmasını bekler miydiniz. teşekkür ederim

Çok yarım yazmışsınız. Biraz daha açıklayıcı yazın.
Arkadaşlarının şakalarından rahatsız olmuştur o yüzden yazmıyordur. Ya da birini bulmuştur.

Çok yarım yazmışsınız. Biraz daha açıklayıcı yazın.
Arkadaşlarının şakalarından rahatsız olmuştur o yüzden yazmıyordur. Ya da birini bulmuştur.
rahatsız olsa en başından beri 1 aydır rahatsız olurdu hiç mesaj atmazdı. arkadaş benim fotoğrafımı çekip ona gönderince bile rahatsızlık belirtisi bir şey söylememekte. zaten rahatsız olsaydı derdi böyle espriler de yapmazlardı. nereyi açıklamam lazım

Bi kez sorabilirsiniz aslında mesaj at napıyosun diye içinde kalmasın hala tık yoksa da boşvermen gerekecek

Ben olsam ders çalışırdım

O zaman boşver canım bu sefer de ortamın bozulacak. Beyefendinin niyeti yok gibi.Beklemede kalmalsın belki de başka biri vardır
zaten yazsam arkadaşmışız gibi yazarım. kaldı ki ortak arkadaşlar bizle 1 ayı aşkın süredir takılıyo sanki sevgiliymişiz gibi espriler yapıyolar ama ben ağzından bişey duymadıkça belli etmemekte kararlıyım defalarca istemiyorum dedim

22 yaşında evlendim ben. Ders de çalıştım atandım da sonra oluyor yani. Bu yaşlarda aşk olmayacak da ne zaman olacak?
24 yaşındakiler evlenemedik diye ağladıklarına, 22'ye de çocuk muamelesi yapıldığına göre; doğru cevap 23.

Konu sahibi, ben olsam beklerdim ya. Öyle çok da samimi bir muhabbet kurulmuş gibi gelmedi bana anlattıklarınızdan. Şöyle arada güzel bir elektriklenme, sohbet filan olur, bir merhaba mesajı atın diyeceğim de, sanki arkadaşlarınızın döndürdüğü şakadan sonra, bir şey hissetmeden bir bakayım, tanıyayım diye gelmiş, çok da önemsememiş gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…