• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ispinoza

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
188
81
18
Merhabalar kızlar
Bizim
*sperm ileri hızımız %1,
*yavaş ileri %10
*sayımız 8milyon (en az 15milyon olması gerekiyormış) ,
*total sayı 27milyon(en az 40 olması gerekiyormuş)
*Morfoloji %4

Doktora gösterdik ultrason,
prolaktin ve hormon testleri temiz çıktı. Varikosel yok. İlaç olarak proxed plus verdi 3 4 ay deneyeceğiz doğal kürlerle de sizce doğal yollu gebelik için bu ilaç tedavisi yeterli midir?
Bu kürleri ve ilaçları kullanarak doğal yollu gebelik geçiren var mı? Doktor 1 sene daha bekleyin dedi ama ben her ay ümitlenip yıpranmaktan korkuyorum. Ben 28 eşim 30 yaşında

Canım konu hakkında bir bilgim yok ama konun önlere çıksın diye yazıyorum, umarım en kısa sürede düzelir ve gebe kalırsın💖

Merhabalar kızlar
Bizim
*sperm ileri hızımız %1,
*yavaş ileri %10
*Morfoloji %4

prolaktin ve hormon testleri temiz çıktı. Varikosel yok. İlaç olarak proxed plus verdi 3 4 ay deneyeceğiz doğal kürlerle de sizce doğal yollu gebelik için bu ilaç tedavisi yeterli midir?
Bu kürleri ve ilaçları kullanarak doğal yollu gebelik geçiren var mı? Doktor 1 sene daha bekleyin dedi ama ben her ay ümitlenip yıpranmaktan korkuyorum. Ben 28 eşim 30 yaşında
Canım tabii ki düzelebilecek değerler.. eşinize lökosit falan çıktı mı o da etkiliyor spermleri ve antibiyotikle halolan bi şey

Merhabalar kızlar
Bizim
*sperm ileri hızımız %1,
*yavaş ileri %10
*Morfoloji %4

PROMOTİL MEN BU İŞTE EN İYİ TAKVİYE ÜRÜN. EŞİME DE ÖNCE PROXEED VERDİ DOKTOR 1 KUTUDAN SONRA PROMOTİLE DÖNDÜK. HÜNNAP KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ VAR ONU DA ALIN YA DA KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIN ÇOK ETKİSİNİ GÖRDÜK BİZ. HALA HAMİLE KALAMADIM AMA DEĞERLER TOPARLANDI. HA DOKTOR BİZE OMEGA 3 TE VERDİ

Canım tabii ki düzelebilecek değerler.. eşinize lökosit falan çıktı mı o da etkiliyor spermleri ve antibiyotikle halolan bi şey
Lökosit değeri normal görünüyor ama hızımız çok çok düşük sayımız füşük notmal yolla çok uzun seneler alabilir diye korkuyorum gerçekçi olmak istitorum

PROMOTİL MEN BU İŞTE EN İYİ TAKVİYE ÜRÜN. EŞİME DE ÖNCE PROXEED VERDİ DOKTOR 1 KUTUDAN SONRA PROMOTİLE DÖNDÜK. HÜNNAP KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ VAR ONU DA ALIN YA DA KEÇİBOYNUZU KÜRÜ YAPIN ÇOK ETKİSİNİ GÖRDÜK BİZ. HALA HAMİLE KALAMADIM AMA DEĞERLER TOPARLANDI. HA DOKTOR BİZE OMEGA 3 TE VERDİ
Umarım yakın zamanda hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz. Değerler düzeldikten ne süre sonra gebe olunuyor acaba

Lökosit değeri normal görünüyor ama hızımız çok çok düşük sayımız füşük notmal yolla çok uzun seneler alabilir diye korkuyorum gerçekçi olmak istitorum
Canım allahtan ümit kesilmez çok şükür sperm var yani bir sperm yetiyor zaten.. bakarsınız olmadı başka yollar denersiniz

Merhabalar kızlar
Bizim
*sperm ileri hızımız %1,
*yavaş ileri %10
*Morfoloji %4

Proxeed plus cok etkili bir vitamindir. Esimin sperm sayisi 36.000.000 dan 112.000.000 cikti 3 ayda suan tek sıkintımız morfoloji bizimde simdi onu duzeltmeye calisiyorum vitamin kür arastiiyorum proxeed e devam ediyor ayni zamanda

Proxeed plus cok etkili bir vitamindir. Esimin sperm sayisi 36.000.000 dan 112.000.000 cikti 3 ayda suan tek sıkintımız morfoloji bizimde simdi onu duzeltmeye calisiyorum vitamin kür arastiiyorum proxeed e devam ediyor ayni zamanda
Gerçekten mi çok morel oldu bana morfoloji için e vitamini diyorlar saraçoğlu özellikle çok iddaalı bu konuda kullananlar da memnun e vitaminin 200ml ve doğal olanı olmalıymış günde 1 tane

Sizin totalde mi 36mlyomdu değeriniz??

Back
X