ben sütümü pompayla çekip vermeye devam etmiştim.anne sütü olduğu sürece normal süt vermek doğru değil bence.hele türkiyedeki sütler gerçekten iyi değil kızlar maalesef.keşke sütü kesmeseymişsin...ama 1 yaşından önce inek sütü verme derim ben.sevgiler
ben annesi sütünü maalesef 4,5 ay verebildim...
Aptamille devam ettik...
18 ay'a kadar Aptamil 3 kullandım hala ara ara veriyorum...
Ama nestle çocuk sütüne de başladım öğle uykusundan önce veriyorum...
Gaz yapar diye gece uykusundan önce hala Aptamil 3 kullanıyorum...
Ama senin için birz daha erken sanırım...
Biraz daha sabret, bebeğinin gaz problemi yok sa 18. ayında nestle çocuk sütüne başla derim...
devam mamsını büyük ihtimalle doktorunun tavsiyesiyle vermişsindir zaten eğer doktorun sana süt erebilirsin demeden süt verme çünkü sütün fazlası zararlı çok emin değilim ama zararı ya kndaki demiri eksiltiyor yada kan eksilmesine yol açıyordu ben oğluma birbuçuk yaşından sonra vermeye başlamıştım ve çocuğum yemek yemiyor sadece sütle besleniyordu ve ozaman ferrum diye bir kan ilacı verdi ve sütü kesmemei istedi artık sadece yatarken bir bardak ballı süt içiyor.
Oğlum 1,5 yaşında bende artık yavaş yavaş vermeye çalışıyorum zaten biberona alışkın olduğu için biberonla ne versem hoşuna gidiyor,nestle çocuk sütü veriyorum devam maması içiyordu atık onuda vermiyorum bende pekmez veriyorum sağol canım teşekkürler:1hug:merhabalar ben 1 yasında süt vermeye basladım içine 1 cay kasıgı pekmezde katıyorum iyi geliyor ayrıca milupa devam sütü de veriyorum degisik olsun diye nestle cocuk sütüne de kulanıyorum
slm gulsecim,ben 1yasindan sonra normal sut veriyordum,doktorda ver demisti,sorun olmaz canim eger vermek istiyorsan,1yasindan sonra doktorlar artik sizinle ayni yemek masasinda otursun,istedigini yesin diyorlar,tabi bizim hanim ve beyefendiler yerse,NERDEEEE:)
sagol canim,ins bende ogunleri gorurum,benim kiz sutu hic icmiyor ne kadar versem teklifte bulunsam redediyor2,3aydir agzina bile almiyor sutu,umarim en kisa zamanda ictahi acilirda icip yer,vallahi cok zor ya,ne yapcami sasirmisim,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?