Bebek Beslenmesi kızlar süt pompası bir bakın:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kirmizikar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
125
5
46
Adana
kızlar eylülde okula başlayacağım için süt sağma makinası bakıyordum manueller çok zor oluyodu zaten dün akşam spectra3 diye bir marka aldım satan adam baya bir övdü diğerlerine göre.açıkcası ben medelanınkini düşünüyordum fakat o da yokmuş ellerinde bu da peşin 165tl ye geldi yani fiyat olarak öyle ucuzda değil sağdım iki kere çok canım acımadı sütte akşamları olmaz bende akşam 125 cc çıktı şaşırdım mamadan vazgeçirebilmenin umudu oldu banada:)ama yinede içimi kurt yiyor bu ürünü alan ya da duyan var mı?gürültüsüde yok denecek kadar az.ben açıkcası hiç bir markayı bilmiyordum ama burdan okuduklarım hep ya medela ya avent diye böyle endişelendim.

ben manuel kullanıyorum lansinoh gerçekten ugrastırıyor. bu arada ıkınızde ögretmensiniz galiba bende öğretmenim sizin minikler kaç aylık. benım kızım 4 aylık bıberon almıyor mamada kabul etmıyor.okula cok az kaldı...

canım benim kızımda 2 aylık olacak 5 gün sonra inşallah.doğum iznim olmadığından bende başlıyorum okula pazartesibizimkine anne sütü yetmiyor mama takviyeside var az da olsa.hayırlısı bakalım okul açılınca halimiz ne olcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…