Ya keşke böyle adam akıllı ilişki yaşasanız da bari bu ikilemde kalmasanız . Ella adet duzeninizi mahvedecek deneyimlemiş biri olarak söylüyorumkızlar dun sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik korunuyorduk en son sevgilim bosalırken kondom sürtünmeden dolayı kaymıs sanirim biraz benim klitorisimin ust kısmına da bulasti spermin kondomdan cıkan az kısmı. bugun ella ictim bise olur mu suphesinden. bu sekilde hamile kalma olasiligim var mi ve ella yeterli m
ne kadar sure etkisi suruyor yani adet duzensizliginin bir bilgim yok da soruyorumYa keşke böyle adam akıllı ilişki yaşasanız da bari bu ikilemde kalmasanız . Ella adet duzeninizi mahvedecek deneyimlemiş biri olarak söylüyorum
benimde aynı şekil adeti acaba kaç gün geciktirir yeni düzene girmiştikızlar dun sevgilimle sürtünme yoluyla iliskiye girdik korunuyorduk en son sevgilim bosalırken kondom sürtünmeden dolayı kaymıs sanirim biraz benim klitorisimin ust kısmına da bulasti spermin kondomdan cıkan az kısmı. bugun ella ictim bise olur mu suphesinden. bu sekilde hamile kalma olasiligim var mi ve ella yeterli mi
ne kadar etkilerYa keşke böyle adam akıllı ilişki yaşasanız da bari bu ikilemde kalmasanız . Ella adet duzeninizi mahvedecek deneyimlemiş biri olarak söylüyorum
ne kadar gün geciktirir ona göre telaş edicem deHamile kalmazsiniz. Adetiniz gecikirsede telaslanmayin adet dongusunu bozuyor ertesi gun hapi
ne kadar geciktirir bilginiz var mı acabaHamile kalmazsiniz. Adetiniz gecikirsede telaslanmayin adet dongusunu bozuyor ertesi gun hapi
Belli olmuyor herkesin bunyesi farkli bazilarinda 2 gun bazilarinda 20 gun. Sizde mi surtunerek iliski yasadiniz?ne kadar geciktirir bilginiz var mı acaba
Beni 4 ay geciktirdi prolaktin hormonum yükseldi geciktiği için hormonlarımı mahvetti ilaç kullandım bir süre sonunda regl oldum sonra düzensiz oldu yeni yeni duzeldi ve düzenlendi gibine kadar etkiler
ben önceden prolaktin inhibe eden ilaç kullandım o da geçici baş dönmesi göz kararması yapıyordu umarım olmaz ya bugün içtiğimin 3. günü reglime birkaç gün var kanamam ve regl gibi ağrım var umarım regldir gögüs hassasiyeti de varBeni 4 ay geciktirdi prolaktin hormonum yükseldi geciktiği için hormonlarımı mahvetti ilaç kullandım bir süre sonunda regl oldum sonra düzensiz oldu yeni yeni duzeldi ve düzenlendi gibi
benim şu an 3. gün kanamam ve karın ağrım var regl gibi ve reglime 3 4 gün var umarım erken olmuşumdur yaBelli olmuyor herkesin bunyesi farkli bazilarinda 2 gun bazilarinda 20 gun. Sizde mi surtunerek iliski yasadiniz?
Erken olmussunuzdur tabi geciktirdigi gibi erkende yapiyor ara kanamada yapiyor herkeste farkli etki ediyor.benim şu an 3. gün kanamam ve karın ağrım var regl gibi ve reglime 3 4 gün var umarım erken olmuşumdur ya
Regldir muhtemelben önceden prolaktin inhibe eden ilaç kullandım o da geçici baş dönmesi göz kararması yapıyordu umarım olmaz ya bugün içtiğimin 3. günü reglime birkaç gün var kanamam ve regl gibi ağrım var umarım regldir gögüs hassasiyeti de var
Herkesin vücut yapısı farklı benim eşim içime boşalmamasına rağmen men sıvısı ile hamile kaldım ben doktorla beraber hepimiz şok olduk. Öyle içime biraz da olsa kaçma gibi bir şey de olmadı yani . Gebelik kimine kolay kimine zor nasip oluyor kimine de olmuyorSiz ilişkiye girmemişsiniz öncelikle. Prezervatif öyle çıkmaz ya senin ıslaklığındır ya da preservstifin kendi ıslaklığı oluyor odur. Boşalınca hunharca devam etmediyseniz tabi bir şeylere. Biz bu ay eşimle defalarca ilişki yaşadık yumurtlama dönemine de getirdik hala kesin değil hamile olacağım umutla bekliyorum. O dediğin şey kolay olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?