- 29 Eylül 2018
- 136
- 45
- 48
- 27
- Konu Sahibi Beyzanur53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 Eylül benim biraz düzensiz oluyor haftaya tekrar test yapmayı düşünüyorum canımBat ne zaman testi tekrarlamadınız mi
Aaa hiç daha önce gebe kalmadım aynı belirtiler var bende şuan sonra hamile kaldım mı kimyasal miydiSöyle diyim ben adetime 10 gün varken göğüs hassasiyetim olmuştu uyku halsizlik ve yüzüme o kadar çok sivilce cıktı ki ebe ark bana hamile olabilirsin aynı belirtiler bende de olmuştu demişti o ay beta biraz yükselip tekrar inmisti sanırım kimyasal gebelik dEmisti doktor
Bu ay adeti bekliyorum ama öyle öncekiler gibi degerlendirmed8m üstünde de durmadım çünkü geçen ay beta yükselince o kadar çok umutlandım ki kötüsü eşimi de umutlandirdim o yüzden çok ağladım cok üzüldüm akıllandımAaa hiç daha önce gebe kalmadım aynı belirtiler var bende şuan sonra hamile kaldım mı kimyasal miydi
Aynen şuan bende o durumdayım eşim umutla bekliyor Allah inşallah nasip eder bizedeBu ay adeti bekliyorum ama öyle öncekiler gibi degerlendirmed8m üstünde de durmadım çünkü geçen ay beta yükselince o kadar çok umutlandım ki kötüsü eşimi de umutlandirdim o yüzden çok ağladım cok üzüldüm akıllandım![]()
Aynen öyle dünyaya gelicek olanın günü saati belli der hep kayınvalidemAmin inşallah bi arkadaşım bir ay önce evlendi hamile oldugunu öğrendi ilk aydan rabbim nasibi olana veriyor
Aynen öyleAynen öyle dünyaya gelicek olanın günü saati belli der hep kayınvalidem![]()
Hormon testi yapıldı canim pko var dedi doktor kilo ver dedi kıllanma var canım saç dökülmesi kilo alımı falanda var rahim filmi yinede hamile kalmama yardımcı olurmu pkoluykenKıllanma varmı acaba adetliyken hormon testi yaptırdınız mı? Adetim düzensiz dediniz. Ve çenede yaygın çıkan sivilce genelde pcostan çıkar. Kesin birşey diyemem elbetteki. Başıma geldiği için öneride bulundum sadece. Bence çocuk için ümitlenmek yerine bi test yaptırın.
Olabilir hametan kullandim.makyajnalti baz olarakBişey dokunmuş gibi sanki
Çok yağlı şeyler mı yediniz? Hepsı aynı anda cıkmıs gıbıKizlar geçen test yaptım silik cizgi kayboldu birden anlam veremedim iki gündür de yüzümde böyle şeyler çıkıyor cogaliyolar geçen ayın 20 sinde rahim filmi çektirdim 1 haftadır da göğüs uçlarımda hep dik duruyor sızlıyor sizce![]()
Hormon testi yapıldı canim pko var dedi doktor kilo ver dedi kıllanma var canım saç dökülmesi kilo alımı falanda var rahim filmi yinede hamile kalmama yardımcı olurmu pkoluyken
İnşallah canım Allah gönlümüze göre versinTahmin etmiştim o çene sivilceleri çok lanet, ozan yağı kullanmanı öneririm. Bendede çıkıyor bazen 2 3 gün sabah öğle akşam sürüyorum temiz cildime söndürüyor. Rahim filmine gelirsek sağlık açısından öneririm kontrol amaçlı. Ama hamile kalanı canlı örnek görmedim ama burda çok okudum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Pco falan tamam herşey bir sebep ama en büyük sebep stres bence :) bu ay bende çatlatma vurdum 12. Günüm bakalım ne olucak![]()
İnşallah canım Allah gönlümüze göre versin![]()