kızlar, şu fincanı bi yorumlar mısınız?

kocaman bir göz var tam ortada görmüşsündür zaten onu. otoriter bir bayan var bir kalp üzerinde çok fazla baskı oluşturuyor. eğer bu bayan sensen, sevgiline çok baskı yapma :) a harfi gördüm kalbin yanında.
fotoğraflar çok küçük boyutlu daha büyük koyarsan daha rahat yorumlarlar. benden bu kadar :)

kızlar, kırk yılın başı türk kahvesi içceğim tuttu. garip şeyler çıktı falımda. yorumlayabilecek olan var mı?

Eki Görüntüle 498403 Eki Görüntüle 498404 Eki Görüntüle 498405 Eki Görüntüle 498406 Eki Görüntüle 498407

net 2 şey var gözüken birisi göz, Diğeride A harfi.
ama bu a harfi bayandamı erkektemi çözemedim çünkü A harfi altında elele güle oynaya duran çift var.Hatta yanlarında küçük bir çocuk evlimisin? yada evlenip çocukmu yapmak istiyorsun :))))) sonra iyi olan bir kaç tane haber var.Sonra bu bahsettiğim çiftler karşı karşıya geliyor ve önemli gibi gözüken bir problemi çözüyorlar.Arada ufak tefek tartışması olan çift bunlar.Onun dışında ikisininde kısmeti var.Beraber azmederek bir şeye ulaşıyorlar.Erkek biraz kadını sinir ediyor ama aralarındaki bağ etkilemiyor ilişkilerini bu kadar. :)

Pek anlamam, ama;

-Acayip büyük bir göz var üzerinde. Kendine sık sık bildiğin duaları oku. Özellikle Nas&Felak nazara iyi gelir. :)
-Boynu düşünmekten bükülmüş biri var sanki, ya sen ya da bi tanıdığın kafasına bazı şeyleri çok takmış, olmadık şeyleri bile gözünde dağ gibi büyütmüş gibi. Ama abarttığı kadar takılacak ciddi şeyler değil.

Başka da bişey söyleyemiyorum. Fotoğraflar çok küçük çünkü. :)

Pek anlamam, ama;

-Acayip büyük bir göz var üzerinde. Kendine sık sık bildiğin duaları oku. Özellikle Nas&Felak nazara iyi gelir. :)
-Boynu düşünmekten bükülmüş biri var sanki, ya sen ya da bi tanıdığın kafasına bazı şeyleri çok takmış, olmadık şeyleri bile gözünde dağ gibi büyütmüş gibi. Ama abarttığı kadar takılacak ciddi şeyler değil.

Başka da bişey söyleyemiyorum. Fotoğraflar çok küçük çünkü. :)

ağzına sağlık canım.. fotoğraflar nasıl büyütülüyo bilmiyorum ki..

ama düşünmekten, her şeyi abartıp abartıp kafaya takmaktan boynu bükükler gibi olan biri var evet. o da eşim.. keşke artık işler yoluna girse de o da kendine gelse..

ağzına sağlık canım.. fotoğraflar nasıl büyütülüyo bilmiyorum ki..

ama düşünmekten, her şeyi abartıp abartıp kafaya takmaktan boynu bükükler gibi olan biri var evet. o da eşim.. keşke artık işler yoluna girse de o da kendine gelse..

İnşAllah en kısa zamanda işlerinizi yoluna koyar da huzurlu olursunuz canım. Rabbim yardımcınız olsun.

X