- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar..evlendiğimden beri bu biblolar duruyor çekmecemde..evimin hiç bir yerine uyduramadım en son canım sıkıldı kaldırdım.. renk olsun şekli olsun pek cazip değil biliyorum ama alınmış işte zamanında bazısı hediye geldi falan işte..sizce bunları nereye koyabilirim veya nasıl değiştirebilirim..farklı bi hale getirip de şık bi biblo haline gelme ihtimalleri varmı sizce.. resimdeki o ikili şamdanı baya pahalıya almıştım..ama malesef koyacak bi yer de bulamadım zamanında almışım işte... acaba boya falan olabilirmi..veya olursa ne ile boyanır..başka bişey falan fikriniz varmı..deniz kabuklu mum da hediye geldi ama tek başına bi yere uymadı..bi kaç parça takım gibi bişey olsa belki yakıştırırdım biyere..acaba onu nereye koyabilirim.. o yıldız tabak gibi olanda aslında yaldızlı ama resimde çıkmamış net.. o da tek başına olunca kaldı öyle çekmecelerin bi köşesinde.. sizden ricam önemsiz bi konu belki ama uğraştıkça insan maşgul oluyor bişeylerle.. o yüzden akıl vermenizi bekliyorum ilgilenenlerden..