kızlar şu bibloları nasıl nerde kullanabilirim akıl lütfen..

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
slm kızlar..evlendiğimden beri bu biblolar duruyor çekmecemde..evimin hiç bir yerine uyduramadım en son canım sıkıldı kaldırdım.. renk olsun şekli olsun pek cazip değil biliyorum ama alınmış işte zamanında bazısı hediye geldi falan işte..sizce bunları nereye koyabilirim veya nasıl değiştirebilirim..farklı bi hale getirip de şık bi biblo haline gelme ihtimalleri varmı sizce.. resimdeki o ikili şamdanı baya pahalıya almıştım..ama malesef koyacak bi yer de bulamadım zamanında almışım işte... acaba boya falan olabilirmi..veya olursa ne ile boyanır..başka bişey falan fikriniz varmı..deniz kabuklu mum da hediye geldi ama tek başına bi yere uymadı..bi kaç parça takım gibi bişey olsa belki yakıştırırdım biyere..acaba onu nereye koyabilirim.. o yıldız tabak gibi olanda aslında yaldızlı ama resimde çıkmamış net.. o da tek başına olunca kaldı öyle çekmecelerin bi köşesinde.. sizden ricam önemsiz bi konu belki ama uğraştıkça insan maşgul oluyor bişeylerle.. o yüzden akıl vermenizi bekliyorum ilgilenenlerden.. $05022012326.jpg $05022012325.jpg $06022012332.jpg $06022012333.jpg

slm kızlar..evlendiğimden beri bu biblolar duruyor çekmecemde..evimin hiç bir yerine uyduramadım en son canım sıkıldı kaldırdım.. renk olsun şekli olsun pek cazip değil biliyorum ama alınmış işte zamanında bazısı hediye geldi falan işte..sizce bunları nereye koyabilirim veya nasıl değiştirebilirim..farklı bi hale getirip de şık bi biblo haline gelme ihtimalleri varmı sizce.. resimdeki o ikili şamdanı baya pahalıya almıştım..ama malesef koyacak bi yer de bulamadım zamanında almışım işte... acaba boya falan olabilirmi..veya olursa ne ile boyanır..başka bişey falan fikriniz varmı..deniz kabuklu mum da hediye geldi ama tek başına bi yere uymadı..bi kaç parça takım gibi bişey olsa belki yakıştırırdım biyere..acaba onu nereye koyabilirim.. o yıldız tabak gibi olanda aslında yaldızlı ama resimde çıkmamış net.. o da tek başına olunca kaldı öyle çekmecelerin bi köşesinde.. sizden ricam önemsiz bi konu belki ama uğraştıkça insan maşgul oluyor bişeylerle.. o yüzden akıl vermenizi bekliyorum ilgilenenlerden..Eki Görüntüle 341498 Eki Görüntüle 341499 Eki Görüntüle 341500 Eki Görüntüle 341501

evini gormek lazm... son kis belki banyoda kullanlablir...

yildizli mor tabak orta sehpa ustune konulabilir gerci mobilyalarin hali ve perdelerin ne renk bilmiyorum cerez tabagi gibi de kullanabilirsin.
son parca arkadasin yazdigi gibi banyoda sik durabilir
samdan takimida yemek konsolunun ustunde durabilir yaninda bir iki cerceveyle
gerci dedigi gibi salonu gormek lazim.

at gitsin boşboş duracağına yada sende hediye et birilerine hediyeyi hediye vermek sunnettir ne olsa :emir_bebek:

tavsiyeler üzerine deniz kabuklu mumu lavabomun önüne koydum yakıştı...şamdanları da şimdilik geçici biyere koydum..diğer yıldız tabağı zigon sehpanın üzerine koydum oldu gibi sanki.. ama mavi küllük ve mini vazoyu ne akla hizmetse bulamadım koyacak yer..atsam da kıyamıyorum..yazık günah..ona da biyer söyleyen yokmu..akıl akıldan üstündür..

atma sakınnnnn ...boyasana canım onları ben eski biblolarımı oğelerle bouamaya bayılırım mesela istediğin renk oğyle ojenin kendi fırçasıyla boya bence ...o üstündeki minik çiçekleri ayrı boya güzel olur..

evet bende de var dolaba koydum renkleri evime uymuyor diye zamaninda alinmis süs esyalari iste atmaya kiyamiyorsun..mavi vazoyla kullüyü mutfak masasinin üstüne yada cam önüne koy rengi uymuyorsa spreyle boya bi sekilde degerlendir

kenarda duran bibloları yada vs hemen anneme yada ablama veririm
gereksiz eşyaları tutmayı sevmiyorum evde
objelerimde büyük figürlü birkaç tane okadar

şamdanlar da pek de çirkinmiş maşallah :)

yıldız, kabuklular ve mavililer çok güzel de, diğer o şamdanlar.. yani çekmecede durabilir bence.

X