- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
3925 ten 6578 e çıktı3 binlerden 6 binlere mi çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3925 ten 6578 e çıktı3 binlerden 6 binlere mi çıktı
3 güne normal gibi ama doktora gidin kese zaten oluşmuştur.Ben ilk kan verdim 5300 dü doktor keseyi gördü bidaha kontrole gerek yok betayi demişti.Bi kadın doğuma gözükün karından kese gözükür3925 ten 6578 e çıktı
Randevu almaya çalışıyoruz. Fransa’da yaşıyorum. Burada biraz zor oluyor da randevu bulmak. İnşallah görürüz keseyi3 güne normal gibi ama doktora gidin kese zaten oluşmuştur.Ben ilk kan verdim 5300 dü doktor keseyi gördü bidaha kontrole gerek yok betayi demişti.Bi kadın doğuma gözükün karından kese gözükür
Değeriniz yüksek Allah'ın izniyle bir sorun yoksa kese çoktan oluşmuştur inşallah bulursunuz sıraRandevu almaya çalışıyoruz. Fransa’da yaşıyorum. Burada biraz zor oluyor da randevu bulmak. İnşallah görürüz keseyi
İnşallah. İnşallah bu sefer kötü bsey yaşamamDeğeriniz yüksek Allah'ın izniyle bir sorun yoksa kese çoktan oluşmuştur inşallah bulursunuz sıra
2 günde 2 katı arttığına göre sorun yok gibi gözüküyor ama tabi en doğru bilgiyi doktor verir umarım en kısa zamanda randevu alabilirsiniz. Avrupada ne kadar tuhafmış ya sağlık sistemi gerçekten herkesten aynı sorunu duyuyorumKızlar ilk kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün tekrar verdim artış nasıl diye. Sizce nasıl artışı? Az mı?
Mucizevi bir şekilde yarına randevu aldık. Görmeye gideceğiz yarın inşallah. Çok heyecanlı2 günde 2 katı arttığına göre sorun yok gibi gözüküyor ama tabi en doğru bilgiyi doktor verir umarım en kısa zamanda randevu alabilirsiniz. Avrupada ne kadar tuhafmış ya sağlık sistemi gerçekten herkesten aynı sorunu duyuyorum
Kontrolle gitinmi canim bebisi gördûnmûhayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallahMucizevi bir şekilde yarına randevu aldık. Görmeye gideceğiz yarın inşallah. Çok heyecanlı
Gözünüz aydın.Mucizevi bir şekilde yarına randevu aldık. Görmeye gideceğiz yarın inşallah. Çok heyecanlı
Çok teşekkür ederimdeğerin çok güzel artmış
Çok teşekkür ederimGözünüz aydın.
Hayırlısıyla güzel geçsin inşallah.
Bugün keseyi gördük çok şükür. Bebek de 2 ml dedi doktor. 2 hafta sonrasına randevu verdi. O zaman da kalp atışını duyarım inşallahKontrolle gitinmi canim bebisi gördûnmûhayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah
Keseyi gördük çok şükürGözünüz aydın.
Hayırlısıyla güzel geçsin inşallah.
Keseyi coktan gorursun canim gerek yok artik kan vermene falan artista guzelKızlar ilk kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün tekrar verdim artış nasıl diye. Sizce nasıl artışı? Az mı?
Masallah hayirli ugurlu olsun Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et canimBugün keseyi gördük çok şükür. Bebek de 2 ml dedi doktor. 2 hafta sonrasına randevu verdi. O zaman da kalp atışını duyarım inşallah
Evet. Gördük keseyi bugün. Çok teşekkür ederimKeseyi coktan gorursun canim gerek yok artik kan vermene falan artista guzel
Çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahMasallah hayirli ugurlu olsun Allah im saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et canim
AminÇok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimAmin
Canım ne heyecanlı di mi onca zamandan sinra:)
Rabbim tamamına erdirsin
Prolaktin 22 cıktı bende adetin 3.günü, kaç olunca ilaç veriyorlar?
Ve bu değer adet düzensizliği yapar mı? 3,4 aydır ya geç, ya erken oluyorum da.