- 18 Mart 2018
- 610
- 950
- 103
- 34
Tebrikler ne güzel bir değer karından bakılabilir bebek görülebilir haydi insallahBugün kan testi yaptırdım. Bu da sonucum Sizce düşük mü biraz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler ne güzel bir değer karından bakılabilir bebek görülebilir haydi insallahBugün kan testi yaptırdım. Bu da sonucum Sizce düşük mü biraz?
Sonucun çok iyi çıkmış, keseyi de görürsün mutlaka doktora gitBugün kan testi yaptırdım. Bu da sonucum Sizce düşük mü biraz?
Ovulasyon testinde mi yumurtlamayı görmemiştin?Yani göğüslerimde ağrı ara ara oluyordu.
Adet gecikmesini prolaktin yüksekliğine bağlıyordu doktor. Yumurtlama olmuyordu
O 12 günlük gecikmeden sonra olduysa daha da şaşırırım valla. Daha önce hiç duymadım çünkü
Ay hadi inşallah. Randevu bulabilirsek tabiTebrikler ne güzel bir değer karından bakılabilir bebek görülebilir haydi insallah
Ayyy. Çok çok teşekkür ederim. Pazartesi tekrarlasam mı acaba düzenli artıyor mu diyeSonucun çok iyi çıkmış, keseyi de görürsün mutlaka doktora git
Yani adetten sonra yumurtlama dönemini geçip adetten 10 gün sonra da negatif çıkınca benim umudum kesiliyordu yani normalde. O yüzden şaşırdımOvulasyon testinde mi yumurtlamayı görmemiştin?
Noye şaşırırsın ki kuzum gecikme sonrası düzenli ilişki olmuşsa onlardan birindende kalmış olabilirsin.
Belki gecikmeden sonra tekrarbyujurtlama gördün, belli olmuyor ki he zaman yukurtlama olacağı kuzusu.Yani adetten sonra yumurtlama dönemini geçip adetten 10 gün sonra da negatif çıkınca benim umudum kesiliyordu yani normalde. O yüzden şaşırdım
Ooo harika kese gorunurrBugün kan testi yaptırdım. Bu da sonucum Sizce düşük mü biraz?
Insallah canim sağol doğurdum dediğimiz günleri de görelim❣Ayy evet hatırlıyorum. Çok sevindim senin adına da sağ Salim alırız kucağımıza inşallah
Tebrik ederim, bazı konularda görüyordum seni Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Ayyy. Çok çok teşekkür ederim. Pazartesi tekrarlasam mı acaba düzenli artıyor mu diye
Bence şuan artışa bakmana gerek yok artık, zaten baya yüksek çıkmış hayırlı olsun darısı başımaAyyy. Çok çok teşekkür ederim. Pazartesi tekrarlasam mı acaba düzenli artıyor mu diye
Ay amin inşallahInsallah canim sağol doğurdum dediğimiz günleri de görelim❣
Yüksek çıkmış olması yeterli mi? Bi önceki gebeliğim kimyasal olunca çok endişeliyim. Tam sevinemedim bile inanınBence şuan artışa bakmana gerek yok artık, zaten baya yüksek çıkmış hayırlı olsun darısı başıma
Ay amin. Çok çok teşekkür ederimTebrik ederim, bazı konularda görüyordum seni Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Ah çok heyecanlı. Ben randevu bulana kadar çoktan görürüm zaten heraldeOoo harika kese gorunurr
Öyleymiş. İlk kez başıma geldi. Allahım en umutsuz olduğum anda çıkardı karşımaBelki gecikmeden sonra tekrarbyujurtlama gördün, belli olmuyor ki he zaman yukurtlama olacağı kuzusu.
Tebrik ederim hayırlı olsunÖyleymiş. İlk kez başıma geldi. Allahım en umutsuz olduğum anda çıkardı karşıma
Çok teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsunTebrik ederim hayırlı olsun
Haýırlı olsun saglikli olsun kucagına almak da nasip olsun insalahhh
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Iyi düşün iyi olsun inslaahh
Güzel düşünün lütfen güzel olsun ilk fırsatta kan verin
Oyy gözünüz aydin
Ay bende en az senin kadar şaşkınım. Komşu konundan çıktım bu konu denk geldi okurken ismin dikkatimi çekti sağlıkla kucağına gelsin gözünüz aydın olsun
Masallah gec döllenme olmus belli ki hayirlica kucagina almayi nasip etsin Rabbim seni hatirliyorum bi kac ay beraber regl yada guzel haberler beklemistik cok sevindim senin adina
Tebrikleeeeer hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla devam etsin inşallah. Peki en son ne zaman ilişki olmuştu o 10 12 gün geçtikten sonra oldu mu
Benim kuzenimde gebelik idrarda çok geç beliriyordu. Belki sizinde öyle olmuştur. Sağlıkla gelsin
Kızlar ilk kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün tekrar verdim artış nasıl diye. Sizce nasıl artışı? Az mı?Tebrik ederim hayırlı olsun
3 binlerden 6 binlere mi çıktıKızlar ilk kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün tekrar verdim artış nasıl diye. Sizce nasıl artışı? Az mı?