• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şu an aşşşşırı şaşkınım. Sanırım hamileyim

Yani göğüslerimde ağrı ara ara oluyordu.
Adet gecikmesini prolaktin yüksekliğine bağlıyordu doktor. Yumurtlama olmuyordu
O 12 günlük gecikmeden sonra olduysa daha da şaşırırım valla. Daha önce hiç duymadım çünkü
Ovulasyon testinde mi yumurtlamayı görmemiştin?

Noye şaşırırsın ki kuzum gecikme sonrası düzenli ilişki olmuşsa onlardan birindende kalmış olabilirsin.

Ovulasyon testinde mi yumurtlamayı görmemiştin?

Noye şaşırırsın ki kuzum gecikme sonrası düzenli ilişki olmuşsa onlardan birindende kalmış olabilirsin.
Yani adetten sonra yumurtlama dönemini geçip adetten 10 gün sonra da negatif çıkınca benim umudum kesiliyordu yani normalde. O yüzden şaşırdım

Yani adetten sonra yumurtlama dönemini geçip adetten 10 gün sonra da negatif çıkınca benim umudum kesiliyordu yani normalde. O yüzden şaşırdım
Belki gecikmeden sonra tekrarbyujurtlama gördün, belli olmuyor ki he zaman yukurtlama olacağı kuzusu.

Haýırlı olsun saglikli olsun kucagına almak da nasip olsun insalahhh :KK66:

Gözünüz aydın 🥰 hayırlı olsun 🧿

Iyi düşün iyi olsun inslaahh

Güzel düşünün lütfen güzel olsun 😍 ilk fırsatta kan verin 🥰

Oyy gözünüz aydin

Ay bende en az senin kadar şaşkınım. Komşu konundan çıktım bu konu denk geldi okurken ismin dikkatimi çekti 😀 sağlıkla kucağına gelsin gözünüz aydın olsun

Masallah gec döllenme olmus belli ki hayirlica kucagina almayi nasip etsin Rabbim seni hatirliyorum bi kac ay beraber regl yada guzel haberler beklemistik cok sevindim senin adina 💕🧿

Tebrikleeeeer hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla devam etsin inşallah. Peki en son ne zaman ilişki olmuştu o 10 12 gün geçtikten sonra oldu mu

Benim kuzenimde gebelik idrarda çok geç beliriyordu. Belki sizinde öyle olmuştur. Sağlıkla gelsin 🙏

Tebrik ederim hayırlı olsun❤️
Kızlar ilk kanı cumartesi günü vermiştim. Bugün tekrar verdim artış nasıl diye. Sizce nasıl artışı? Az mı?

Eklentiler

• 546B8E64-6944-457F-A0FB-40F74E36C3B5.jpeg
    546B8E64-6944-457F-A0FB-40F74E36C3B5.jpeg
    17,3 KB · Görüntüleme: 78
Back