- 8 Ekim 2019
- 3.059
- 1.408
- 133
Çok teşekkür ederimOyy gözünüz aydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimOyy gözünüz aydin
Ay inşallah. Yarın kan testi yaptırıp burada da paylaşırım inşallah sonucuProlaktin yüksekliği olanlar şuan çok umutlu İnşallah kandada çıkar.Haydi güzel haberlerle gel inşallah
Çok teşekkür ederimhayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah.tebrikler
Yaaaa senin nickini severiiiimmOyy gözünüz aydin
Tüm isteyenlere inşallahAy hayırlı olsun darısı başıma
Çok teşekkür ederim. İnşallah hiç onun önerilerine gerek bile kalmayacakAy bende en az senin kadar şaşkınım. Komşu konundan çıktım bu konu denk geldi okurken ismin dikkatimi çekti sağlıkla kucağına gelsin gözünüz aydın olsun
Masallah gec döllenme olmus belli ki hayirlica kucagina almayi nasip etsin Rabbim seni hatirliyorum bi kac ay beraber regl yada guzel haberler beklemistik cok sevindim senin adinaBenim prolaktin yüksekliğim var. Adetim düzensiz. Bu ay adetim 10-12 gün gecikince test yapmıştım. Negatif çıktı. Fakat testi idrarlı kabın içinde değil de diğer türlü yaptım. Daha sonrasında annemler burada olunca testi tekrarlamadım ve adet gecikmesinin hem prolaktin yüksekliğinden hem de mevsim değişikliğinden olduğunu düşündüm. Sonra 1.5 haftadır göğüslerim aşırı ağrıyor ve ara ara kasıklarıma aşırı kramplar sancılar giriyor. Hatta bazen rahim filmi çektirirken ki kadar çok ağrıdı neredeyse. Bir türlü adet olamadığımı düşünüyordum. Bugün adet gecikmemin üstünden 1 ay 10 gün geçti. Adet olayım artık diye yumurtalıklarıma masaj yapıp maydanoz suyu içecektim fakat yine de içim rahat olsun diye az önce test yaptım ve sonuç bu??? Aşırı şaşkınım. 10-12 gün sonra yaptığım testte neden çıkmadı hiç bir fikrim yokkk
Bu arada 2 sene 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Tebrikleeeeer hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla devam etsin inşallah. Peki en son ne zaman ilişki olmuştu o 10 12 gün geçtikten sonra oldu muBenim prolaktin yüksekliğim var. Adetim düzensiz. Bu ay adetim 10-12 gün gecikince test yapmıştım. Negatif çıktı. Fakat testi idrarlı kabın içinde değil de diğer türlü yaptım. Daha sonrasında annemler burada olunca testi tekrarlamadım ve adet gecikmesinin hem prolaktin yüksekliğinden hem de mevsim değişikliğinden olduğunu düşündüm. Sonra 1.5 haftadır göğüslerim aşırı ağrıyor ve ara ara kasıklarıma aşırı kramplar sancılar giriyor. Hatta bazen rahim filmi çektirirken ki kadar çok ağrıdı neredeyse. Bir türlü adet olamadığımı düşünüyordum. Bugün adet gecikmemin üstünden 1 ay 10 gün geçti. Adet olayım artık diye yumurtalıklarıma masaj yapıp maydanoz suyu içecektim fakat yine de içim rahat olsun diye az önce test yaptım ve sonuç bu??? Aşırı şaşkınım. 10-12 gün sonra yaptığım testte neden çıkmadı hiç bir fikrim yokkk
Bu arada 2 sene 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Yüksek ihtimal geç döllenme dediğiniz gibi. Çok teşekkür ederim siz de hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahMasallah gec döllenme olmus belli ki hayirlica kucagina almayi nasip etsin Rabbim seni hatirliyorum bi kac ay beraber regl yada guzel haberler beklemistik cok sevindim senin adina
Tabii. O gördüğüm negatif testten sonra birliktelik oldu ama ondan sonra olma ihtimali düşük gibi geliyor banaTebrikleeeeer hayırlı olsun çok güzel bir haber sağlıkla devam etsin inşallah. Peki en son ne zaman ilişki olmuştu o 10 12 gün geçtikten sonra oldu mu
Benimle beraber mutlu olanları görünce de ben çok mutlu oluyorum çok teşekkür ederimYaaa çok ama çok mutlu oluorum bu bebek haberlerine.Asiri hamilesiniz bencemaşallah çift çizgi baya koyu hayırlı uğurlu olsun.Vaktinde sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ayy çok teşekkür ederim. Ben burada kendi kendime takıldığımı düşünürken beni bilen ne çok insan varmışHayırlı olsun sizi uzun zamandır biliyorum nekadar istediğinizi aşırı sevindim
Canımiz teyzoşuuuuYaaaa senin nickini severiiiimm
Son adet tarihim 30 marttı. Hemen randevu bulmak gerek. Çok teşekkür ederimKalp atisini bile duyabilirsiniz belki baya. Gecikme olmus col guzem masaAllah saglikla ilerlesin amin