Çok çok teşekkür ederimBenim kuzenimde gebelik idrarda çok geç beliriyordu. Belki sizinde öyle olmuştur. Sağlıkla gelsin
Ayy böyle özel sorular sormak da insana bi tuhaf geliyo kusura bakmayın ama niyetimizi biliyorsunuz sonuçtaTabii. O gördüğüm negatif testten sonra birliktelik oldu ama ondan sonra olma ihtimali düşük gibi geliyor bana
Peki bu süreçte yumurtlama takip ettiniz mi hiç. Benim de adet aralarım bu kadar uzayabiliyor ben de salak gibi adet söktürücü masaj falan yaptım halbuki böyle örnekler de çok biliyorum da insan olmanın da olamamanın da stresi içinde işte hepSon adet tarihim 30 marttı. Hemen randevu bulmak gerek. Çok teşekkür ederim
Merhaba sanırım aynı durumları bende yaşıyorum ama ne kadar şanslısın ki paylaşabileceğin bir annen var Allah sağlıklı uzun ömür versin benimde bi kez testte silik çıkmıştı ama sanırım fazla beklediğinden dolayıydı 10 gün geçti test verirken hemşire 15/20 gün sonra verseniz daha iyi olurdu dedi bana kalsa ben 2.günden verirdim ama işte bekledim hcg normal çıktı bugün 15.gün tekrar test verdim yine aynı şekilde ama test açıklamada hcg takibi önerilir yazıyordu ultrasonla bakmışlardı daha önce ama bişey çıkmadı bende bilmediğim için adet söktürücü içtim 1 tane daha önce başına gelen var mı bir de sigara kullanıyorum ne zaman veya nasıl kesin sonuç alabilirimBenim prolaktin yüksekliğim var. Adetim düzensiz. Bu ay adetim 10-12 gün gecikince test yapmıştım. Negatif çıktı. Fakat testi idrarlı kabın içinde değil de diğer türlü yaptım. Daha sonrasında annemler burada olunca testi tekrarlamadım ve adet gecikmesinin hem prolaktin yüksekliğinden hem de mevsim değişikliğinden olduğunu düşündüm. Sonra 1.5 haftadır göğüslerim aşırı ağrıyor ve ara ara kasıklarıma aşırı kramplar sancılar giriyor. Hatta bazen rahim filmi çektirirken ki kadar çok ağrıdı neredeyse. Bir türlü adet olamadığımı düşünüyordum. Bugün adet gecikmemin üstünden 1 ay 10 gün geçti. Adet olayım artık diye yumurtalıklarıma masaj yapıp maydanoz suyu içecektim fakat yine de içim rahat olsun diye az önce test yaptım ve sonuç bu??? Aşırı şaşkınım. 10-12 gün sonra yaptığım testte neden çıkmadı hiç bir fikrim yokkk
Bu arada 2 sene 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim
Canım hayırlı uğurlu olsun sımdıden açtığım konularda konuşmuştuk senle en sonunda oldu kucağına almayı da nasıp eylesin kan testı de ver bugun ıcın rahatlasınBenim prolaktin yüksekliğim var. Adetim düzensiz. Bu ay adetim 10-12 gün gecikince test yapmıştım. Negatif çıktı. Fakat testi idrarlı kabın içinde değil de diğer türlü yaptım. Daha sonrasında annemler burada olunca testi tekrarlamadım ve adet gecikmesinin hem prolaktin yüksekliğinden hem de mevsim değişikliğinden olduğunu düşündüm. Sonra 1.5 haftadır göğüslerim aşırı ağrıyor ve ara ara kasıklarıma aşırı kramplar sancılar giriyor. Hatta bazen rahim filmi çektirirken ki kadar çok ağrıdı neredeyse. Bir türlü adet olamadığımı düşünüyordum. Bugün adet gecikmemin üstünden 1 ay 10 gün geçti. Adet olayım artık diye yumurtalıklarıma masaj yapıp maydanoz suyu içecektim fakat yine de içim rahat olsun diye az önce test yaptım ve sonuç bu??? Aşırı şaşkınım. 10-12 gün sonra yaptığım testte neden çıkmadı hiç bir fikrim yokkk
Olur mu canım? Sorun değilAyy böyle özel sorular sormak da insana bi tuhaf geliyo kusura bakmayın ama niyetimizi biliyorsunuz sonuçtaTekrardan hayırlı uğurlu sağlıklı olsun ne mutlu darısı bekleyenlere olsun
Dün ben de bunu düşündüm fakat sanki ovulasyon testi yapmadım. Çünkü nisan ayı Ramazan ayıydı ve benim eşim geceleri çalışıyordu. Yani sadece hafta sonları değerlendirebiliyorduk. O yüzden de zaten denk gelmez diye yumurtlama takibi yapmadım diye hatırlıyorumPeki bu süreçte yumurtlama takip ettiniz mi hiç. Benim de adet aralarım bu kadar uzayabiliyor ben de salak gibi adet söktürücü masaj falan yaptım halbuki böyle örnekler de çok biliyorum da insan olmanın da olamamanın da stresi içinde işte hep
Amin inşallah. Çok teşekkür ederimCanım hayırlı uğurlu olsun sımdıden açtığım konularda konuşmuştuk senle en sonunda oldu kucağına almayı da nasıp eylesin kan testı de ver bugun ıcın rahatlasın
Kesinlikle öyle oldu. Çok teşekkür ederimHerşeyde hep ummadığımız anda olurr
Rabbim sağsalim kucağina nasip etsin
Bi 10 gün sonra tekrar yap olmazsa. Yine negatifse, öyledir sonuç maalesefMerhaba sanırım aynı durumları bende yaşıyorum ama ne kadar şanslısın ki paylaşabileceğin bir annen var Allah sağlıklı uzun ömür versin benimde bi kez testte silik çıkmıştı ama sanırım fazla beklediğinden dolayıydı 10 gün geçti test verirken hemşire 15/20 gün sonra verseniz daha iyi olurdu dedi bana kalsa ben 2.günden verirdim ama işte bekledim hcg normal çıktı bugün 15.gün tekrar test verdim yine aynı şekilde ama test açıklamada hcg takibi önerilir yazıyordu ultrasonla bakmışlardı daha önce ama bişey çıkmadı bende bilmediğim için adet söktürücü içtim 1 tane daha önce başına gelen var mı bir de sigara kullanıyorum ne zaman veya nasıl kesin sonuç alabilirim
Yüksekken göğüslerde sertlik değilde içi boş ama ağırlık, hassasiyet oluyor mu?Kan testi yaptır rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin benimdi yüksekti bu ay düştü bana da dua et
Hayırlı olsun:)Benim prolaktin yüksekliğim var. Adetim düzensiz. Bu ay adetim 10-12 gün gecikince test yapmıştım. Negatif çıktı. Fakat testi idrarlı kabın içinde değil de diğer türlü yaptım. Daha sonrasında annemler burada olunca testi tekrarlamadım ve adet gecikmesinin hem prolaktin yüksekliğinden hem de mevsim değişikliğinden olduğunu düşündüm. Sonra 1.5 haftadır göğüslerim aşırı ağrıyor ve ara ara kasıklarıma aşırı kramplar sancılar giriyor. Hatta bazen rahim filmi çektirirken ki kadar çok ağrıdı neredeyse. Bir türlü adet olamadığımı düşünüyordum. Bugün adet gecikmemin üstünden 1 ay 10 gün geçti. Adet olayım artık diye yumurtalıklarıma masaj yapıp maydanoz suyu içecektim fakat yine de içim rahat olsun diye az önce test yaptım ve sonuç bu??? Aşırı şaşkınım. 10-12 gün sonra yaptığım testte neden çıkmadı hiç bir fikrim yokkk
Neden düşük olsun ki?Tabii. O gördüğüm negatif testten sonra birliktelik oldu ama ondan sonra olma ihtimali düşük gibi geliyor bana
Kıppkırmızııı çizgiiBenim prolaktin yüksekliğim var. Adetim düzensiz. Bu ay adetim 10-12 gün gecikince test yapmıştım. Negatif çıktı. Fakat testi idrarlı kabın içinde değil de diğer türlü yaptım. Daha sonrasında annemler burada olunca testi tekrarlamadım ve adet gecikmesinin hem prolaktin yüksekliğinden hem de mevsim değişikliğinden olduğunu düşündüm. Sonra 1.5 haftadır göğüslerim aşırı ağrıyor ve ara ara kasıklarıma aşırı kramplar sancılar giriyor. Hatta bazen rahim filmi çektirirken ki kadar çok ağrıdı neredeyse. Bir türlü adet olamadığımı düşünüyordum. Bugün adet gecikmemin üstünden 1 ay 10 gün geçti. Adet olayım artık diye yumurtalıklarıma masaj yapıp maydanoz suyu içecektim fakat yine de içim rahat olsun diye az önce test yaptım ve sonuç bu??? Aşırı şaşkınım. 10-12 gün sonra yaptığım testte neden çıkmadı hiç bir fikrim yokkk
Hayirli olsun canim çok sevindim beni hatirlarsın belki uzun zamandir bekliyorduk çok şükür bende yeni öğrendim Rabbim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsinBenim prolaktin yüksekliğim var. Adetim düzensiz. Bu ay adetim 10-12 gün gecikince test yapmıştım. Negatif çıktı. Fakat testi idrarlı kabın içinde değil de diğer türlü yaptım. Daha sonrasında annemler burada olunca testi tekrarlamadım ve adet gecikmesinin hem prolaktin yüksekliğinden hem de mevsim değişikliğinden olduğunu düşündüm. Sonra 1.5 haftadır göğüslerim aşırı ağrıyor ve ara ara kasıklarıma aşırı kramplar sancılar giriyor. Hatta bazen rahim filmi çektirirken ki kadar çok ağrıdı neredeyse. Bir türlü adet olamadığımı düşünüyordum. Bugün adet gecikmemin üstünden 1 ay 10 gün geçti. Adet olayım artık diye yumurtalıklarıma masaj yapıp maydanoz suyu içecektim fakat yine de içim rahat olsun diye az önce test yaptım ve sonuç bu??? Aşırı şaşkınım. 10-12 gün sonra yaptığım testte neden çıkmadı hiç bir fikrim yokkk
Yani göğüslerimde ağrı ara ara oluyordu.Hayırlı olsun:)
Uzun süre olmamasina Dr ne diyordu sıkıntı olarak?
prolaktin yüksekken göğüslerde sertlik değilde içi boş ama ağırlık, hassasiyet oluyor mu?
12 gun gecikmeden sonraki ilişkilerde hamile kalmış olabilir misin o yüzden o gecikmede çıkmamıştır?
Çok teşekkür ederim. Duyarım bu sefer inşallahKıppkırmızııı çizgiikalp atışını da duyarsınız bence. Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla ilerlesin inşallahhhh
Ayy evet hatırlıyorum. Çok sevindim senin adına daHayirli olsun canim çok sevindim beni hatirlarsın belki uzun zamandir bekliyorduk çok şükür bende yeni öğrendim Rabbim sağlikla kucağimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?