KIZLAR SPİRAL ÇIKARMA

kastamonu3437

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
6
2
1
22
Merhaba kızlar araştırıp bulamadığım için buraya bir konu açıp sizi dinlemek istedim spiral çıkartmak istiyorum adet değilim çıkartılabilir mi yardımcı olursanız sevinirim çocuğum üç yaşında çıkarttıktan sonra tahminen hemen hamile kalır mıyım sizce bir de eşimden habersiz çıkartmak istiyorum hamile olduğumda onu da tam süpriz olsun

Eşimden habersiz olsun demeniz hoş değil bence. Çıkarttığınız zaman onunda haberi olmalı. Bu iki kişinin vereceği bir karar.
Canım benim zaten o nisanın sonunda çıkartacağız diye beni ikna etmiş sanıyor ben normalde çıkartmayı düşünmüyordum anlatabildim mi o Nisan’ın sonunda çıkartacağız sanıyor

reglken çıkartılıyor sadece. hemen hamile kalabilirsiniz de kalamayabilirsiniz de.. kader kısmet 😂 bir arkadasım çıkardıktan 5 ay sonra hamile kaldı mesela

Canım benim zaten o nisanın sonunda çıkartacağız diye beni ikna etmiş sanıyor ben normalde çıkartmayı düşünmüyordum anlatabildim mi o Nisan’ın sonunda çıkartacağız sanıyor
Pardon o halde eşinizde istiyorsa 😅 fikrim yok hiç adetli olmadan çıkarıyorlar mı 🤔

reglken çıkartılıyor sadece. hemen hamile kalabilirsiniz de kalamayabilirsiniz de.. kader kısmet 😂 bir arkadasım çıkardıktan 5 ay sonra hamile kaldı mesela
Kız ben de 5 Mart randevu aldım ve şu an adet ağrım var hani başa baş denk gelir mi sonrasına mı denk gelir 1.02 gün sonra bilemiyorum yani randevu bulunamıyor ki bacım ne yapayım he dedim randevu alınmıyor ki😂

Kız ben de 5 Mart randevu aldım ve şu an adet ağrım var hani başa baş denk gelir mi sonrasına mı denk gelir 1.02 gün sonra bilemiyorum yani randevu bulunamıyor ki bacım ne yapayım he dedim randevu alınmıyor ki😂
evet öyle bir saçmalık var türkiyede 😂😂 yurt dısında regl değilseniz anestezi ile çıkarılıyor ama türkiyede öyle bir uygulama yok. eğer regl değilseniz o tarihte regl olumca gel diyecel doktor ve sürekli aynı döngüye gireceksiniz 😂😂 en iyisi özele gitmek 😂😂 aynı gün bile randevu alabiliyorsunuz.

evet öyle bir saçmalık var türkiyede 😂😂 yurt dısında regl değilseniz anestezi ile çıkarılıyor ama türkiyede öyle bir uygulama yok. eğer regl değilseniz o tarihte regl olumca gel diyecel doktor ve sürekli aynı döngüye gireceksiniz 😂😂 en iyisi özele gitmek 😂😂 aynı gün bile randevu alabiliyorsunuz.
Aşkım özel ne kadar bilgin var mı sağdan soldan duy Dun mu

Aşkım özel ne kadar bilgin var mı sağdan soldan duy Dun mu
benim yukarda bahsettiğim arkadasım özelde çıkarttırdı. sadece muayene ücreti ödedi. o da doktordan doktora ve hastaneye göre değişiyor. arkadasım medicalparkta 1915 tl muayene ücreti ödedi sadece. zaten 5 dkda çıkartılıyor sonrasında antibiyotik yazıyor doktor gönderiyor 😂

Back