• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar söz yüzüqüme bakınn =)

Benim yüzüğüme benziyo sanki yüzüğün parlak çıkmış biraz pek anlaşılmıyo o yüzden ama güzelmiş cnm Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)

ya bende geçen hafta sözlendim. ama karşı tarafta adet kız istenip sözlenilirken kıza tektaş takılırmış. e haliyle bana tek taş takıldı ama sözlüme hiçbişey. şimdi arkadaşın söz yüzüğüne bakınca kafam karıştı..ya bunun dogrusu nedir?

hayırlı olsun canım çok sade ve hoş :))) allah tamamına erdirsin inşallah daha mutlu günlere

ya bende geçen hafta sözlendim. ama karşı tarafta adet kız istenip sözlenilirken kıza tektaş takılırmış. e haliyle bana tek taş takıldı ama sözlüme hiçbişey. şimdi arkadaşın söz yüzüğüne bakınca kafam karıştı..ya bunun dogrusu nedir?

doğrusu diye bişey yok bence canım. nişanı ayrıca yapacaksanız sana sadece tektaşın takılması ona bişey takılmaması normal. biz mesela hepsini bi arada yaptık, yani söz isteme nişan gibi bişey oldu, uzaktı memleketler, tek organizasyon oldu. eşim tektaşımı evlilik teklifinde takmıştı, alyansları da sözde taktık. yaa çok güzeldi çok tatlı heyecanlar bunlar tadını çıkarın kızlar boshayallersmile

Allah tamamına erdirsin,
mutlulukla güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

Back