• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar söz için aldığım elbisem sizce nasıl???

08290919242200.jpg

08290919240300.jpg

kızlar buda elbisenin üzerimdeki hali (fotolar telefonla çekildiği için çok net değil)

söz için gayet güzel bir elbise ama boleronun renginden olsa gerek çok sportif durmuş elbise. tabi bolero satense resimdeki gibi olmayacaktır.
bir de topuklu ayakkabı giy bence.
inş çok gzl bir gün geçirirsin

söz için gayet güzel bir elbise ama boleronun renginden olsa gerek çok sportif durmuş elbise. tabi bolero satense resimdeki gibi olmayacaktır.
bir de topuklu ayakkabı giy bence.
inş çok gzl bir gün geçirirsin

bolero saten canım aslında resimde ayağımda topuklu ayakkavı var ama :) çok mu kısa durmuşun

bolero saten canım aslında resimde ayağımda topuklu ayakkavı var ama :) çok mu kısa durmuşun
kaydirigubbakcemile3 allah iiliğini vermesin. sana kısa diyebilecek biri var mıdır acep kaydirigubbakcemile3 sadece elbisen daha şık dursun diye bir not düşmek istedim.
bolero satense gayet güzel. resimden bakınca keten gibi geldi de bana.
gayet güzel elbisen çok da düşünme bence üstüne. saç makyaj da yapıldığı zaman süper olursun.

son birşey daha :))) ne çok şey söyledim yahu :))
sakın bu fotoğraflarda durduğun gibi poz verme söz günü. yani arkaya doğru eğmişsin sanki kendini ve göbeğin öne doğru çıkmış ve hamileymişsin gibi görünmüş
dimdik dur ki böle çıkmasın fotolar :)
bu da son sözümdü bitti kaydirigubbakcemile3

son birşey daha :))) ne çok şey söyledim yahu :))
sakın bu fotoğraflarda durduğun gibi poz verme söz günü. yani arkaya doğru eğmişsin sanki kendini ve göbeğin öne doğru çıkmış ve hamileymişsin gibi görünmüş
dimdik dur ki böle çıkmasın fotolar :)
bu da son sözümdü bitti kaydirigubbakcemile3

sağol canım yorumların için fotograf içinde söyledğini unutmıcam :))

Back