Kontakt Lens kızlar solotıca lenslerinizi ne kadar uzun süre kullanıyorsunuz?

dalimania

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
137
60
41
kızlar size bir sorum olacak. bende solotıca kullanan biriyim. ancak benim 1 senelik olanlenslerimi 1 seneyi 4 ay felan geçmiş olmasına ragmen hala rahatlıkla kullanıyorum. siz ne kadar süre kullanıyorsunuz çok merak ettim. cvp verirseniz sevinirim

12 kere görüntülenip 0 cevap verilmesi enteresan. o kadar kullanan var hiç kimse mi 2 tuşa basmadı

Vallahi henüz solotica alamadım ama b&l yıllık lenslerimi daha bir sene bile kullanmak nasip olmadı.hep batma vs yaptığı için senesinden önce değiştirdim.şimdi solotica alıcam ve rahatsızlık hissedene kadar kullanmayı planlıyorum,umarım bir seneden uzun kullanabilirim bu sefer :)

sürekli hergün takıyorsanız 1 yıl hatta 1.5 sene gidiyor arkadaşımdan biliyorum.. ama benim gibi ayda 1-2 kez takıyorsanız 2 seneyi bile aşabiliyor,tabii bunun yanında bakımını suyunu düzenli yapmak kaydı ile,ben konuda çok hassasım mesela ayda 2 kez taktığım lenslerin suyunu gün aşırı mutlaka değiştirim,hem çok seyrek taktığımdan ,hem de bakımını düzenli yaptığımdan benimkiler bayağı dayanıyor..

X