- Konu Sahibi sevgi yumagxix
-
Kizlar günaydin adetim 18 eylüldü 2 gün önce test yaptim 2.çizgide böle çok belirsiz nokta gibi birşey çikti iice dikktli bakinca belli oluyor.bu nedemek napmaliyim sizce
kızlar herkese mrblar şoktayım evet sizinle paylaşmak istedim test pozitif çıktı şaşkınlıktan ölebilirim .artık umudumu yitirmiş ve bebek konusunu kapatmıştım.ama süpriz geldi hamileyim, bu benim için bi mucize umarım bunu düşürmeden dogurmayı başarırım yarın doktoruma gidicem oda şoka giricek eminim.Bana dua edin bu kez başarayım.4 kez düşük yapmıştım ve artık pes etmiştim yeni bi umut dogdu bana ve yaşım 41 kızlarrrrrrrrr umarım herşey yolunda gider.hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar herkese mrblar şoktayım evet sizinle paylaşmak istedim test pozitif çıktı şaşkınlıktan ölebilirim .artık umudumu yitirmiş ve bebek konusunu kapatmıştım.ama süpriz geldi hamileyim, bu benim için bi mucize umarım bunu düşürmeden dogurmayı başarırım yarın doktoruma gidicem oda şoka giricek eminim.Bana dua edin bu kez başarayım.4 kez düşük yapmıştım ve artık pes etmiştim yeni bi umut dogdu bana ve yaşım 41 kızlarrrrrrrrr umarım herşey yolunda gider.hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar ilginize çok tşkür ederim.allah dilegimi kabul eder inşallah düşük yapmadan kucagıma almayı nasip eder inşallah,çok tedirginim,her tuvalete gitmemde korkuyorum vallahi,ama doktorum çok moral veriyo bana benim hamileligim hep 5,6 haftalıkken son buluyo korkuyorum.bebegim bugün 5 hafta 6 günlükmüş umarım bişey olmaz,folıcplas ve pregestan igneye başladık,tutunması için inşallah tutunurda perşembe doktora gidince keseyi görürürüm saglıklı bi bebek dünyaya getirmeyi başarırım.dua edin bana emi
ne mutlu sana.. tebrik ediyorum. allah sana ve bebeğine sağlık versin..
bende dün öğrendim hamile olduğumu. allah tüm isteyen herkese nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?