Size bir link gönderecektim de işim var arayamadım siz bakın seri katillerin çocuklukları ile ilgili bir çalışma, çoğu ilk deneylerini hayvanlar üzerinde yapıyorkedi kuyruğu meselesinde 16 yaşındaydı çocukluk yapmış deyip geçtim ama bu ciddi
Bende kıyamet sonrası hayatta kalma temalı filmlere, dizilere taktım şu ara.Ornek alayimda lazım olur diye planlar yapıyorumYavru kurbağayı nasıl yemiş anlamadım ben???
Hayatta kalma belgeselleri izliyorum arada. Hiçliğin ortasına öylece bırakılan kişiler her türlü şeyi yiyor, su bulacak yer arıyor. Yönünü tayin etmeye çalışıyor vs.
Ama onlar bile ateşte pişirerek yiyor demek ki ceplerine bir çakmak koyuyorlar diye düşünmüyor değilim.
Ama zorlana zorlana ateş de yakıyorlar belki ateşi de kendileri elde ediyordur bilemedim.
Neden izliyorum bilmiyorum ama birkaç şey öğrendim ıssız adaya düşersem kurtulurum ve 1200. kez hayatta kalmalı temalı gerçek hayat hikayesi filminin başrolü olurum belki
niye bu tonda konuşuyorsunuz ben normal olduğunu söylemedim hiçbir zaman durum normal olmadığı için sizlerin fikrini almak istedim ayrılırım sonra da arkadaşım olarak tedavi olmasını sağlarım desteklerim beni nasıl suçlayabiliuorsunuz
Onuda yemiştirKedi kuyrugu görüp devam etmişsin bence sen sevgilin . ok yese anca bırakırsın.
İnanmıyorum yaa kedi kuyruğu nedir. Seni ona bağlayan hiçbir şey yok sevgiliyken kurtul.erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Tavsiyenizi dinlemiş sanırım konu sahibi hâlâ sevgili olduklarına göreNe mi yapmalısın? Tabii ki de evlenmelisin kaçırma böyle çocuğu. Zaten sormuşsun psikopat değilim demiş. Psikopat olsaydı kesinlikle söylerdi canım. Sen içini ferah tut. Sakın bırakma bu çocuğu.
Yaptığı hiçbir şey normal değil ve kendisi bir psikopat. Hayatının bir evresinde de katil olacak.Kesinlikle masumlaştırmıyorum linç yemek de istemiyorum ama bazen erkekler saçma sapan iddialara girip bu tarz challenge olaylarına girebiliyor. Yersin yemezsin diye tabiki iğrenç o ayrı. Kedi kuyruğu olayı da 16 yaşında biri için normal değil amacı neymiş? Kendi öldürmemiştir diye umut ediyorum nasıl kesip çantasına koydu? Kesilmiş biçimde yerde bulup sırf birilerini korkutmak için mi attı çantasına o yaşın verdiği ergenlikle. Yani bunlar iğrenç şeyler evet ama hemen katil yada sapık yaftası yapıştırmak istemedim benn. bir psikologa yönlendirin ve hareketlerini takip edin çaktırmadan. değişik gelen bu tarz bi kaç şey daha görürseniz tabiki ayrılın
Olay kurbağanın iğrençliği değil. İşkenceyle öldürülmesi. Bu olayda iğrençlik değil vahşet varben yazdıklarını okurken ürperdim, huylandım. Yerinde olsam koşarak kaçardım o an. O pis kurbağ denen şeyi nereden bulmuş, vıcık vıcık iğrenç bir şey o, derisi de öyle balık gibi değildir. Onu elleriyle tutup, ağzına götürüp, çiğnemesi kadar iğrenç bir şey var mı? Kedi kuyruğu diyorsun ama yani o öyle çantada duramaz. Böceklenir, kokar o parça. Allah karşılaştırmasın ne insanlar var.
Lütfen bu kişiyle sakın onu iyileştirme derdine girme ve uzak dur.
Kaç arkadaş kaç o kedinin ölmüş olduğu ne malum ayy saçma sapan bir sürü din var insanları vs de kurban ediyorlar benim bir arkadaş normal sandığı kocasının düğüne 1 hafta kala satanist olduğunu öğrendi yatak odasını kocası hazırlamak istemiş kimseyi almamış adam duvarları kedi kanıyla falan boyamis adam bunlara mensup değilse bile psikopat olma ihtimali çok yüksek şuan bunu bize sormanız bile tuaf tüm iletişimi koparın ölmek istemiyorsanizerkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?