kızlar şoktayım nolur bakın

Ee bir hafta önce öğrenmiş niye hala düğün yapıp kocası yapmış ki?

Bu senin diğer konunda sana açılan arkadaşın mı?
evet ben ama ben bu durumu çok yanlış anlamışım kanıtlarıyla gösterdi ailesiyle de konuştum olayın şokuyla direkt buraya konu açtım biraz sakinlemeliydim

Bir insanın psikopati egilimleri olduğunu gösteren çok net delillerden biridir hayvanlara eziyet etmek.
Sevdiceginiz her ne kadar aksini iddia etse de psikopat ve leş ruhlu bir insan.

Siz apaçık kurbağa yediği videoyu izlemediniz mi nasıl aksini kanıtladılar
izlemedim çünkü videonun içeriği o değilmiş, başlığı oymuş sonra izletti kurbağa yoktu videoda

evet ben ama ben bu durumu çok yanlış anlamışım kanıtlarıyla gösterdi ailesiyle de konuştum olayın şokuyla direkt buraya konu açtım biraz sakinlemeliydim
Böyle bir konuyu pardon iki konuyu nasıl çok yanlış anlamışsınız
Olayın aslı neymiş o zaman
Adam kendi demiş zaten şöyle yaptım diye konunuzda yazıyor sonradan aslında diye başlayan cümleler mi kurdu

izlemedim çünkü videonun içeriği o değilmiş, başlığı oymuş sonra izletti kurbağa yoktu videoda
Ve gerçekten yemiş yazmışsnız ya bir de!
Orayı yazdığınızı unuttunuz mu?
İnsanlar izlediğine değil yediğine yazıyor zaten.
Ve gerçekten yemiş derken izlediği videodan emin olmadınız sanırım.

sorduğumda gülerek evet yedim demişti iş ciddiye binince gerçekten inandın mı deyip videoyu attı erkek arkadaşımın mizacı çok garip anlamamanızı anlıyorum ama kesinlikle bana zarar vermeyecek biri. şu an da sürekli kedileri besliyor, gözlerine damla damlatıyor, yemekhanede çıkan peynirleri veriyor bana kanıtlamak için değil, ben denk geliyorum

Çok saçma. Açıkçası ben ispata inanmadım. Alan almış satan satmış ne diyim

Kedi kuyruğunun çantada ne işi vardı o halde? Biz nişanlımla bi kere bulmuştuk yolda kedi kuyruğu dokunamadık bile içimiz kötü oldu üzüldük hala kötü oluyorum. Bir de birimizden biri gelip de onu çantaya atsa akıl alır şey değil. Hem niye kurbağa yemekle alakalı video var? Ben inanamadım açıkçası, sizin iyiliğiniz için söylüyorum, manipülasyon altında kalmış olabilirsiniz bence gördüklerinizi bulduklarınızı iyice bir düşünün . Erkek arkadaşınızın mizacı sadece garip değil korkutucu

Peki kedi kuyruğu bulmanız.
Onu 3 sene önce buldum demişsiniz arkadaş iken.
3 sene boyunca kandırmış mı sizi bu konuda?
O da kedi kuyruğu değil de peluş mu imiş gördüğünüz?
Ben hiç inanmadım dediğiniz gibi olduğuna ama hadi doğruysa diyelim bile mizacı değil mizahı kötüymüş arkadaşınızın.
İki türlüsü de çekilmez.
Mecbur çok mükemmel diye anlatacaksınız ne yapacaksınız başka.

Erkek arkadaşınız çinlilere falan özeniyor sanırım. İğrenç bir insan her açıdan ve hala erkek arkadaşınız. Bence diğer konunuzda ki arkadaşınız olan kişi bin kat daha iyi

Psikoloğa yönlendirin,ailesinden birine bu durumu anlatın ve ayrılın tabiki normal DEĞİL ama aileye söyleyin tedavi ettirsinler

K
Yok konu sahibi evlenmemiş. Siz arkadaşınızı örnek verdiniz Ya düğünden bir hafta önce öğrendi psikopat olduğunu kocasının diye.
Ben de onu sordum niye evlenmiş ki hala o zaman diye
Ay tabi ki evlenmedi kızin nikahı olmuştu iptal için dava açtı adam hiç renk vermemis odayı da siyah mobilyalar ve kedi kanı ile dizayn etmiş kız şehir dışına gelin gidecekti adam yatak odasını ben yapicam kimse görmeyecek supriz demiş kızda adam işte olunca o gün de eve mobilya falan gelecekmiş mutfak eşyalarını falan götürmüş adam ise giderken odanın kapısını kitlemeyi unutmuş kapıyı aralıklı görünce de arkadaş merak ediyor ve giriyor ki ne görsün duvarları ilk baş boya sanıyor ayy bu ne derkenn... yatak odasında olan balkona çıkıp ölmüş uzuvları koparılmış kedileri görünce çığlık atıp evden çıkıyor eve götürdüğü eşyaları dahi almadı şuan başkasıyla evli ama o zamanlar öyle birşey yaşamıştı öyle bir tranva ki aldığı eşyaları dahi geri almadı

Konu sahibi sana inanamıyorum kaç yaşındasın ? Nasıl inanırsın bu adama ? Hadi diyelim video göründüğü gibi değildi 3 yıl önce çantasında kedi kuyruğu gördugun biriyle nasıl sevgili olabilirsin ? Evlerden ırak Allah im sen kizlarimiza akıl fikir ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…