Ee bir hafta önce öğrenmiş niye hala düğün yapıp kocası yapmış ki?Kaç arkadaş kaç o kedinin ölmüş olduğu ne malum ayy saçma sapan bir sürü din var insanları vs de kurban ediyorlar benim bir arkadaş normal sandığı kocasının düğüne 1 hafta kala satanist olduğunu öğrendi yatak odasını kocası hazırlamak istemiş kimseyi almamış adam duvarları kedi kanıyla falan boyamis adam bunlara mensup değilse bile psikopat olma ihtimali çok yüksek şuan bunu bize sormanız bile tuaf tüm iletişimi koparın ölmek istemiyorsaniz
evet ben ama ben bu durumu çok yanlış anlamışım kanıtlarıyla gösterdi ailesiyle de konuştum olayın şokuyla direkt buraya konu açtım biraz sakinlemeliydimBu senin diğer konunda sana açılan arkadaşın mı?
Siz apaçık kurbağa yediği videoyu izlemediniz mi nasıl aksini kanıtladılarevet ben ama ben bu durumu çok yanlış anlamışım kanıtlarıyla gösterdi ailesiyle de konuştum olayın şokuyla direkt buraya konu açtım biraz sakinlemeliydim
izlemedim çünkü videonun içeriği o değilmiş, başlığı oymuş sonra izletti kurbağa yoktu videodaSiz apaçık kurbağa yediği videoyu izlemediniz mi nasıl aksini kanıtladılar
Böyle bir konuyu pardon iki konuyu nasıl çok yanlış anlamışsınızevet ben ama ben bu durumu çok yanlış anlamışım kanıtlarıyla gösterdi ailesiyle de konuştum olayın şokuyla direkt buraya konu açtım biraz sakinlemeliydim
Ve gerçekten yemiş yazmışsnız ya bir de!izlemedim çünkü videonun içeriği o değilmiş, başlığı oymuş sonra izletti kurbağa yoktu videoda
sorduğumda gülerek evet yedim demişti iş ciddiye binince gerçekten inandın mı deyip videoyu attı erkek arkadaşımın mizacı çok garip anlamamanızı anlıyorum ama kesinlikle bana zarar vermeyecek biri. şu an da sürekli kedileri besliyor, gözlerine damla damlatıyor, yemekhanede çıkan peynirleri veriyor bana kanıtlamak için değil, ben denk geliyorumVe gerçekten yemiş yazmışsnız ya bir de!
Orayı yazdığınızı unuttunuz mu?
İnsanlar izlediğine değil yediğine yazıyor zaten.
Ve gerçekten yemiş derken izlediği videodan emin olmadınız sanırım.
Kedi kuyruğunun çantada ne işi vardı o halde? Biz nişanlımla bi kere bulmuştuk yolda kedi kuyruğu dokunamadık bile içimiz kötü oldu üzüldük hala kötü oluyorum. Bir de birimizden biri gelip de onu çantaya atsa akıl alır şey değil. Hem niye kurbağa yemekle alakalı video var? Ben inanamadım açıkçası, sizin iyiliğiniz için söylüyorum, manipülasyon altında kalmış olabilirsiniz bence gördüklerinizi bulduklarınızı iyice bir düşünün . Erkek arkadaşınızın mizacı sadece garip değil korkutucusorduğumda gülerek evet yedim demişti iş ciddiye binince gerçekten inandın mı deyip videoyu attı erkek arkadaşımın mizacı çok garip anlamamanızı anlıyorum ama kesinlikle bana zarar vermeyecek biri. şu an da sürekli kedileri besliyor, gözlerine damla damlatıyor, yemekhanede çıkan peynirleri veriyor bana kanıtlamak için değil, ben denk geliyorum
Peki kedi kuyruğu bulmanız.sorduğumda gülerek evet yedim demişti iş ciddiye binince gerçekten inandın mı deyip videoyu attı erkek arkadaşımın mizacı çok garip anlamamanızı anlıyorum ama kesinlikle bana zarar vermeyecek biri. şu an da sürekli kedileri besliyor, gözlerine damla damlatıyor, yemekhanede çıkan peynirleri veriyor bana kanıtlamak için değil, ben denk geliyorum
Psikoloğa yönlendirin,ailesinden birine bu durumu anlatın ve ayrılın tabiki normal DEĞİL ama aileye söyleyin tedavi ettirsinlererkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Ohaa evlenmiş miEe bir hafta önce öğrenmiş niye hala düğün yapıp kocası yapmış ki?
Yok konu sahibi evlenmemiş. Siz arkadaşınızı örnek verdiniz Ya düğünden bir hafta önce öğrendi psikopat olduğunu kocasının diye.Ohaa evlenmiş mi
Ay tabi ki evlenmedi kızin nikahı olmuştu iptal için dava açtı adam hiç renk vermemis odayı da siyah mobilyalar ve kedi kanı ile dizayn etmiş kız şehir dışına gelin gidecekti adam yatak odasını ben yapicam kimse görmeyecek supriz demiş kızda adam işte olunca o gün de eve mobilya falan gelecekmiş mutfak eşyalarını falan götürmüş adam ise giderken odanın kapısını kitlemeyi unutmuş kapıyı aralıklı görünce de arkadaş merak ediyor ve giriyor ki ne görsün duvarları ilk baş boya sanıyor ayy bu ne derkenn... yatak odasında olan balkona çıkıp ölmüş uzuvları koparılmış kedileri görünce çığlık atıp evden çıkıyor eve götürdüğü eşyaları dahi almadı şuan başkasıyla evli ama o zamanlar öyle birşey yaşamıştı öyle bir tranva ki aldığı eşyaları dahi geri almadıYok konu sahibi evlenmemiş. Siz arkadaşınızı örnek verdiniz Ya düğünden bir hafta önce öğrendi psikopat olduğunu kocasının diye.
Ben de onu sordum niye evlenmiş ki hala o zaman diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?