- 8 Mart 2023
- 1.233
- 106
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
O zaman bu ay ovülasyon testide yapmıyım adet takvimime de bakmıyoçım canımız istedikçe ilişkiye girelim öyle mi denesem bu ilk olur yaparsamBu tür hesaplar yaparsan olmuyor asıl.
Bunu ben de duymuştum. Hatta forumda da çok okudum. Rahim kendini hazırlıyormuş falan diye.Anneannem olsa adetin duzensizlestiyse hamile kalman yakındır derdisağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda gebe kalırsın inşallah
Ee bence öyle.O zaman bu ay ovülasyon testide yapmıyım adet takvimime de bakmıyoçım canımız istedikçe ilişkiye girelim öyle mi denesem bu ilk olur yaparsam
Allahallah ne ilgisi varmış?Anneannem olsa adetin duzensizlestiyse hamile kalman yakındır derdisağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda gebe kalırsın inşallah
Nasıl bişey biliyo musun kayınvalidem aslında iyi niyetli birisi mesela yardıma ihtiyacım olduğunda gelir yardım eder bilmediğim şeyleri falan gösterir ama kafasında kuran takıntılı bir kadın oğullarına bağımlı kayınbabam hiç ilgilenmiyo umursamıyo o da bize sarıyo böyle bir şeyi elli kere sürekli söylüyor huy edinmiş hani artık onlara da alıştım evime gelince hemen mesela eltimden için bak o şöyle yapıyor böyle yapıyo diye anlatır över sevmediği şeyleri arkasından konuşuyo fikirleri falan çok cahilce ama eşim için görmemezlikten gelmeye çalılıyorum bazen aklıma gelince kendi kendime sinirlenip üzülüyorumKıyaslama yapıyorsa çok kötü ya alıngan olmak çok normal. Kadının kadına yaptığını başkası yapmıyor ya
Biliyorum önceden ordada açtımHamilelik gebelik konusunda açarsanız orada bu süreci yaşayan diğer kadın üyeler daha sağlıklı bilgi verir. Arkadaş o yüzden bdvlik konu değil demiş.
İnşallah diyelim sağolAnneannem olsa adetin duzensizlestiyse hamile kalman yakındır derdisağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda gebe kalırsın inşallah
Aynen stres bekliyorum ya sürekli adet olcam mı olmucam mı diyeAnladım ama yine bdv'lik olmaz
Sebepsiz mi düzensizlik yaşıyorsunuz yani? Stres kökenli olabilir mi?
Çok iyi anlıyorum işte ne yapacaksın eşin için çekmen gerekiyor valla. Benim kayınvalide de öyle eltimi bana bi över arada gömer heee deyip geçiyorum çok yorum yapmıyorumNasıl bişey biliyo musun kayınvalidem aslında iyi niyetli birisi mesela yardıma ihtiyacım olduğunda gelir yardım eder bilmediğim şeyleri falan gösterir ama kafasında kuran takıntılı bir kadın oğullarına bağımlı kayınbabam hiç ilgilenmiyo umursamıyo o da bize sarıyo böyle bir şeyi elli kere sürekli söylüyor huy edinmiş hani artık onlara da alıştım evime gelince hemen mesela eltimden için bak o şöyle yapıyor böyle yapıyo diye anlatır över sevmediği şeyleri arkasından konuşuyo fikirleri falan çok cahilce ama eşim için görmemezlikten gelmeye çalılıyorum bazen aklıma gelince kendi kendime sinirlenip üzülüyorum
Bu ay öyle yapcam hayırlısı olsun inşallahNe zaman kafayı taktın akışına bıraktın o zaman oluyor bence arkadaşım 7 yıl sonra çocuk sahibi oldu akışına bırakıp olmuyorsa olmuyor dediği anda nasip oldu.
Bence adetiniz düzensizse adetiniz bitikten sonra ilk yoğun akıntı dönemini öneriyorlar onu takip edebilirsinizSıcaktan evde bunalmış durumdayım bütün çalışanların en başta da eşimin Allah yardımcısı olsun. Adetim biteli 3 gün oldu bebiş istiyoruz bu ay son denememiz olmazsa aşılamaya başlıcam. Adetim düzensiz hangi günlerde ilişkiye girmeliyim sizce önerileriniz var mı
Valla bi halta yaramıyo o stres. Niye sebepsiz infertilite diyorlar, bizim sorunumuz yok ki diye diye nur topu gibi polibim ve yumurtalık kistim oluştuAynen stres bekliyorum ya sürekli adet olcam mı olmucam mı diye
Bu ay öyle yapcam hayırlısı olsun inşallah
Öyle bende o an yorum yapmıyorum sonra yalnız kaldığımda aklıma geliyo üzülüyorum sonrada kendimi avutuyorum bunların hepsi geçecek hepsi acemi olduğumuzdan yeni evliyim hiç çocupum yok falan zamanla hepsi geçecekÇok iyi anlıyorum işte ne yapacaksın eşin için çekmen gerekiyor valla. Benim kayınvalide de öyle eltimi bana bi över arada gömer heee deyip geçiyorum çok yorum yapmıyorum
AynennValla bi halta yaramıyo o stres. Niye sebepsiz infertilite diyorlar, bizim sorunumuz yok ki diye diye nur topu gibi polibim ve yumurtalık kistim oluştuMecbur salacaksın. Kendi kendimize hastalık getiriyoruz yoksa.
Senin bebek olunca yapmaz merak etme inşallahhhÖyle bende o an yorum yapmıyorum sonra yalnız kaldığımda aklıma geliyo üzülüyorum sonrada kendimi avutuyorum bunların hepsi geçecek hepsi acemi olduğumuzdan yeni evliyim hiç çocupum yok falan zamanla hepsi geçecek
Saldım ben. Takip de yapmıyorum. Elimden geleni yaptım,yapıyorum hem tıbbi olarak hem psikolojik olarak.Geçen ay biraz gergindim sadece,gecikti adetim.Önceden olsa o hayal kırıklığı ile üfff ben yoruldum hayat moduna girmiştim bunalımlardaydım şu an. Baktım test negatif iç çektim nasip dedim geçtim.Napam daha? Sal gitsinnAynennaklımdan bi çıkarabilsem çocuk için ilişkiye girmiceksin
Aminn inşallah teşekkür ederimAkışına bırak bir şeyi takip edip yapma, kocanı sevdiğin için istediğin için yap rahatlat kendini ve hayırlısını iste Rabbim hayırlı olanı versin kimsenin elini boş bırakmasın inşallah
İnşallahhh ya da ben biraz çekingenliği yenerim de kırıldığımı üzüldüğümü söyleyebilirimSenin bebek olunca yapmaz merak etme inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?