- 8 Mart 2023
- 1.233
- 106
- 43
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
-
Gün saymayın, günaşırı ilişkiye girin sadece ay boyu. Doktorların da önerisi böyle oluyor, ben de bu şekilde yapmıştımSıcaktan evde bunalmış durumdayım bütün çalışanların en başta da eşimin Allah yardımcısı olsun. Adetim biteli 3 gün oldu bebiş istiyoruz bu ay son denememiz olmazsa aşılamaya başlıcam. Adetim düzensiz hangi günlerde ilişkiye girmeliyim sizce önerileriniz var mı
2 yıldır deniyoruz. Ovülasyon testide kullandım olmuyoAdetiniz düzensizse ovulasyon testi kullanabilirsiniz. Ne kadar zamandır deniyorsunuz
2 gün durup öylemiGün saymayın, günaşırı ilişkiye girin sadece ay boyu. Doktorların da önerisi böyle oluyor, ben de bu şekilde yapmıştım
1 gün olacak 1 gün olmayacak2 gün durup öylemi
2-3 günde bir ilişkiye girin spremin kaliteli olması acisindan onemli. Düzensiz adet için tedavi oldunuz mu ?2 yıldır deniyoruz. Ovülasyon testide kullandım olmuyo
Pcos yok. Neden düzensiz bilmiyorum doktorlar da bişey demiyo sadece vitamin kullanıyorum. Konu karışık başka şeylerden de konuşabiliriz o yüzden bdv ye açtımAdetiniz neden düzensiz?Pcos falan mı var?İlaç kullanıyor musunuz?
Ovulasyon testi kullanabilirsiniz.
Bu arada konu bdv'lik değil.
Bizimde 1 yık oldu ovulasyjn falan hak getire. Tüp bebek e başladık ilk sefer negatif oldu bakalım nasıl ilerleyecegiz merak ediyorum2 yıldır deniyoruz. Ovülasyon testide kullandım olmuyo
Ben öyle denemiştim 1 ay olmayınca doktora gittim doktor kızmıştı öyle olurmu spermin kalitesi düşer demişti1 gün olacak 1 gün olmayacak
İnşallah tez vakitte sağlıkla nasip olur. Kolaylıkla geçsinBizimde 1 yık oldu ovulasyjn falan hak getire. Tüp bebek e başladık ilk sefer negatif oldu bakalım nasıl ilerleyecegiz merak ediyorum
Doktora dedim düzensiz değil adetin dedi 35 güne bir oluyodum normalde 3 ay önce rahim filmi çekildim adetim düzensizleşti bu ay sonu yine gidicem bakalım2-3 günde bir ilişkiye girin spremin kaliteli olması acisindan onemli. Düzensiz adet için tedavi oldunuz mu ?
Anladım ama yine bdv'lik olmazPcos yok. Neden düzensiz bilmiyorum doktorlar da bişey demiyo sadece vitamin kullanıyorum. Konu karışık başka şeylerden de konuşabiliriz o yüzden bdv ye açtım
Bu tür hesaplar yaparsan olmuyor asıl.Sıcaktan evde bunalmış durumdayım bütün çalışanların en başta da eşimin Allah yardımcısı olsun. Adetim biteli 3 gün oldu bebiş istiyoruz bu ay son denememiz olmazsa aşılamaya başlıcam. Adetim düzensiz hangi günlerde ilişkiye girmeliyim sizce önerileriniz var mı
Anneannem olsa adetin duzensizlestiyse hamile kalman yakındır derdiDoktora dedim düzensiz değil adetin dedi 35 güne bir oluyodum normalde 3 ay önce rahim filmi çekildim adetim düzensizleşti bu ay sonu yine gidicem bakalım
İstemek de önemli gerçekten ben biraz korkuyorum sorumluluktan değil ama kendime güveniyorum o konu da kayınvalidem çok karışıyo herşeye eltimle de kıyas yapıyo ben de biraz alıngan bir tipim her şeyime laf edecek üzülecem diye stres yapıyorumAmin inşallah artık anne olmak istiyorum çokça dua ediyorum
Kıyaslama yapıyorsa çok kötü ya alıngan olmak çok normal. Kadının kadına yaptığını başkası yapmıyor yaİstemek de önemli gerçekten ben biraz korkmuyorum sorumluluktan değil ama kendime güveniyorum o konu da kayınvalidem çok karışıyo herşeye eltimle de kıyas yapıyo ben de biraz alıngan bir tipim her şeyime laf edecek üzülecem diye stres yapıyorum
Hamilelik gebelik konusunda açarsanız orada bu süreci yaşayan diğer kadın üyeler daha sağlıklı bilgi verir. Arkadaş o yüzden bdvlik konu değil demiş.Pcos yok. Neden düzensiz bilmiyorum doktorlar da bişey demiyo sadece vitamin kullanıyorum. Konu karışık başka şeylerden de konuşabiliriz o yüzden bdv ye açtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?