Kızlar sohbet edelim biraz gelinnn

SevgiSevgi38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2023
1.233
106
43
Sıcaktan evde bunalmış durumdayım bütün çalışanların en başta da eşimin Allah yardımcısı olsun. Adetim biteli 3 gün oldu bebiş istiyoruz bu ay son denememiz olmazsa aşılamaya başlıcam. Adetim düzensiz hangi günlerde ilişkiye girmeliyim sizce önerileriniz var mı

Gün saymayın, günaşırı ilişkiye girin sadece ay boyu. Doktorların da önerisi böyle oluyor, ben de bu şekilde yapmıştım

Adetiniz neden düzensiz?Pcos falan mı var?İlaç kullanıyor musunuz?
Ovulasyon testi kullanabilirsiniz.
Bu arada konu bdv'lik değil.
Pcos yok. Neden düzensiz bilmiyorum doktorlar da bişey demiyo sadece vitamin kullanıyorum. Konu karışık başka şeylerden de konuşabiliriz o yüzden bdv ye açtım

Amin inşallah artık anne olmak istiyorum çokça dua ediyorum

Pcos yok. Neden düzensiz bilmiyorum doktorlar da bişey demiyo sadece vitamin kullanıyorum. Konu karışık başka şeylerden de konuşabiliriz o yüzden bdv ye açtım
Anladım ama yine bdv'lik olmaz
Sebepsiz mi düzensizlik yaşıyorsunuz yani? Stres kökenli olabilir mi?

Bu tür hesaplar yaparsan olmuyor asıl.

Doktora dedim düzensiz değil adetin dedi 35 güne bir oluyodum normalde 3 ay önce rahim filmi çekildim adetim düzensizleşti bu ay sonu yine gidicem bakalım
Anneannem olsa adetin duzensizlestiyse hamile kalman yakındır derdi sağlıklı bir şekilde hayırlı zamanda gebe kalırsın inşallah

Amin inşallah artık anne olmak istiyorum çokça dua ediyorum
İstemek de önemli gerçekten ben biraz korkuyorum sorumluluktan değil ama kendime güveniyorum o konu da kayınvalidem çok karışıyo herşeye eltimle de kıyas yapıyo ben de biraz alıngan bir tipim her şeyime laf edecek üzülecem diye stres yapıyorum

Son düzenleme:
Kıyaslama yapıyorsa çok kötü ya alıngan olmak çok normal. Kadının kadına yaptığını başkası yapmıyor ya

Hamilelik gebelik konusunda açarsanız orada bu süreci yaşayan diğer kadın üyeler daha sağlıklı bilgi verir. Arkadaş o yüzden bdvlik konu değil demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…