Allah yardımcınız olsun inşallah çok güzel bi şekilde geçer hamileliğinz :)Kabızlık ve her gün karşılaştığım beyaz krem gibi akıntı yumurtlama dönemi ilişkisi sonrası ilk belirtilerimdi. Sonra regl olma tarihine yakın göğüslerim hassaslaştı ve karnıma hafif hafif kramplar girmeye başladı ama bunları regl olacağıma yormuştum meğersem hamileymişim :) göğüslerim günden güne daha fazla hassaslaşıyor, kabızlıkla çok fena başım dertte :) 7+2’deyim
Kaçıncı haftada uyku yaptı benim 8 9 gibi başladı uyku heryerde uyumak istiyorumBende uyku yaptı ya özellikle yemeklerden sonra uyumak istiyorum günün yarısı uykuyla geçiyor
Ya çok erken öğrenmişsiniz 11 haftada belli oluyomu bende 10 haftadayım 2 gün sonra randevum çok merak ediyorum11.haftada öğrendim
Testle kesinleştir kişiden kişiye değişen şeyler benim yerleşme kanamam hamileliğimi öğrendikten sonra oldu 6. Haftamda yaşadım bide regl gibi oluyo ağrısında bende gecikmenin ilk günü negatif ti hatta 2 ve 3. Günü de 4. Günü çok silik pozitifi gördüm:)Merhabalar benim dün adet olmam gerekiyordu fakat cuma günü yani adetime 3 gün kala pembe lekelenmem oldu devamı gelmedi şuan hala adet olmadım ama adet olacak gibi ağrım var çok şiş hissediyorum kendımı fakat sökülmiyorum daha önce regl dışı hiç kanamam olmamıştı bu yüzden şüpheleniyorum hamile kalmış olsam regl sızlaması da çekmezdim diye düşünüyorum sizce durumum neye işaret
Şuan kaçıncı haftadasın devam ediyomu bulantılarİlk 6 hafta hiç belirti olmadı. Sonrası bulantı kusma
İlk hamileliğinz miSol kasık ağrısı oldu bende
16. Hafta da cinsiyet öğrendikkız
Ya hayırlı olsun o nasıl bi test ilk defa duydumBen yerleşme kanaması ile öğrendim onun dışında çok ciddi bir belirtim olmadı . Regl olcakmis gibi karnım çok agrimisti sadece. Birde diğer aylardan farklı olarak regl öncesi yaşadığım göğüs ağrısını tahmini yumurtlama tarihinden hemen sonra yaşamaya başlamıştım. Cinsiyeti 12.haftada fetal DNA testi yaptırıp öğrenmiştik.
Evetİlk hamileliğinz mi
sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah:)
Bizimkinde doktor anladi %90 dedi. 12.haftada ise kesinleştiYa çok erken öğrenmişsiniz 11 haftada belli oluyomu bende 10 haftadayım 2 gün sonra randevum çok merak ediyorum
Anneden kan alınıyor o kandan bebeğin hücreleri ayristiriliyor inceleniyor ve down sendromu vs gibi bir kaç hastalığın olup olmadığı inceleniyor. Kan Türkiye'de alınıyor ama işlem yurt dışında yapılıyor. Maliyetli biraz o yüzden. Benim ikili tarama testim orta seviye risk vermişti bizde içimiz rahat etsin diye yaptırdık doktorun yönlendirmesiyle.. Cinsiyette belli oluyor o testte.Ya hayırlı olsun o nasıl bi test ilk defa duydum
Ay hadi darısı başımaay bende başta öyleydim ama şimdi 10 hafta oldum hiç bişi yiyesim yok zar zor yiyorum 1 haftada 2 kilo verdim
Sağlıkla gelsin :) erkek mi erkek olunca erken belli oluyo diyolar ya doğru mu acabaBizimkinde doktor anladi %90 dedi. 12.haftada ise kesinleşti 
Ya anladım :)Anneden kan alınıyor o kandan bebeğin hücreleri ayristiriliyor inceleniyor ve down sendromu vs gibi bir kaç hastalığın olup olmadığı inceleniyor. Kan Türkiye'de alınıyor ama işlem yurt dışında yapılıyor. Maliyetli biraz o yüzden. Benim ikili tarama testim orta seviye risk vermişti bizde içimiz rahat etsin diye yaptırdık doktorun yönlendirmesiyle.. Cinsiyette belli oluyor o testte.
Yok çok kötü Allah korusunAy hadi darısı başıma
Evet ilkilk hamileliğinz mi
aşkım ama şişicem yoksa, zaten 76 kiloyla hamile kaldımYok çok kötü Allah korusun
Evet erkek.Sağlıkla gelsin :) erkek mi erkek olunca erken belli oluyo diyolar ya doğru mu acaba
Sağlıkla alın kucağınıza:)Evet ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?