kızlar sızlerle dertlesmek ıstıyorum cok bunaldım

Bazı insanların kumaşı bozuk oluyor, nereden düzeltirseniz düzeltin , kesin, kumaş bozuk oldukça tam düzelmiyor. Bu adam da öyle, eğer devam edecekseniz sürekli biryerden patlak verecek, dönem dönem iyi, dönem dönem kötü. İşiniz zor, Allah kolaylık versin, keşke böyle adamlara hiç bulaşmasa insanlar

aynen iş aramaya devam edıcem kendı ayagımın uzernde durcam ve eger adam olmazsa tekmeyı bascm oglum ıcın hersey onun ıcın bn ona arkdaslıgımzla 12senemı verdım hakkımı helal etmıyorum

bende 12 yılımı verdim, evliliğimizin ilk yılında bütün ziynetlerimi kumarda kaybetti, daha sonra hiç oynamadı.
sonra alkol başladı, sonrası aldattı. neler neler yaşadım.
beddua etmeyi sevmem ama günün birinde en sevdiğim insana beddua edeceğim aklıma gelmezdi..
rabbime havale ediyorum, ne yaşattıysa onu yaşasın..

iş arıyorum bulamıyorum, lise mezunuyum, bir mesleğim yok.
ailem desen, sanırım babamda kişilik bozukluğu var. oofff offfff allah yardımcımız olsun

Bipolar bozukluğu falan mı var? Ne için tedavi oluyor?
nerden bılırdımkı ınsanların ıcıne gırmeden cozemıyorsun suan careszm baktım sızın sıteyı gordum paylasınca yaralarım hafıfler dedım içe at at olmuyor

amin arkadasım beddua etmeyı sevmem ettıgım tutuyor bnm cunkı 15yıldr etmmeısdım ama canımı yakanın canı yansın dedım meslegm var hastanede dr. asıstnlıgıda yptım ılac fırmasnda muhasebecılıkde ama durmk yok bundn snra kendı özguvenımı kazancm aılesıde arkamda aynı yasadklarımı zamnnda annesıde yasamıs

ailen madem okumuş insan. okumuş olanlar çocuğunu bırak da gel demez

sen önce bi ailenle konuş. konuşmadna çocuğu bırka gel derler deme.

bnm sıdet gordugumu bılmıyorlar soylemedım bazı seylerı cunkı annemın tansıyonu sekerı dıl altı habı herseyı var ıkıtane bekar ablam kardesm var ablmlar oduyo kırasını bn gıdıpde yuk olamam ama ancak ayagımın usutunde durup kendı hayatımı kurcm mecburum .Ablamda esıyle cok sorun yasadı annemnynnda kaldı cockla cok sorun yasadı ev evusutne olmuyor ynnda rahat edemedı smra esı duzeldı barıstılr amaonun esınn aldatması yokdu ıcıyodu sadece bnmkıde sadece ıcerdı arada eskıden ama aldtması olmasdı aldatması sadece sanal konusma yoksa yuzyuzegorusme feln yok oda 3 aydır oldu

namaza başladıysa sorun yok bitti gitti yaptıkları boşanma.
ıns alahın ıznıyle namazımda kuranmda ınsanım bn rabbımden dılıyomkı alah herkesın evlılıgıne tatlık versn huzur versn saolasn

eşinden ayrılma aşamasındamısın tam anlamadım durumunu?

Aileler nasil cocugunu birak gel der beni cocugumla kabul etmeyen hic etmesin.toruna bakmak buyuk anne ve buyukbabalarin sorumluluklarindan biridir.dini konuya girmek istemiyorum ama musluman bir kimligi varsa ailenizin sunu diyecegim.zekat bile evlada toruna verilmez cunku zaten bakmakla yukumluyuz .bunu soyle belki insafa gelirler.

dr gıttım sakınlestırcı verdı sersem gıbı yapıyor ınsanı

eşinden ayrılma aşamasındamısın tam anlamadım durumunu?
babam yok olsa zaten cokdan almısdı bırdamla goz yasma kıyamazdı annem kırada yasayan bır ınsan emeklısıyle gecınıyor ablamların durumu ıyı ama ordada bnm tercıhımoldugu ıcın basıma kalkıcklar ustelık ogluum babasız bıyere gıtmıyor durmuyor dızınde yatırr uyutur babasını okdr sevıyorkı kendı cnmdan gecdm o onmlı bnm ıcın

Sitelerın kapanması çözüm mü sizce ?
Suçlu olan siteler yada arayan kadınlar mı ?

Keske sizde okusaymıssınız , iyi kişilik beş vakıt namaz kılmak değildir.
İyi insan olmak paket halındedir.
Lütfen siz de iyi ve güçlü bir anne olun.

suan duruldu tovbe ettı bakalım zaman herseyı gostercek tabı bn bu donemde psıkolog yardımı alcm

bnde lıse mezunuyum gucsuz bır annede degılım oyle olsam suan oglumun basında olmazdım dımı evet suclu o sıteler onları yapanlar oraya gırenler takılnlar ahırettede sırat köprusune takılırlar ıns.

şu " oğlum babasız asla durmaz" lafını bırakın ya hu.
nice çocuk babası öldüğü için katlanıyor. kaldı ki sizdekinde baba denecek bir özellik bile yok.
benim oğlumda babasına aşık bu çok normal. beni de sever. babası ya da ben olmadan da yaşar. hayat bu belli mi olur?? belki öldük.

bnde lıse mezunuyum gucsuz bır annede degılım oyle olsam suan oglumun basında olmazdım dımı evet suclu o sıteler onları yapanlar oraya gırenler takılnlar ahırettede sırat köprusune takılırlar ıns.
Güçsüzsün demedim umnes34.
Güçlü ve iyi bir anne ol dedim. Her zaman kendıme söylediğim gibi
. Güçlü ve iyi bir anne.
Suçlu siteler falan değil , suçlu tam olarak eşin. Aklı başında adamı elin kadınları aramaz kuma olmak için.
Tövbe etti demişsn umarım yurekten tövbe ediyodur umarım duzeltmek için çabalar.

Siz bu denli affetmeyi dünden kabul etmiş,çocuk adı altında kendi acizliginizden resti çekmedikce daha çok ölmek istersiniz..
Sizin gibi kadınları hiç anlamıyorum malesef yani bir insanda olabilecek her türlü pislik esinizde varken o ortamda çocuk büyütmeyi göze almissiniz ve ayrılmamak için çocuğunuzu Bahane ediyorsunuz!!
Kendiniz demişsiniz kayinpeder de boyleymis k.Valide de yaşamış diye evet gözünüzaydın ki 3.kuşak da sizin elinizden yetişiyor!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…