• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sızlerle dertlesmek ıstıyorum cok bunaldım

sadece paylasmak ıstedım paylasma platformu degılmı kadınlar kublu ama okdr hakaret ettılerkı bırdaha gırmeyı dusunmuyorum
dediğim gibi ilk mesajın eksik o zaman.
intihardan sinir krizlerinden bahsetmişssin.
haliyle tepki görür.
eşinin düzeleceğine umudun var mı samimi soruyorum.

evet gercekden pısman olmus cok
tamam o zaman.
sen de topla kendini.
eşin düzelme aşamasındaysa sen niye dağıttın kendini bu kadar?
aslında dagıtmadım cok arada yasadıklarımı dusunnce yanlızken bıara yasadm suan bnde eskısı gıbı toarplams olcm herseyn patlasını yasadm ama artık toparlnma surecndeym

ben kinaye yaptım konu sahibi yanlış anladı. her konuda eşim böyle böyle ama namaz kılıyo vs deme modası var sanki din böyle şeyler için bir kıstasmış gibi.
hahhaaa aklıma bunun fıkrası geldi... Tövbe estağfurullah... Eşimde her numara var ama namaz kılıyor...

Adamın babası Cuma günü ölmüş... Malum mübarek gün... Ama adamın içi rahat değil babasının ibadetlerini aksatması yüzünden..
Hocaya soruyor,
-Hocam babam cuma günü öldü cennete gitmistir değil mi ?
Hoca : Namazını kılıyorsa gitmiştir oğlum.
-Kılmazdı ama kılanları çok severdi. hem Cuma günü öldü.
Hoca : O zaman orucunu tuttuysa gider cennete.
-Tutmazdı ama tutanları çok severdi. hem Cuma günü öldü.
Hoca : Zina yapmadıysa, içki içmediyse gider o zaman cennete..
-İçerdi ama içmeyenleri çok severdi hocam. Hem Cuma günü öldü... Allahaşkına hocam orada durumu ne olur ?
Ehhh hocaya gelenler gelmiş nihayetinde ; Cuma günü birşey yapmazlarda c.tesi .................. demiş.

konuu sılmedım sadece duzneleme ypıyordum cocgumla ılgındım duzenledım onyargılı olmayın bukadar ınsana hakerrette etmeyın bn sızınle dertleseyım dıye yazım dedm kocamıda savudugum yok hepsı alahındn bulsun
Ben hiç hakaret etmedim ki, konuyu silmiş saygısızlık olarak buluyorum dedim, bunda bi hakaret Yok

O bonzai kullanımı bıraksa bile eşinizi en geç 10 sene içinde öldürecek. Çünkü ağırdır, bir kere bile kullanıp bırakması kurtulmasına sebep olmaz. Daha yazmayacağım demişsiniz ama ben söyleyeyim, madde bulamayınca (bonzaiyle kaldığını ne yalan söyleyeyim sanmıyorum) kadınlara saran kısacası hep bir şeylere "saran" ve şiddet uygulaması alışkanlık haline gelen adamdan ne size iyi koca ne çocuğunuza iyi baba olur.

Yetim büyüdüğünüz ve baba figürünün hayatınızda hep eksik kalmasından ötürü "Çocuğum babasız büyümesin" duygunuzu anlıyor ve hak veriyorum. Ancak bazen bazı babaların olmaması olmasından daha iyidir. Çocuğunuza da bir gün şiddet uygularsa hala aynı şeyi düşünür müsünüz?

evet gercekden pısman olmus cok

Peki bu kaçıncı pişmanlığı?
Onu başka kötü alışkanlıklardan da kurtardım demişsiniz. Böyle böyle daha kaç kötü alışkanlıktan kurtulacak? Böyle böyle daha kaç kere pişman olacak?
Maddi imkanlarınız nasıl? Eşinizin terapi almasını sağlayabilir misiniz?

hahhaaa aklıma bunun fıkrası geldi... Tövbe estağfurullah... Eşimde her numara var ama namaz kılıyor...

Adamın babası Cuma günü ölmüş... Malum mübarek gün... Ama adamın içi rahat değil babasının ibadetlerini aksatması yüzünden..
Hocaya soruyor,
-Hocam babam cuma günü öldü cennete gitmistir değil mi ?
Hoca : Namazını kılıyorsa gitmiştir oğlum.
-Kılmazdı ama kılanları çok severdi. hem Cuma günü öldü.
Hoca : O zaman orucunu tuttuysa gider cennete.
-Tutmazdı ama tutanları çok severdi. hem Cuma günü öldü.
Hoca : Zina yapmadıysa, içki içmediyse gider o zaman cennete..
-İçerdi ama içmeyenleri çok severdi hocam. Hem Cuma günü öldü... Allahaşkına hocam orada durumu ne olur ?
Ehhh hocaya gelenler gelmiş nihayetinde ; Cuma günü birşey yapmazlarda c.tesi .................. demiş.

ahahhaha al işte bunlarınki de aynı hesap. kocam bonzai kullanıyo kadınlarla chatleşiyo bana şiddet uyguluyo ama namaz kılıyo sorun bitti. :rapci:

Ben hiç hakaret etmedim ki, konuyu silmiş saygısızlık olarak buluyorum dedim, bunda bi hakaret Yok
artık konusmak ıstemıyorum gercekden sılmemısdım duzenlemısdım ama smdı sıldım bunda oyle algılama saoasn ıyı kötu dusnen ıcınde

Back