saolun vaktınızı aldımsadece paylasmak ıstedım paylasma platformu degılmı kadınlar kublu ama okdr hakaret ettılerkı bırdaha gırmeyı dusunmuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saolun vaktınızı aldımsadece paylasmak ıstedım paylasma platformu degılmı kadınlar kublu ama okdr hakaret ettılerkı bırdaha gırmeyı dusunmuyorum
dediğim gibi ilk mesajın eksik o zaman.sadece paylasmak ıstedım paylasma platformu degılmı kadınlar kublu ama okdr hakaret ettılerkı bırdaha gırmeyı dusunmuyorum
evet gercekden pısman olmus cokdediğim gibi ilk mesajın eksik o zaman.
intihardan sinir krizlerinden bahsetmişssin.
haliyle tepki görür.
eşinin düzeleceğine umudun var mı samimi soruyorum.
tamam o zaman.evet gercekden pısman olmus cok
evet gercekden pısman olmus cok
aslında dagıtmadım cok arada yasadıklarımı dusunnce yanlızken bıara yasadm suan bnde eskısı gıbı toarplams olcm herseyn patlasını yasadm ama artık toparlnma surecndeymtamam o zaman.
sen de topla kendini.
eşin düzelme aşamasındaysa sen niye dağıttın kendini bu kadar?
Gecenler esinin cocugunun basina vurupta kuyuya atanda cami hocasiydi unutmayin..
hahhaaa aklıma bunun fıkrası geldi... Tövbe estağfurullah... Eşimde her numara var ama namaz kılıyor...ben kinaye yaptım konu sahibi yanlış anladı. her konuda eşim böyle böyle ama namaz kılıyo vs deme modası var sanki din böyle şeyler için bir kıstasmış gibi.
Ben hiç hakaret etmedim ki, konuyu silmiş saygısızlık olarak buluyorum dedim, bunda bi hakaret Yokkonuu sılmedım sadece duzneleme ypıyordum cocgumla ılgındım duzenledım onyargılı olmayın bukadar ınsana hakerrette etmeyın bn sızınle dertleseyım dıye yazım dedm kocamıda savudugum yok hepsı alahındn bulsun
rica ederim.tşk ederm bna vaktınızı ayırdınız ıcın zeymuran0
evet gercekden pısman olmus cok
hahhaaa aklıma bunun fıkrası geldi... Tövbe estağfurullah... Eşimde her numara var ama namaz kılıyor...
Adamın babası Cuma günü ölmüş... Malum mübarek gün... Ama adamın içi rahat değil babasının ibadetlerini aksatması yüzünden..
Hocaya soruyor,
-Hocam babam cuma günü öldü cennete gitmistir değil mi ?
Hoca : Namazını kılıyorsa gitmiştir oğlum.
-Kılmazdı ama kılanları çok severdi. hem Cuma günü öldü.
Hoca : O zaman orucunu tuttuysa gider cennete.
-Tutmazdı ama tutanları çok severdi. hem Cuma günü öldü.
Hoca : Zina yapmadıysa, içki içmediyse gider o zaman cennete..
-İçerdi ama içmeyenleri çok severdi hocam. Hem Cuma günü öldü... Allahaşkına hocam orada durumu ne olur ?
Ehhh hocaya gelenler gelmiş nihayetinde ; Cuma günü birşey yapmazlarda c.tesi .................. demiş.
artık konusmak ıstemıyorum gercekden sılmemısdım duzenlemısdım ama smdı sıldım bunda oyle algılama saoasn ıyı kötu dusnen ıcındeBen hiç hakaret etmedim ki, konuyu silmiş saygısızlık olarak buluyorum dedim, bunda bi hakaret Yok
EE bu konunun devamı nerde sildin mi?(artık yazmıcam arkdaslar ıyı kötu dusncelerınız ıcın tsk ederım ama ozellıkle annelıgıme laf edenlere dıyecegım alah sıze yasatmasın sızde zorda kalmayın