• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar sızlerle dertlesmek ıstıyorum cok bunaldım

Güçsüzsün demedim umnes34.
Güçlü ve iyi bir anne ol dedim. Her zaman kendıme söylediğim gibi
. Güçlü ve iyi bir anne.
Suçlu siteler falan değil , suçlu tam olarak eşin. Aklı başında adamı elin kadınları aramaz kuma olmak için.
Tövbe etti demişsn umarım yurekten tövbe ediyodur umarım duzeltmek için çabalar.
telfonunu aksmaları ortaya koymazdı smdı ortaya bırakıyor bnmle cok ılgınmıyordu suan ılgılnıyor beraber ypıoruz herseyı ıns arkdasım alahım yardımcımız olsun bılıyormusun babamı kaybettıgımde kanserden onun acısını dan dhada kötumus bu acılar

Siz bu denli affetmeyi dünden kabul etmiş,çocuk adı altında kendi acizliginizden resti çekmedikce daha çok ölmek istersiniz..
Sizin gibi kadınları hiç anlamıyorum malesef yani bir insanda olabilecek her türlü pislik esinizde varken o ortamda çocuk büyütmeyi göze almissiniz ve ayrılmamak için çocuğunuzu Bahane ediyorsunuz!!
Kendiniz demişsiniz kayinpeder de boyleymis k.Valide de yaşamış diye evet gözünüzaydın ki 3.kuşak da sizin elinizden yetişiyor!!
sen cok mukemmel bır ınsansın sanırım yasamadıgın ıcın senın gıbılerde cok kolay hayatına devam edebılır

6senelık evlıyım 3yasnda evladım var ama esım son uc aydır devamlı chatlerde kadınlr konusmkda onlarn yuzunde sıddet gordum dudagım patladı daha yenı duzeldı bu kadınlardan bırı allmnyada ıckı ıcermıs kocası bır kızı var kuma gelımmı dıyo andm kadaryla para yemeye calsıyor dıgerıde numarasını bılıyorum 0542 dun esımın ynnda arıyor evımde dort dortluk kadınıımo gelmeden suslenır puslenırım bklerm oglum cok bglı babasz bırgun durmz bn yetım buyudum babam yok aılem hepsı okums ınsan onlar durumu ıyı bn onu tum kötu alısknlıklardn kurtardm 3ay oncesne kdr 5vakıt namaznda bnmle ogluyla ılgılnn adamdı
1sene ıssz kaldı ac kaldım tokum dedım ıdarelı cok ısteyen bır kaadın olmadım bonzaı denn ıletten bıle kurtrdm onu suan duzgun bır ısı var teseturlu bır bynm ama evde hıc bakımsz dolasmm ama aynayabıle kuser oldum bn
kuranladuayla sabredıyorum cnaıma kıysam yavruma kım bakar bılmıyom kızlar rabbım kımsenn yuvasını dagıtmasn alahım bu ılet ınsanlardan kkurtrsn bu arada lıse mezunuyum muhasebe suan ıs arıyom claıscm hayatta kımseye guvnm kalmadı artık kendım ıcın yasamıyorum sınır krızlerı gecırıyorum oglum ıcın yasıyorum
ya bu illet insanlardan kurtarsın ne demek
illet kocan işte
Allah kurtarsın
kadınlar illet koca cici illetler kocanı kandırıo dimi

sen cok mukemmel bır ınsansın sanırım yasamadıgın ıcın senın gıbılerde cok kolay hayatına devam edebılır
Ben mükemmel değilim ama kendimi ve çocuğumu hiçbir zaman bu duruma sokmayacak kadar güçlü ve gururluyum..
Yaşamadım böyle birşey yaşamaya da niyetim yok,canım olsa bıçak gibi keser atarım böylesini..
Insanlar tercihleri ile yaşar,değmeyen biri için pekâlâ hayatımı sil baştan kurup çok kolay devam edebilirim hayatıma zerre de ne pişman olurum ne çabalarım..
Yaptığınız fedakarlık değil sizin malesef!!

ya bu illet insanlardan kurtarsın ne demek
illet kocan işte
Allah kurtarsın
kadınlar illet koca cici illetler kocanı kandırıo dimi
İyiki alıntılamışsınız, konu sahibi silmiş konuyu, ben çok kızıyorum ve saygısızlık olarak düşünüyorum konunun silinmesini

İyiki alıntılamışsınız, konu sahibi silmiş konuyu, ben çok kızıyorum ve saygısızlık olarak düşünüyorum konunun silinmesini
silmiş mi konuyu
anlattığı koca illet bir koca kadının gozune soka soka başka kadınlarla konusuyor dovüyor bir de
O kadınları kastederek Allahım o illet insanlardan kurtarsın kocamı pozlara girmiyorlar mı

konuu sılmedım sadece duzneleme ypıyordum cocgumla ılgındım duzenledım onyargılı olmayın bukadar ınsana hakerrette etmeyın bn sızınle dertleseyım dıye yazım dedm kocamıda savudugum yok hepsı alahındn bulsun

gecen hfta persembe gunu ıckılıydı ıckıyı bırktı ılac la tedavı oluyor bırktıkdn snra kendıne geldı tovbesını ettı

Off senin de esin bir tuhaf ama sen daha da tuhafsin. Esinin hatalarini sayiyorsun sayiyorsun sonra yok oglum babasini cok seviyor onsuz yasayamaz ivir zivir. Ozaman otur oturdugun yerden esin icki icsin sonra yasin okuaun namah kilsin üstüne kuma alsin tamammi. Ve senin esin suclu degil auclu oöan baska kadinlar da degil auclu olan sensin

Off senin de esin bir tuhaf ama sen daha da tuhafsin. Esinin hatalarini sayiyorsun sayiyorsun sonra yok oglum babasini cok seviyor onsuz yasayamaz ivir zivir. Ozaman otur oturdugun yerden esin icki icsin sonra yasin okuaun namah kilsin üstüne kuma alsin tamammi. Ve senin esin suclu degil auclu oöan baska kadinlar da degil auclu olan sensin
sen ınsanmısın sen daha tuhafsın bnce

tabii ki öyle bir aşamada değil
adam namaza başlayıp Kuran a el basmış ya tamamdır artık duzelmis
arolsun kardesım keske herkes senn gbı moral verse

bn yasadıgım surecı yazdım ıcımdekı duygularımı ama suan duzeldı yaklasık bır hftadr hersey yolunda arkdaslar bn sızınle moral bulum dedım ama ne analıgım kaldı ne bısey bn goruyordum sızın yorumlarınızı hakaretetmek mı gerekır alah yardımcın olsun demek zormu bn bu surecde dıyorumkı ıse baslayıp kendı ayagımın uzernde durcm durcm kı bırdaha bısey yasadıgımda bnde cekıp gıdeyım herkes evladını dusunur bnde dusunuyorum ama su an ona son sansı verdm bırdahası yok zaten allah rıası ıcın hakret etmeyın

bn yasadıgım surecı yazdım ıcımdekı duygularımı ama suan duzeldı yaklasık bır hftadr hersey yolunda arkdaslar bn sızınle moral bulum dedım ama ne analıgım kaldı ne bısey bn goruyordum sızın yorumlarınızı hakaretetmek mı gerekır alah yardımcın olsun demek zormu bn bu surecde dıyorumkı ıse baslayıp kendı ayagımın uzernde durcm durcm kı bırdaha bısey yasadıgımda bnde cekıp gıdeyım herkes evladını dusunur bnde dusunuyorum ama su an ona son sansı verdm bırdahası yok zaten allah rıası ıcın hakret etmeyın

yoo ben Kınaye yaptım
bence de diğer arkadaşlar hakli
muhtemelen oğlunuz da aynı babası gibi olacak ve büyüdüğünde bir değil iki kişiden cekeceksiniz

ilk mesajında durumunu öyle kötü anlatmışssın ki haliyle tepki alır eşin.
bir haftadır düzeldi filan da yazmamışsın orada.
madem ayrılmayacaksın madem eşin düzeliyor mesele nedir tam olarak?

ilk mesajında durumunu öyle kötü anlatmışssın ki haliyle tepki alır eşin.
bir haftadır düzeldi filan da yazmamışsın orada.
madem ayrılmayacaksın madem eşin düzeliyor mesele nedir tam olarak?
sadece paylasmak ıstedım paylasma platformu degılmı kadınlar kublu ama okdr hakaret ettılerkı bırdaha gırmeyı dusunmuyorum

Back