evet canım dun bnm yanımda arıyor kadın kayın babama verdım numarları o adını soyadını tespıt ettı gerekırse emnıyete sıkayet etck onları ayrıca o sıtelerınde kapatılmasını ıstıyorum bnm cnm yndı bskasnn ynmasınSizin bunları bildiğinizi biliyor mu?
aılemın yanına gıdersem eger cocugunu bırak gel derler bnde ondn asla vazgecmem ölürüm cunkı oglumsuz ise baslayıp psıklogu pedgogdn yardm alcm basımı sokack bıyerm olsun hayatından cıkıp gıtcem
Kadını şikayet etseniz ne olacak ki eşinizi zorla taciz etmiyorlardır herhalde?evet canım dun bnm yanımda arıyor kadın kayın babama verdım numarları o adını soyadını tespıt ettı gerekırse emnıyete sıkayet etck onları ayrıca o sıtelerınde kapatılmasını ıstıyorum bnm cnm yndı bskasnn ynmasın
cBaya egitimli aileniz varmis. Neden oyle bir sey desinler ki?
suna tovbe ettı namaza yonledı ıstıgfar ypıo ama guvnm yok kırıldıeşinizi eğer seviyorsanız bu durumu karşısına geçip konusmanızda fayda var. sizin bildiğinizi bilmiyorsa bu hareketlerine devam etmesi muhtemeldir bu nedenle herşeyin farkında olduğunuzu ve bu durumun sizi çok üzdüğünü ona anlatın. eğer buna rağmen devam ediyorsa boşanmanız en hayırlısı olur.
Peki siz nasıl yanında duruyorsunuz bu durumda?evet canım dun bnm yanımda arıyor kadın kayın babama verdım numarları o adını soyadını tespıt ettı gerekırse emnıyete sıkayet etck onları ayrıca o sıtelerınde kapatılmasını ıstıyorum bnm cnm yndı bskasnn ynmasın
bılmıyorum cok karmasık duygular ıcındeyım ınsan caresz kalırya oyleyımKadını şikayet etseniz ne olacak ki eşinizi zorla taciz etmiyorlardır herhalde?
Ne oldu da tövbe etti peki durduk yerde mi, şiddet ne zaman uygulamıştı?bılmıyorum cok karmasık duygular ıcındeyım ınsan caresz kalırya oyleyım
gecen hfta persembe gunu ıckılıydı ıckıyı bırktı ılac la tedavı oluyor bırktıkdn snra kendıne geldı tovbesını ettıNe oldu da tövbe etti peki durduk yerde mi, şiddet ne zaman uygulamıştı?
gecen hfta persembe gunu ıckılıydı ıckıyı bırktı ılac la tedavı oluyor bırktıkdn snra kendıne geldı tovbesını ettı
aynen iş aramaya devam edıcem kendı ayagımın uzernde durcam ve eger adam olmazsa tekmeyı bascm oglum ıcın hersey onun ıcın bn ona arkdaslıgımzla 12senemı verdım hakkımı helal etmıyorumallah ıslah etsin, biz kadınların yanlışı nerede başlıyor biliyormusnuz ?
ilk hatalarını, ilk yanlışlarını gördüğümüzde, totolarında ayak izimizi bırakmadığımızda..
düzelir, sabredeyim, yuvam için, çocuklarım için diye diye diye böyle adamlara ömür tüketiyoruz.
inşallah dediğiniz gibi, tövbe etmiştir ve bir daha aynı hatalara düşmezne diyim bilemedim
iş aramaya devam edin, başınıza ne geleceği belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?