• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar sizi tanimak istiyorum cok yalnizim :'(

merhaba kızlar bende 20 yaşındayım üniversite 3.sınıfım kulüpte yeniyim henüz konu açmayı falan bilmiyorum zamanla öğrenirim inşallah burada birlikte dertlerimizi paylaşabileceğimiz birilerinin bulunduğunu bilmek çok güzel :3:

Geçen sevgililer gününde eşime zippo aldım çok şık bişeydi..
Hıdrellezde dilek tutmak için silivriye gittik kumsalda oturduk falan eve geldik çakmak yok:53:
Orda düşürmüşüz:50:

merhaba kızlar bende 20 yaşındayım üniversite 3.sınıfım kulüpte yeniyim henüz konu açmayı falan bilmiyorum zamanla öğrenirim inşallah burada birlikte dertlerimizi paylaşabileceğimiz birilerinin bulunduğunu bilmek çok güzel :3:

H.g cnmm hayırlı olsun :16:

Hoşgeldin canım..:ssz:
Umarım konu açacak bi konun olmaz...
Dertler kederler uzak olsun hepimizden.

Geçen sevgililer gününde eşime zippo aldım çok şık bişeydi..
Hıdrellezde dilek tutmak için silivriye gittik kumsalda oturduk falan eve geldik çakmak yok:53:
Orda düşürmüşüz:50:

Anammm üzülmüşünüzdür baya benim çakmak antıka 90'lardan şıklığı falan kalmamış ama yaşanmışlığı çok fazla kaybetsem kriz geçiririm herhalde:ssz:

Back