Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar ben çoçuk sahibi olmak istiyorum ama olmuyor 1.5 yillik evliyim eşimde sperim eksikliği var ve doktora gittik art med diye ek gıda takviyesi verdi daha önce bu ilaçı kullananlar varmi işe yaradı mi lütfen cevap verin benim için çok önemli şimdiden teşekkürler
Bize de verdi takviye besin. İse yaramadi ama biz cok kullanmadik, bir ay sonra filan baska doktor direk tüp bebek önerdi. Hiz sorunu çoktu bizim. Siz duzenli kullanin, bu tarz ilaclar hemen etki etmiyor.yasiniz gençse acele etmeyin
Bize de verdi takviye besin. İse yaramadi ama biz cok kullanmadik, bir ay sonra filan baska doktor direk tüp bebek önerdi. Hiz sorunu çoktu bizim. Siz duzenli kullanin, bu tarz ilaclar hemen etki etmiyor.yasiniz gençse acele etmeyin
Canım merhaba sonuç alabildiniz mi ilaçtan benim eşim de de sayı oldukça az çıktı hareket morfoloji hersey çok iyi ama sayımız çok az bunun arttıracağını söyledi doktorumuz ekstra klomen kullanıyoruz etkisini gördünüz mü
Canım merhaba sonuç alabildiniz mi ilaçtan benim eşim de de sayı oldukça az çıktı hareket morfoloji hersey çok iyi ama sayımız çok az bunun arttıracağını söyledi doktorumuz ekstra klomen kullanıyoruz etkisini gördünüz mü