kizlar size bir odevim var :)

cillikiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
713
0
mrb kizlar :) simdi size bi odev vercem:)))odev su : diyelimki marsli sisko bakimsiz bi kiz dunyaya geldi ve marsli sisko bakimsiz kizin misyonu bakimli olmayi ogrenmek hem fiziksel gorunumudunu duzeltmek hem pozitif biri olmayi ogrenmek:)) mesela siz bu kizin ogretmeni olsaydiniz:) once neyle baslardiniz neyle devam eder neyle ogrenimi tamamlardanizi:) ve diyelimki 3 ay kdr zamaniniz var:)sizce ogretebilirmiydiniz bu kdr zmn icinde ogretecek oldugunuz herseyi:))
en iyi odev yapana benden kocaman bi mucuck olcak odul bu hiih

bu marslı sen olmayasın ve 3 aylık tatil dönşü çevredekilere ve kendine bi sürpiz yapmak istiyorsun galiba:101:

ödül kocaman bir muck mu
aman ben almıyım hiç ihtiyacım yok sizin tarafınızdan bu ödüle

bu marslı sen olmayasın ve 3 aylık tatil dönşü çevredekilere ve kendine bi sürpiz yapmak istiyorsun galiba:101:
hihi odevden kaytarmaya calisiyon dimi sorularinla cikss yemezler cnm
ödül kocaman bir muck mu
aman ben almıyım hiç ihtiyacım yok sizin tarafınızdan bu ödüle
o zmn sana opucuk yerine sarilcam bu okey mi
Hiç güleceğim yoktu

hihi kiz gulmesene... yaf calisin o kdr odevm veriyom neyse en azindan cvp bisey yazmissiniz bazilari onu bile yapamiyo :)ama opucuk hak etmyiorsunuz uzgunum daha cok calismaniz gerek :):)))

Ben olsam ilk önce bakımla başlardım çünkü şişko da olsa zayıfta olsa bakım şart. Tabi bakım yaparkende sağlıklı beslenme yürüyüş felan derken şişko marslıyı inceltirdim. Zaten zayıflayınca pozitif biri olacağını düşünüyorum Eğer yine pozitif olmazsa kitap her derde deva. Kişisel gelişim kitaplarıyla pozitif yapardım 3 ay gibi bir zamanda yeterde artar bilee.

kisa ama cok guzel yazilmis:) aslinda ben daha detayli biseyler bekliyorum ama seninki cok hosuma gitti simdi seni benim kocum ilan etsem:) hihih bana ne yapmam gerektigini solicekmisnsaglikli beslenme ozellikle cnm nasl oluyor hic beceremiyorum onu ben cok sey okudum bunun uzerinede okudugumla kaliyorum sen bana ornek bi menu hazirlasan gunluk veya haftalikbu arada cok dogru bi noktaya basmissin bencede kilo verince kotu negatif dusuncelerden kurtulcakmisn gibime geliyor yani bi tasla iki kusyuzde yuz olmasada yuzde 90 tabi fit oluncada istedigim kiyafetleri alip giyebilcegim icinde kalan yuzde 10u nakavt etmis olurum:)ole oluncada fit vucut guzel civil kiyafetler disari cikma istegim artacak gibime geliyor kendimi gostermek icn hihi:)en zoru kilolar ama ay sonuna kdr kendim istiyorum denemek saglikli beslenmeyi olmadi diyetisyene gidicem hayatimda hic gitmedim ama denicem aslinda simdiye gitmeme nedenim faydasini gormeyecegimi dusunmem:)ama denemekten ne cikar en cok param gider
hergunde yuruyus yapsam sabah ise giderken ve donerken yani toplam gunde 2 saat:)haftasonlarida aqua aerobi :)hepsi dusunce olarak var :)ama gelde uygula ay neden bu kdr zor bu yapma meselesi ya:)beynim vucudumu kontrol edemiyor artk vucudum beynimi dinlemiyor arkadasim solesene napcam bu keci vucudumu ikna etmek icin

bu arada cnm unuttum cok pardon:)

Bende kilolardan başlardım sanırım...Kilo verdiği süre içerisinde de bakımlı olmayı öğretirdim... Pozitif olması için ne yapılabilir bilemiyorum yapı meselesi birazcık o...

Bu arada beslenme sormuşun karatay diyetini bir araştır derim...

cok sagol tatlimm hemen bakiyorumm:)o diyete gel senide opucem hihi
aslinda bende ole dusunuyorum kilo verdigim sure icinde daha bi bole bakimli olmak icin biseyler yapmak ..yavas ayvas kilo verirken dis gorunusumdede yenilikler yapinca daha pozitif olurum diye dusunuyorum..mesela benim cnm pek disari cikmak istemiyor kilolu olunca tabi her istedigimide giyemiyorum hemen hemen hep ayni kiyafetler coguda cok renkli degiller:)yani dikkat cekmemeye ozen gosteriyorum:) yaz sonuna kdr olmadi yil sonuna kdr guzel bi degisim yapmak istiyorum:)kendimi zorlamam gerek birazz aliskanliga donusene kdr bunlarin hepsi:) sonrasi corap sokugu gibi gelir:

Son düzenleme:

Sen kaç yaşındasın,boyun kaç ve kaç kilodasın...

İnsan ne kadar kilosuna takılmıyor gibi görünse de hayatını etkilediğini düşünüyorum ben... 3 ay öncesine kadar kilolarımla oldukça mutlu gibi görünüyordum... Hayatımı etkilediklerini hiç düşünmemiştim... Diyete başladım 13 kilo verdim herşeyimi etkiledi diyebilirim...

karatay diyetini okudum cnm saati saatine uygulayamam:)pek ozellikle aksamlari cunku ben isten 6'da cikiyorum eve gelen kdr 8 oluyor:)aksmalari hic yemicem buyuk ihtimalle :) zaten kahvalti beni tok tutar iyi kotu:) ki ben kahvlati etmem cok nadir ederim:)vaktim klamiyor sabahlari hazirlanmaktanen buyuk yalnisimda bu benim zaten kahvlati etmeyip aksamlari cok yemem kilo alma nedenim o:)aktivitede sinirla olunca olcagi bu:)bak suanda kalhvalti etmedim yani bu sabahalisveris yapmam lazim neyse bugun yaparim karatay listesine gore yarin uygulamaya koyarim:)yani elimden geleni yapmaay calisicam:)

Kitabı var onun al bir oku derim ben... Gerçekten hem kilo vermeye yönelik hemde sağlıklı beslenmeye...Kaç kilo fazlalığın var :26::26:

Tabi koçun olurum ama söyliyim ben de uzman sayılmam bu konularda . Uygulaması zor demişsin, aslında kk de diyet grupları var onlara katılabilirsin. Tek başına değilde toplu olunca daha kolay oluyor. Diyet listesi hazırlarım zaten yıllardır diyet yapa yapa az çok biliyorum gibi bu işi. Aslında sende kendine göre diyet listesi hazırlayabilirsin eğer karatay diyeti dukan felan düşünmüyorsan. Günlük az az çok öğün yiyeceksin. Öğünlerde sebze yada yağı az olcak şekilde protein. Bunların yanında salata yada yoğurt gibi şeylerde yiyebilirsin. Ara öğünlerde yoğurt, meyve yada bunun gibi şeyler. Ekmeği azaltman gerek tabi. Tatlıdan uzak durmalısın. Aslında genel klişeler

biraz utaniyorum solerken bunu kilom 85 cnm 25 yasimdayimsanki yasim ilerledikce kilo aliyorum gibime geliyor...univ birinci sinifi gectikten snra yazin ise baslamistim ve 4 ay icinde kilo vermistimm 62-63 civalarindaydim tam hatirlamiyorum suan:) ama o kilomuda fazla bulurdum:)o isi biraktigimdan beri ben cok biraktim kendimi o bogazima hic hukmedemiyorum:)alkol sigara bagimlilari olur ya bende yemek bagimlisi oldum) en cok 2-3 gun dayanbiliorum bol kalorili yemek yememeye ole salata falan tek hic tatli gelmiyor bana:)sorma cnm:) cok denedim olmadi ne zmn birakiyorum diyet yapmayi hafta sonuna kdr cnmin istediklerini yiyiorum hafta basi yeniden diyete baslicam dusuncesiyle:) ole bole derken oldum 85 kilo iste:)bakalim bu seferki deneme nasl sonuclancak:)ins yine husran olmaz:44:
cok sevindim cnm senin adina:) ah darisi benim basima bende sole bi 15-20 kilo verirsem ne guzel olcak:)hayatimda degsiir seninki gibi:)

Son düzenleme:
Kitabı var onun al bir oku derim ben... Gerçekten hem kilo vermeye yönelik hemde sağlıklı beslenmeye...Kaç kilo fazlalığın var :26::26:

85 kiloyum cnm ben 60-65'e inmek istiyorum sole hesapliyorum haftada en az 1 kilo versem ayda etti 4 kilo yani istedigim kiloya 4-5 ayda ulasirim:)yani ekim-kasim'a kdr fit bi vucuda sahip olabilirim tabi cabalrsam zorlarsam kendimi ama o bogazima cok yeniliyorum kandiriyor beni :)baslamayada korkuyorum sanki yine yenilcem diye::)
alirim cnm kitabinida:) dukan'in kitabini alip okudum onuda denemistim 1 hafta yapabilidim ve gercekten faydasi oldu kilo vermistim ama tabi fazla uzun surmedi ama onda saglikli beslenme diye bisye yoktu:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…