kızlar sizden bir ricam var

• Konu Sahibi beyaz karamel
  • Başlangıç Tarihi
B

beyaz karamel

Ziyaretçi
:emir_bebek:kızlar ben 500 yasin dağıtıyodum bebiş için:emir_bebek: ama daha 350 bir türlü tamamlayamadım içinizden okumak isteyen varsa lütfen allah rızası için okusun ama herkes bir tana okuyacak fazlası olmuyo hepinizin allah muradını versin :emir_bebek:

:emir_bebek:kızlar ben 500 yasin dağıtıyodum bebiş için:emir_bebek: ama daha 350 bir türlü tamamlayamadım içinizden okumak isteyen varsa lütfen allah rızası için okusun ama herkes bir tana okuyacak fazlası olmuyo hepinizin allah muradını versin :emir_bebek:

tamam tatlım ben okurum biraz sonra tamammı inşallah hepimiz için hayırlısı:1hug:

canm bende okurum okuturum da beni 3 tane say tamam mı canm inş duan kabul olur

canım bende okuyayım sahurda 1 tane
Allah herşeyi gönlüne göre versin canım
sende bizlere dua et benimde bebişim olmuyoosenağlama

canım bende okurum allah kabul etsin.

canım bende okurum benide yaz

canim bende okurum birazdan isim ne ona göre niyet edip okuyacam

canım bende okudum dün akşam
Allah kabul etsin dualarımızı....

sen birde el mütekebbir ismini söyle çokça tamam mı_? allahın isimleirndne bu ismi şerifi çokça söyleyenelre allah hayırlı evlat nasip eder bakın kızla r isteyenler söylesin bol bol agzınıza sakız edin

Nadide'ciğim ben de alayım Yasin-i Şerif...

Nadidecim Canim Bende Okurum Bu Akşam.bi Tane.rabbim Dualarimizi Duyar Ve Kabul Eder Inşallah.

alah razı olsun kızlar allahda sizin gönlünüze göre versin

sen birde el mütekebbir ismini söyle çokça tamam mı_? allahın isimleirndne bu ismi şerifi çokça söyleyenelre allah hayırlı evlat nasip eder bakın kızla r isteyenler söylesin bol bol agzınıza sakız edin

saracım bende onu el musavvir diye duymuştum 7 gün boyunca 21 defa güneş battıktan sonra iftardan önce sıkça okunursa allah hayırlı evlat nasip edermiş:emir_bebek::emir_bebek:

canım bende okurum bide anneme okuturum.Allah en kısa zamanda dualarımızı kabul eder inşallah.

nadidecim benden de ekle 2 yasin .. annem ve ben okuruz canım... allahım en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip eder inşallah..

mesajını yeni gördüm bu akşam bende okurum benide ekle

X