kızlar sizde de aynı endişe var mı

sonbaharom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
40
1
36
Denizli
slm kızlaruzun zamandır takip ediyorum forummaüye değildim bende nişanlıyım birsenedir istenmede düğün tarihi net değildi iki üç sene diye konuşuldu bir senesi geçti seneye yaparız diye nişanlımla hep dil ucuyla konuşuyorduk babam yurdışında bayramda gelecek nişanlımda dün geldiğinde düğün tarihini belirleyelim dedi bir anda beni bi korku kapladı kesin bi tarih olmadığı için rahattım şimdi korkuyorum yeni bir hayat yeni yaşam şekli sorumluluklar bu normal mi sizce yürütmem düşüncesi falan sizde yaşıyormusun böyle endişeler

tarih yaklaşsında sen ozaman gör endişeyi telaşı.
asıl ben sorayım, düğünü yaklaşacak olanlar o tuhaf duygular sizde de mevcut mu?
düğün gününe kadar nolcak, ne bitcek, hayırlısıyla o tarih bi gelseydi, düğün günü bir aksilik çıkmasaydı vs.
öyle heyecanlı panik bir tip değilim ama vakit yaklaştıkça bir an önce gelsede kendimizi mutlu mesut balayında bulsak diyorum.

işte arkadaşımkaç yıl ben bunu hayalini kurdm ama şimdi senin gibi düşünemiyrm yorumszm bi endişe var hep derlerdi hayat evlendkten snra başlıyo diye şimdi onun korkusu yaşıyorm

işte arkadaşımkaç yıl ben bunu hayalini kurdm ama şimdi senin gibi düşünemiyrm yorumszm bi endişe var hep derlerdi hayat evlendkten snra başlıyo diye şimdi onun korkusu yaşıyorm

bende o endişeden bahsediyorum zaten, ama söz nişan olacağı zamanki heyecan ayrı, düğün arefesindeki heyecan ayrı.

oluyor illa ki öle seyler ama tarih belli oldugu gun ben hiç böle korkular yasamadım aksine sevincimden ucuyodum...

suanda da tek korkum düğün gününe kadar bir aksilik cıkması... Allah korusun

kazasız belasız hayırla bir an önce o günün gelmesini istiyorum sadece

evlendikten sonra ne olur kısmına pek odaklamamak lazım eninde sonunda olacak bir şey sonucta doganın kanunu basa geldi mi hersey yapılır edilir

yeterki anlayıs olsun sevgi saygı olsun simdiden bu kadar yıpratma kendini nişanlılık zaten heyecanlı ve biraz yıpratıcı bir surec üstüne eklemeye gerek yok

Son düzenleme:
bence belirsizlikten daha güzel birşey o garip endişe heyecan telaş daha güzel evini yerleştirmen onunla aynı evde kalmayı hayal etmen bence harika :) gerçi şimdi ben evliyim ama güzel duygulardı

kızlar bende düğün gününe kadar bi aksilik çıkmasın bişey olmasın diye dua ediyorum hep tek bundan korkuyorum başka bi endişem yok inşALlah güzel bi şekilde zaman hızla geçer ve kazasız belasız kötü bi olay ile karşılaşmadan düğünlerimiz güzel bi şekile geçer inşAllah ...duam hepimiz için

evet ya bugünün hayalini kurduk senelerce ben birde avukat katipliği yapıyorum o kadar çok boşananları görüyorum her türlü olay sorun birazda ondan kaynaklanıyor sanırım.neyse böyle düşünürsem yapamam..

işte bunu anlatmaya çalışıyorum
vakit yaklaştıkça insanın içini böyle şeyler kemiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…