- 15 Temmuz 2021
- 479
- 139
- 24
-
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
Doğru düşünüyorsun, kesinlikle öyle. Upuzun mesaj yazıp sonra silen birinden hayır gelmez. Belli ki daha karar verme mekanizması gelişmemiş.Kızlar selamiki gün önce bir konu acımıştım.Okuldan bir arkadaşım çok uzun bir mesaj atıp sildi .Ne oldu diye sorunca nasılsın diyecektim dedi.İltifat vs etti .Cocuk sonra ben mesaj atınca birden soğuk yaptı .
Ben peşinde koşmamı bekliyor diye düşünüyorum ama sizce de öyle mi?
Ilgısınden emın olsa silmezdiKızlar selamiki gün önce bir konu acımıştım.Okuldan bir arkadaşım çok uzun bir mesaj atıp sildi .Ne oldu diye sorunca nasılsın diyecektim dedi.İltifat vs etti .Cocuk sonra ben mesaj atınca birden soğuk yaptı .
Kaç yaşında adam ya ayıp ama.Bir de hikaye beğenmeler birden begeniyü kesmeler falanDoğru düşünüyorsun, kesinlikle öyle. Upuzun mesaj yazıp sonra silen birinden hayır gelmez. Belli ki daha karar verme mekanizması gelişmemiş.
Çekindi bence .Ortak bir tanıdık da dedi çekindi o diyeIlgısınden emın olsa silmezdi
Aman bosver ya olsa da olur olmasa da olur olmus
Bende de olur o.
Salakca bir idda olayı bile olabilir çok anlam yükleme.Kızlar selamiki gün önce bir konu acımıştım.Okuldan bir arkadaşım çok uzun bir mesaj atıp sildi .Ne oldu diye sorunca nasılsın diyecektim dedi.İltifat vs etti .Cocuk sonra ben mesaj atınca birden soğuk yaptı .
Yok iddialık bir durum değil.Ama cesur olması lazımSalakca bir idda olayı bile olabilir çok anlam yükleme.
Belli ki daha büyümemiş. Kafana taktığına değmez.Kaç yaşında adam ya ayıp ama.Bir de hikaye beğenmeler birden begeniyü kesmeler falan
Valla ben yapabileceğim herseyi yaptım .O peşinden koşulsun istıyor galiba da ben koşamam .Erkek koşarKesinlikle cesur olması lazım mesaj silmek nedir yahu emin olsa geri çekmezdi
Belli ki daha büyümemiş. Kafana taktığına değmez.
Hıc sanmamÇekindi bence .Ortak bir tanıdık da dedi çekindi o diye
Bence de .Ben kesinleştirne için birsey yapmayacağımHıc sanmam
Hoslantısı sevgisi kesın olan kimseden korkmaz yıregını ortaya koyar
Çekinip silmiş olabilir ama sonrası sen mesaj atınca soğuk yapması tuhaf olmuşÇekindi bence .Ortak bir tanıdık da dedi çekindi o diye
Yok iki gün sonra soğuk yaptıÇekinip silmiş olabilir ama sonrası sen mesaj atınca soğuk yapması tuhaf olmuş
Seninle ilgili bir şeyi mi kıskandı acabaYok iki gün sonra soğuk yaptı
Yani belki deSeninle ilgili bir şeyi mi kıskandı acaba
28 yaşında15 yaşında değilse engelle geç