- 15 Temmuz 2021
- 464
- 136
- 24
-
- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
Ya hu adam bismiallah flört aşamasına bile yeni yeni sinyal çakmış ciddi olsun diyorsunuz, akillandiginiza emin misiniz ?Kızlar selamEski defterleri kapattım .Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.Fakültemde bir arkadaşım var. Çok iyi bir çocuk. Geçen akşam instagramdan fotoğrafıma iltifat vs etti .Hikayelerimi begendi . Benim attığım durumun benzerini attı .Okulda da hep gözü üzerimde. Kızlar bu sefer de hata yapıp, hemen bağlanıp kendimi üzmek istemiyorum.Ablam ve arkadaşlarım yürüyor diyor ama . Ben birsey olacaksa ciddi olsun istıyorum .Sizce ben ne yapabilirim ? Fikirlerinize açığım Teşekkürler
Eminim . Ben genel olarak söylüyorum.Hani artık hayatımda biri olacaksa ciddi olsun diyorum.Kemdimi kaptırmamaya da çalışıyorum. Flört ediyor mu onu bile anlayamadım .Ya hu adam bismiallah flört aşamasına bile yeni yeni sinyal çakmış ciddi olsun diyorsunuz, akillandiginiza emin misiniz ?
Herhangi biriyle direk ciddi olalım diye yola çıkamazsın, okul okuduguna göre yaşın da küçük. Belli bir zaman geçirilir sonra ya ben bu adamla bir ömür yaşarım dersin bazen haklı çıkarsın bazen haksız ama zaman gecirmeden o seviyeye gelemezsin.Eminim . Ben genel olarak söylüyorum.Hani artık hayatımda biri olacaksa ciddi olsun diyorum.Kemdimi kaptırmamaya da çalışıyorum. Flört ediyor mu onu bile anlayamadım .
Yuksek lisans yapıyorumHerhangi biriyle direk ciddi olalım diye yola çıkamazsın, okul okuduguna göre yaşın da küçük. Belli bir zaman geçirilir sonra ya ben bu adamla bir ömür yaşarım dersin bazen haklı çıkarsın bazen haksız ama zaman gecirmeden o seviyeye gelemezsin.
Ee ama siz kaptırmışsınız coktan?Eminim . Ben genel olarak söylüyorum.Hani artık hayatımda biri olacaksa ciddi olsun diyorum.Kemdimi kaptırmamaya da çalışıyorum. Flört ediyor mu onu bile anlayamadım .
İşte çok büyük bir hataEe ama siz kaptırmışsınız coktan?
Ya çok haklısınız .Bir kaç olayda beni savundu . Birden de yürüyor gibi olunca ben heyecan yaptım heralde . Çünkü tam kafamda ki tip.İstemekle olmuyor insan duygularına gem vurmak istiyorsa olaylara dışardan bakmalı çok iyi bir çocuk demek için çok erken.Nesii iyi çocuk mesela ? Seçecek olan benim diye düşünün ve gerçekten mantığı ön plana alın.Ciddi olanda ölene kadar ciddi kalmıyor artık günümüzde.Bence istediğiniz gibi çıkmazsa bu kişi erkenden yol verin tabi size yol alırsa.Elinizin ayağınızın dolanmasi kötü bu iyi bir özellik değil karşınızdaki sizin gibi biri kendinizi kaptırırsınız böyle daha sakin relax olun bu kadar anlamda yüklemeyin derim.
Ayy insallah dua edin lütfenArkadaş gibi sakin sakin tanimaya çalışın i Bırakın o açılsın isterse.Siz sevilmeyecek insan değilim dünyada bana uyan çok insan olabilir zaten en iyisini hak ediyorum kafasıyla gidin Koşmayın.O ister koşsun ister emeklesin kolay değil öyle sevmek yada sizden geçer almak.Buna kendinizi inandırın mottonuz bu olsun.Hadi inşallah iyi olsun.
" Ciddi ilişki nasıl oluyor? Kimse gülmüyor mu?" gibi bir espri var ya. Kusura bakma aklıma ilk o geldi.Kızlar selamEski defterleri kapattım .Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.Fakültemde bir arkadaşım var. Çok iyi bir çocuk. Geçen akşam instagramdan fotoğrafıma iltifat vs etti .Hikayelerimi begendi . Benim attığım durumun benzerini attı .Okulda da hep gözü üzerimde. Kızlar bu sefer de hata yapıp, hemen bağlanıp kendimi üzmek istemiyorum.Ablam ve arkadaşlarım yürüyor diyor ama . Ben birsey olacaksa ciddi olsun istıyorum .Sizce ben ne yapabilirim ? Fikirlerinize açığım Teşekkürler
Olmaz kuzu iki güzel söze tatlı bir bakışa ciddi ilişki gözüyle bakılmaz.Gecmis yaşananlar size deneyim olmamış.İliski heyecanı ,minik uçuşan kelebekler okey.Karşılıklı bile olmayabilir.Durun bir dinlenin, kendinizi sevin dinleyin Koştur koştur yeni macera sizi yorar ...Ya çok haklısınız .Bir kaç olayda beni savundu . Birden de yürüyor gibi olunca ben heyecan yaptım heralde . Çünkü tam kafamda ki tip.
Öyle demedim canım denmez zatenAh be kızım şuan doya doya aşk yaşama zamanın. Zamanı gelince kısmetın bu kişiyse iş zaten ciddiye biner. Hele önce bir tanı gez dolaş sıra sıra hepsi.
Ben erkek olsam ne kadar hoşlandigim bir kız dahi olsa böyle direkt ciddi istiyorum dese bırakır kaçarım.
Ama işte gezip dolaşma olayını ben diyememAh be kızım şuan doya doya aşk yaşama zamanın. Zamanı gelince kısmetın bu kişiyse iş zaten ciddiye biner. Hele önce bir tanı gez dolaş sıra sıra hepsi.
Ben erkek olsam ne kadar hoşlandigim bir kız dahi olsa böyle direkt ciddi istiyorum dese bırakır kaçarım.