Kızlar sizce ?

Kahvedelisiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2021
464
136
24
Kızlar selam Eski defterleri kapattım .Çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim.Fakültemde bir arkadaşım var. Çok iyi bir çocuk. Geçen akşam instagramdan çok uzun bir mesaj attı .Çok çok uzun .Ama geri sildi .Sonra ben ne sildiğini sordum .Nasılsın diyecektim dedi .instagramdan fotoğrafıma iltifat vs etti .Hikayelerimi begendi . Benim attığım durumun benzerini attı .Okulda da hep gözü üzerimde. Kızlar bu sefer de hata yapıp, hemen bağlanıp kendimi üzmek istemiyorum.Ablam ve arkadaşlarım yürüyor diyor ama . Ben birsey olacaksa ciddi olsun istıyorum .Sizce ben ne yapabilirim ? Fikirlerinize açığım Teşekkürler

Son düzenleme:
Ya hu adam bismiallah flört aşamasına bile yeni yeni sinyal çakmış ciddi olsun diyorsunuz, akillandiginiza emin misiniz ?

Ya hu adam bismiallah flört aşamasına bile yeni yeni sinyal çakmış ciddi olsun diyorsunuz, akillandiginiza emin misiniz ?
Eminim . Ben genel olarak söylüyorum.Hani artık hayatımda biri olacaksa ciddi olsun diyorum.Kemdimi kaptırmamaya da çalışıyorum. Flört ediyor mu onu bile anlayamadım .

Eminim . Ben genel olarak söylüyorum.Hani artık hayatımda biri olacaksa ciddi olsun diyorum.Kemdimi kaptırmamaya da çalışıyorum. Flört ediyor mu onu bile anlayamadım .
Herhangi biriyle direk ciddi olalım diye yola çıkamazsın, okul okuduguna göre yaşın da küçük. Belli bir zaman geçirilir sonra ya ben bu adamla bir ömür yaşarım dersin bazen haklı çıkarsın bazen haksız ama zaman gecirmeden o seviyeye gelemezsin.

Yuksek lisans yapıyorum .Ama bu ilişki olaylarında mantığım duruyor . Elim ayağıma dolaşıyor.Ablama göre ilk adımı o atmalı .Zamana bırakmak en iyisi galiba .

İstemekle olmuyor insan duygularına gem vurmak istiyorsa olaylara dışardan bakmalı çok iyi bir çocuk demek için çok erken.Nesii iyi çocuk mesela ? Seçecek olan benim diye düşünün ve gerçekten mantığı ön plana alın.Ciddi olanda ölene kadar ciddi kalmıyor artık günümüzde.Bence istediğiniz gibi çıkmazsa bu kişi erkenden yol verin tabi size yol alırsa.Elinizin ayağınızın dolanmasi kötü bu iyi bir özellik değil karşınızdaki sizin gibi biri kendinizi kaptırırsınız böyle daha sakin relax olun bu kadar anlamda yüklemeyin derim.

Ya çok haklısınız .Bir kaç olayda beni savundu . Birden de yürüyor gibi olunca ben heyecan yaptım heralde . Çünkü tam kafamda ki tip.

Arkadaş gibi sakin sakin tanimaya çalışın i Bırakın o açılsın isterse.Siz sevilmeyecek insan değilim dünyada bana uyan çok insan olabilir zaten en iyisini hak ediyorum kafasıyla gidin Koşmayın.O ister koşsun ister emeklesin kolay değil öyle sevmek yada sizden geçer almak.Buna kendinizi inandırın mottonuz bu olsun.Hadi inşallah iyi olsun.

Ayy insallah dua edin lütfen çok haklısınız .Kimseyle / kimsenin sevgili ile var olmadık .Ama böyle durgun olunca catlıyorum meraktan.Mesela hiç reels atmadım .Bir yandan da korkuyorum. sürekli ben yazmak istemiyorum.Hikaye beğenisi atsam çok mu ısrarcı olur ?

" Ciddi ilişki nasıl oluyor? Kimse gülmüyor mu?" gibi bir espri var ya. Kusura bakma aklıma ilk o geldi.

Sen önce insan tanımaya çalış. Flörtü bile atlayıp ciddili ilişki isteme.

Hayır olmaz sanırım.Aslinda içinizden geleni yapın elbette.Sadece okulda gözü hep üzerimde beni savundu falan yazdınız ya .Sosyal medya yerine okulda size gel bir kahve içelim yada ne bileyim hayatında biri varmı yokmu vs diyemiyormu? Yani sonuçta gördüğünüz birisi.Sinyal bekliyor desem elinize kahve dokmussunuz konuşurken ee bu heyecanı da anlamiyorsa nedir yani .Hadi diyelim hiç inanmam çekiniyor eee yazsın mesaj atsın.Sizde onun bı resmini beğenin bence o kadarla kalsın.Bir adıma bir adım.

Ya çok haklısınız .Bir kaç olayda beni savundu . Birden de yürüyor gibi olunca ben heyecan yaptım heralde . Çünkü tam kafamda ki tip.
Olmaz kuzu iki güzel söze tatlı bir bakışa ciddi ilişki gözüyle bakılmaz.Gecmis yaşananlar size deneyim olmamış.İliski heyecanı ,minik uçuşan kelebekler okey.Karşılıklı bile olmayabilir.Durun bir dinlenin, kendinizi sevin dinleyin Koştur koştur yeni macera sizi yorar ...

Ah be kızım şuan doya doya aşk yaşama zamanın. Zamanı gelince kısmetın bu kişiyse iş zaten ciddiye biner. Hele önce bir tanı gez dolaş sıra sıra hepsi.
Ben erkek olsam ne kadar hoşlandigim bir kız dahi olsa böyle direkt ciddi istiyorum dese bırakır kaçarım.

Öyle demedim canım denmez zaten

Ama işte gezip dolaşma olayını ben diyemem

Yahu bu adam sizinle ilgileniyorsa zaten gerekli adımı atar. Sizin reels atmanıza, beğeni atmanıza ihtiyacı yok. Niye kırk takla atma ihtiyacında hissediyorsunuz kendinizi?
Bir öğrenemedik gitti isteyen erkek her türlü adımı a-t-ı-y-o-r.
Bırakın adam kendi hızında yürüsün size, bırakın o sizi kazansın. Ne bu altın tepside kendini sunma merakı?

Bir de neden seçen değil seçilen psikolojisine giriyorsunuz? Adam yürüyormuş, neden tam tersi gibi bu tripler. Belki siz onu beğenmeyeceksiniz tanıdıkça.
Ders almış halinizle bile iki beğeni atan için acaba ciddi midir diye düşünüp üstüne konu açıyorsunuz. Biraz akışta yaşayın bir şeyleri. Yaşını genç, önce flört edersiniz tatlı tatlı, sonra belki ilişkiye evrilir ya da evrilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…