Kizlar sizce yaz düğünümü kiş düğünümü yapayim.

batıkent bana çok yakın cnm.ama ben ankara dan istanbul'a gelin gidiyorum.batıkent güzel yerdir bu arada.bana deselerde ki nikahını kışın yapcaz hiç beklemezdim evet yapalım derdim ama:)

ne güzel bende tam tersi batikenti seviyorum ankara istanbula göre daha güzel

vallahi canim bekleyeceginiz birsey yoksa yaz is farketmez bence
bende yaz dugunlerini severim aslinda ama geçirdigimiz su haziran ayinda bi arkadasimin dugunu oldu, sicakta eridik resmen. igrençti salonda bunalim geçirdik.
sonbahar mevsimi cici bence

Kaç aydır hasretmişsiniz birbirinize yani bence çok fazla uzatıp nişanlının canını sıkma yeterki siz mutlu olun ayın, günün, mevsimin ne önemi var....

Şubatta belki Ankara çok soguk olur ama bilemiyorum aslında mayıs ayında şöyle şık bir bahar düğünü müthiş olurr.. kaydirigubbakcemile2

Canım bende aynı durumdayım hep yaz düğünü hayal etmiştim ama kısmet kış sonu bahar başı gibi olacak ne yapalım hayırlısı olsun diyoruz sonradan çok kişiden duydum ve düşündüm yazın sıcaklarda hazırlıklar falan zor oluyormuş sonbahar yada bahar en iyisi galiba sizde şubat düşündü iseniz 1 2 ay daha bekleyin bahara yapın derim

ben hep yaz düğünü istemiştim.gelinliğimin altı çamur olur diye kaydirigubbakcemile3 -tatlicadiarzu- şaka biryana yaz düğünün keyfi bambaşka oluyor..bir kere olacak birşey bence bir kaç ay daha beklenebilir sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…