Kızlar sizce pilates topu gerekli mi?

melegm08

ikizlerim olur inşallah:)
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
703
1
slm kızlar epeydir nette araştırıp duruyordum uygun bi fiyata top var mı diye .....fiyatları az değil yani...40 dan başlıyoo...topu olan arkadaşlar iyiki almışım diyormusunuz gerçekten gerek görüyormusunuz

Topsuz ve bantsız olan hareketlerde mevcut ama top ve bant (bantın alternatifi olabiliyor , olmasada olur ) ile yapılabilen hareketler daha keyifli oluyor bu yüzden düzenli yapabiliyor insan ve iyi sonuçlar alınıyor.

Bir arkadaşım çocuklar için satılan balonlar varya adını tam bilmiyorum halk dilinde zıp zıp balon deniyor, onu alıp onu kullanmıştı plates topu pahalı geldiği için.

teşk ederim canım ..cevabın için..o zıp zıp toptan oğlumunda var iki kulağı var topun ama bana küçük geliyo:)))
pilates ürünleri olunca insan daha bi istekle yapar egzersizleri....

teşk ederim canım ..cevabın için..o zıp zıp toptan oğlumunda var iki kulağı var topun ama bana küçük geliyo:)))
pilates ürünleri olunca insan daha bi istekle yapar egzersizleri....

Bence topsuz hareketlerle başla, baktın ki kas direncin artmaya başladı, top ve bant siparişini o zaman ver derim...

slm kızlar epeydir nette araştırıp duruyordum uygun bi fiyata top var mı diye .....fiyatları az değil yani...40 dan başlıyoo...topu olan arkadaşlar iyiki almışım diyormusunuz gerçekten gerek görüyormusunuz

topla zevkli hale geliyor. fakat gittigidiyor.com da (site ismi vermek yanlış değildir umarım)uygun fiyata toplar var hatta bazı kampanyaları yakalayabilirsen top lastık cd falan set halınde çok ucuza denk geliyor.

canım nette pahalı olur,ben ilk defa duyuyorum 40 liraya plates topu :KK53:
ben 20 liraya aldım,daha da ucuzları var,tanıdıklarımdan bildiğim.netten ziyade alışveriş merkezlerinden araştır.topu düzenli kullanınca gerçekten faydası oluyor.bütçen kısıtlıysa topsuz pilates yaparsın :KK34:

Bence topsuz hareketlerle başla, baktın ki kas direncin artmaya başladı, top ve bant siparişini o zaman ver derim...

canm inanmayacaksin belki ama 3 yıldır düzenli değil ama ara ara pilates yapıyorum oğlumu doğurduktan sonra ebru şallının programını keşfettim oda zaten programa yeni başlamış:))ama oğlum küçük olduğu için vakit ayıramadım şimdi ise oğlum büyüdü kızıma hamileyim:)) artık ihtiyacım kalmadı teşekkürler yorumlarınız için

X