• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar Sizce Nikahı Önceden Kıymak mı? Yoksa Düğün Günü mü?

uzul29

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
597
113
648
ben de önceden dügünümde nikahımı düşünüyordum fakat artık aynı gün olursa telaşe olur gibi geliyor sizce nasıl olmalı ayrı bir gün hazırlanıp belediyedemi yoksa dügündemi nikah kıyılınca güzel oluyor??

Niye telaşe olsun ki.?
memur salona geliyor,hepsi bu..
Düğünde nikah benim daha çok hoşuma gidiyor öyle yapacağız zaten,herkes şahit olsun "evet" lerimize..

kesinlikle dugunde olmali canim. benim nikahim once oldu ve hic hosuma gitmedi bu durum. sanki dugunde bir seyler eksik gibi oluyor nikah olmayinca...

benim için hiç farketmiyor.nikah sonuçta işin resmi boyutu düğünün içinde olmayışı çok fena bir durum sayılmaz benim için.

12 özlem bende senin gibi düşünüyorumya, yok memur falan bekle zaman kaybı gibi yerimseniben

12 özlem bende senin gibi düşünüyorumya, yok memur falan bekle zaman kaybı gibi yerimseniben

Kafasına göre gelmiyor ki memur,saatini söylüyorsun geliyor..
zaten nikah işlemleri yapılırken tarih ve saat olarak alınıyor nikah tarihi..
memur da nikah saatinde salonda oluyor.

bak canım eskiler derki gelin ata binmiş ya nasip demiş.neyin ne olacağı belli olmuyor dünyanın bin bir tülü hali var.ben 5 yıl önce nişanlandım.nişanlımla başka şehirlerdeydik eş durumundan yanına gelmem için erken nikah yapmamız gerekiyordu.nisan ayında nikah yaptık düğün ağustos yaındaydı.nikahtan sonra çok değişti kabul edemeyeceğim isteklerde bulundu ayrıldım.tabi nikah olduğu için aslına bakarsan yapmadığım evliliğin boşanmasını yaşadım.yine aynı şekilde şuan çalıştığım okulda çalışan bir öğretmen arkadaşım aynı duruma düştü.bir de adam psikopat çıktı kza maddi manevi tazminat davası açtı mahkemelerde süründürüyor.bak iki örnek ikiside erken nikah yaptı sevdi güvendi ama olmadı.yapmadıkları evliliklerin boşanması toplum içinde düşülen durum.şimdi 16 aylık ilişkim var sevgilim sorun etmiyor ama belkiailesi sorun çıkaracak.dünya sıkıntı anlayacağın.sen eşeğini sağlam kazığa bağla sonra üzülme.

Kafasına göre gelmiyor ki memur,saatini söylüyorsun geliyor..
zaten nikah işlemleri yapılırken tarih ve saat olarak alınıyor nikah tarihi..
memur da nikah saatinde salonda oluyor.

biliyorum onu canım evet ...
bilmiyorum dügün salonu banada cazip geliyordu ama fikrim degişir gibi oldu ..

düğün salonunda yaptırın kızlar ben öle yaptırmıştım çokda güzel oldu....

valla öle böle derken biz nıkah günümüzü dügünden 1 ay önceye aldık
böyle daha cok kafamıza yattı, dügün günü istesende istemesende herkesin içinde cok daha stresli olurdu neyse artıkzemuszemus

hayırlı olsun özlem...biz de nikahımızı düğünden önce kıydırıcaz...bizimki biraz farklı iki düğün olacak ve hangisinde olacağı problem olmasın istediğimiz için böle bi karar aldık...ayrıca düğün günü onca stresin içinde nikah memurunun gelip de her seferinde aynı espriyi yapması da çok sıkıcı...''sesini duyamadık gelin kızımız istemiyor mu acaba''...''biraz daha bağıralım''..hahahhaha ...yapmacık kahkahalar...

bu arada nikaha ne giyeceksin...ben pek böyle detaylara takılmıyorum ama kayınvalidem baya bi dert ediyo bu durumu:))

aynen nikah memuru cok basit espriler peşindebuyrunnnnnnnnn
fazla heyecana gelemem ben okadar insanın içindealkisalkisalkis
nikahımda ya etekli ceketli krem bir takım yada krem elbise ve ufak ceket bakalım daha bakmaya baslamadım
hee bide basımda tüllü ufak kepim olsun istiyorum

ben de krem elbise istiyorum...ama 34 beden heryerde bulamıyorum...pffff

aynen her elbise zor oluyor biraz kilo al diyo herkes gelinliğinde güzel durur filan zemuszemus almak lazım:kedi:ben arastırmaya baslıyım yazarım

bizimde nikahımız düğün yerinde kıyılacak bence en güzeli öyle ...

bana da diyolar hep kilo al diye gelinlik yakışmazmış filan...ama zaten sadece bel kısmı belli oluyo..ve incecik çok da hoş duruyo..zayıf olduğuma çok sevindim gelinliği alırken...15inde dikilmiş olcak eklerim fotoğrafını:)

Back