Sen erken yapmamış mısın daha regli gününü bekle kuzucum erken yapmışsın hemen karalara bağlamaAy inşallah canım haber ver
Ay valla 14. Gün yani 2 gün sonra son kez tekrar yapıcam ama bu ovülasyon pik çıkıyor gebe olduğunda diye çok okudum. Gebelik testi yapmadım ama ovülasyon yaptım silik çizgi bile çıkmıyor o yüzden ümidimi kaybettim ama hayırlısı 2 gün sonra tekrar son kez bi test daha yapayım diyorum canımSen erken yapmamış mısın daha regli gününü bekle kuzucum erken yapmışsın hemen karalara bağlama
Ay maşallah bu sitede gördüğüm en net çift çizgi hayırlı olsunYaptım normal kaset test yaptım 4 gün geciktim çünkü normalde hiç gecikmem. Testi yapar yapmaz çift Oluştu Yani bekledikten sonra değil Çok net bir şekilde çıktı hatta resmini atayım
İkisi farklı hormonlar kuzu illa lh yüksek çıkacak diye bir şey yok beta hcg önemli bizim için. Sen regli gününü bekle en garantisi test yaparsın öyle ne zaman döllenme oldu bilemezsin kiAy valla 14. Gün yani 2 gün sonra son kez tekrar yapıcam ama bu ovülasyon pik çıkıyor gebe olduğunda diye çok okudum. Gebelik testi yapmadım ama ovülasyon yaptım silik çizgi bile çıkmıyor o yüzden ümidimi kaybettim ama hayırlısı 2 gün sonra tekrar son kez bi test daha yapayım diyorum canımÜmit yok ama hala hevesleniyorum işte
Bebeğim benim düzenli döngüm yok kiİkisi farklı hormonlar kuzu illa lh yüksek çıkacak diye bir şey yok beta hcg önemli bizim için. Sen regli gününü bekle en garantisi test yaparsın öyle ne zaman döllenme oldu bilemezsin ki
Hmm bilemedim o zaman kuzucum 14ünde regli gelmezse yap bakalım inşallah bebişin seninledir aminBebeğim benim düzenli döngüm yok kihap kullanıyodum bıraktım hap da adetimi kesmişti. Yumurtlamadan 14 gün sonra genelde bat diyor doktorlar o yüzden benim de 14 Şubat bat olması lazım
Ay inşallah canım benim ya. İnşallah bebişler bizledirHmm bilemedim o zaman kuzucum 14ünde regli gelmezse yap bakalım inşallah bebişin seninledir amin
Adet olacakmış gibi Sancım oldu ama çok arada sırada yani öyle fazla değil ama işte lekelenme olmadı normalde hep lekelenme yaşıyordum biraz da oradan anladımAy maşallah bu sitede gördüğüm en net çift çizgi hayırlı olsunbenim de hiç belirtim yok reglime daha 1 hafta var umudumu kesmiştim. Böyle belirtisiz hamilelikler umut ettiriyor
Artmed yapma canım bir de ben de adet günü gecikince yapmak istedim ama sonra sabretmem gerekiyor dedim dördüncü güne kadar sabrettim işte gecikmenin. Biraz daha zaman geçsin birkaç gün daha geçsin o şekilde yap testi daha net sonuç alacaksınBen de neredeyse 6 yıllık evliyim. İlk defa bu ay yumurtlama zamanına dikkat ederek denedik. Yumurtlama dan iki gün önce ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Yumurtlama günümden beri sağ kasığımda ağrı var etim çekilir gibi.Bazen çok artıyor bazen gidiyor ağrı. Bat'ımdan 8 gün önce kan verdim negatif çıktı. Milyon tane test yaptım negatif. Bugün adetim 1 gün gecikti. Beyaz akıntı geliyor sürekli. Bir de göğüs damarlarım yeşilimsi belirginleşti. Gebe olabilir miyim acaba. Adete bir gün kala artımed yaptım aşırı silik çizgi çıktı ama markaya güvenemiyorum. Yeniden ne zaman kan versem çıkar acaba geç döllenme olmuş olabilir mi. Test yapmaktan yoruldum negatif gördükçe moralim bozuluyor
Çok teşekkür ederim inşallah ben de bu ay tamamen Oluruna bırakmıştım hatta şu şekilde ki geçen aylar ovülasyon testi ile ilerledim çok stres yaptım bu ay da gelişigüzel ilişki oldu hatta olursa olur olmazsa da yapacak bir şey yok dedim takmadım ve gerçekten de oldu sanırım bilmiyorum.İyi bakalım inşallah valla hi tam bilgim yok özel hastanede veriliyor mu diye ben kızım da iki hafta günüm geçmişti ben hep diyorum hamile değilim hiç test alıp bile yapmadım çünkü 4 yıldan sonra inanamadım ve artık dedim bir test yapayım yaptım sizin gibi baya kırmız ve hemen çıktı sabah hemen doktorumu aradık akşama doğru beni çağırdı ultrasona direk girdim kızım el sallıyordu nerdeyse 7. Haftaya yol almıştışu an 9 yaşında darısı senin başına inşallah
Teşekkür ediyorum sizlere de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah amin, ömrü uzun sağlıklı olsun güzel günleriniz olsun :) ben de bu seneye kadar düşünmüyordum ilk defa isteyince insan hemen oluversin istiyor.Artmed yapma canım bir de ben de adet günü gecikince yapmak istedim ama sonra sabretmem gerekiyor dedim dördüncü güne kadar sabrettim işte gecikmenin. Biraz daha zaman geçsin birkaç gün daha geçsin o şekilde yap testi daha net sonuç alacaksın
Sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben de beş aydır her ayı sizin gibi geçiriyorum ekimden beridir deniyoruz. Dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun bilmukabele sizin de sağlıklı sıhhatli ömrü uzun bal tatlısı bir bebeğiniz olsun tez zamanda hayırlısıyla inşallah benim de vardır kan testi verip emin olmak istiyorum niyeyseTeşekkür ediyorum sizlere de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaallah amin, ömrü uzun sağlıklı olsun güzel günleriniz olsun :) ben de bu seneye kadar düşünmüyordum ilk defa isteyince insan hemen oluversin istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?