Ben reglimin olması gereken ilk gün yapmıştım silik şekilde görünmüştü ve hamileydim yani sonra doktora gidince kesinleştiİki gün geciktim normalde uygulamada hangi gün olursa o gün olurdum yani asla gecikmezdim ama bu ay iki gün gecikti ve normalde her regli öncesi lekelenme olur koyu kahve ya da açık pembe şekilde ama lekelenme de yaşamadım sadece arasıra gelen kramp var sancı gibi hep islaklık hissediyorum ama lavaboya gittiğimde Normal vajina akıntısı olduğunu görüyorum test ne zaman yapmalıyım sizce eğer varsa teste çıkar mı çünkü gecikme yaşadım
Yarın sabah yapın çıkar. 4 gun kala çıktı benimİki gün geciktim normalde uygulamada hangi gün olursa o gün olurdum yani asla gecikmezdim ama bu ay iki gün gecikti ve normalde her regli öncesi lekelenme olur koyu kahve ya da açık pembe şekilde ama lekelenme de yaşamadım sadece arasıra gelen kramp var sancı gibi hep islaklık hissediyorum ama lavaboya gittiğimde Normal vajina akıntısı olduğunu görüyorum test ne zaman yapmalıyım sizce eğer varsa teste çıkar mı çünkü gecikme yaşadım
Yaptınızmı testBenimde regli günüm bugündü yarın olmazsam yarın yapacağım bence sizde yarın ilk idrarla yapın varsa çıkar zaten hemen
Kuzuuu sen nerelerdesin göremedim seni naptın test yaptın mı? Ben yumurtlamadan 11 gün sonra yani dün yaptım negatif üzüldüm baya. Seni de merak etmiştim güzel haberlerle gelBenimde regli günüm bugündü yarın olmazsam yarın yapacağım bence sizde yarın ilk idrarla yapın varsa çıkar zaten hemen
Erken gebelik testleri daha hassas oluyor düşük hgcyi algılayabiliyor canım kaset testler biraz daha yüksek betayı algılıyor. Erken gebelik testiyle yapın birde sakın artimed ve days doctor marka almayın onlar yalancı pozitif gösteriyorSizce kaset testi mi yapayıö erken gebelik testi mi hangi marka net sonuç doğru sonuç veriyor
Gebelik varsa gecikmeden de öğrenebilirsiniz adete 2-3 gün kala.İki gün geciktim normalde uygulamada hangi gün olursa o gün olurdum yani asla gecikmezdim ama bu ay iki gün gecikti ve normalde her regli öncesi lekelenme olur koyu kahve ya da açık pembe şekilde ama lekelenme de yaşamadım sadece arasıra gelen kramp var sancı gibi hep islaklık hissediyorum ama lavaboya gittiğimde Normal vajina akıntısı olduğunu görüyorum test ne zaman yapmalıyım sizce eğer varsa teste çıkar mı çünkü gecikme yaşadım
Merhaba yaptınız mı testSizce kaset testi mi yapayıö erken gebelik testi mi hangi marka net sonuç doğru sonuç veriyor
Yaptım normal kaset test yaptım 4 gün geciktim çünkü normalde hiç gecikmem. Testi yapar yapmaz çift Oluştu Yani bekledikten sonra değil Çok net bir şekilde çıktı hatta resmini atayımMerhaba yaptınız mı test
Hayırlı olsun inşallah hemde net bir şekilde var tebrik ederimYaptım normal kaset test yaptım 4 gün geciktim çünkü normalde hiç gecikmem. Testi yapar yapmaz çift Oluştu Yani bekledikten sonra değil Çok net bir şekilde çıktı hatta resmini atayım
Hayırlı olsun inşallah hemde net bir şekilde var tebrik ederim
Bence hemen vermelisiniz zaten kanda kesin çıkar idrarda çıkan kanda yüzde yüz çıkar maşallahİnanın hala şoktayım hala inanamıyorum acaba mı diyorum ama çok net bir şekilde belli oluyor kan ne zaman vermeliyim sizceşu an kendi evimde değilim annemlerdeyim o yüzden sağlık ocağına gidemedim
Cuma günü gideceğim evime inşallah ama araya cumartesi giriyor Pazartesiye kalacak gibi özel hastanede de veriliyor muBence hemen vermelisiniz zaten kanda kesin çıkar idrarda çıkan kanda yüzde yüz çıkar maşallahsizi çok iyi anlıyorum insan şok oluyor ve bu keseyi görene kadar devam ediyor ondan sonra artık bir tık rahatlama geliyor dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz kan sonuçlarınız çıkınca bizi de bilgilendirin inşallah
İyi bakalım inşallah valla hi tam bilgim yok özel hastanede veriliyor mu diye ben kızım da iki hafta günüm geçmişti ben hep diyorum hamile değilim hiç test alıp bile yapmadım çünkü 4 yıldan sonra inanamadım ve artık dedim bir test yapayım yaptım sizin gibi baya kırmız ve hemen çıktı sabah hemen doktorumu aradık akşama doğru beni çağırdı ultrasona direk girdim kızım el sallıyordu nerdeyse 7. Haftaya yol almıştıCuma günü gideceğim evime inşallah ama araya cumartesi giriyor Pazartesiye kalacak gibi özel hastanede de veriliyor muçok teşekkür ederim tabii ki haberdar ederim sizi çok sağ olun
Yaptınızmı test
Yok henüz yapmadımKuzuuu sen nerelerdesin göremedim seni naptın test yaptın mı? Ben yumurtlamadan 11 gün sonra yani dün yaptım negatif üzüldüm baya. Seni de merak etmiştim güzel haberlerle gel
Ay inşallah canım haber verYok henüz yapmadımeve gidince yapabileceğim akşam 10 gibi felan evde olacağım o zamana kadar regli olmazsam yapacağım inşallah pozitiftir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?