- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
Meraba kizlar ben 20 yasindayim universite 2deyim suan. Herseyi detaylica anlatacagim lutfen bes dakikanizi ayirin bana. 1 ay once biri beni ekledi okuldan diye kabul ettim. Sonra ekledigim gibi mesaj atti iste cok tatlisin falan tarzi ama kabalasmadan, cok hosuma gitti hatta cok kibardi. Hakkimda herseyi ogrenmis oda 26 yasinda ogrenciymis okuldan beni bi kez gormus okulda,ismimi bulmus falan. Ben ilk zamanlar cok soguk konusuyodum mesela sabah yaziyosa aksam yaziyodum bide hemen guvenemem sonucta yasida buyuk ciddi mi soyluyo dalga mi geciyo oyuzden hemen kendimi birakmadim yani.neyse bi ara 1-2 gün girdi araya sonra ben yazdim falan ama ben yapiyorum diyemi nedir oda 1-2 gün sonra evao vermeye basladi.ama konusunca sahipleniyodu falan iste benimle ilgilenmiyosun mesgulsun tarzi bilerede okulda buluscaktik bunla ayni zammada calisiyo yani yanima gelcekti ama gelmedi aksamina mesaj atti cok ızgunum gelemedim isim cikti seni gormeyi oyle cok istiyordumki falan.. Neyse iste seyden devam edeyim oda 1-2 gün sonra yazmaya baslayinca ben en son mesajina cevap vermedim. Sonra4 gün sonra napiyosun tarzi mesaj attim, iste konustuk sonra numarami istedi cunku okuldayim sen okuldamisin falanndedi ben degildim iste boyle olmiycak falan dedi. Neyse numarami aldiktan sonraki gun yine okuldamisin diye mesaj atti bende degildim gorusemedik yine yani sonra anlastik gelmeden haber verecegim sana dedi ama sonraki gun yine ayni seyi yapti yani kendini agirdan mi satiyo nedir anlamadim gormek isteyen gorur sinir oldum.sonraki gun yine mesaj atti ben tepkimi koydum ben oyun mu oynuyoruz gorusceksek goruselim yoksa ben bu sekilde konusmak istemiyorum dedim. Ben boyle atar yapinca aradi hemen,okuldaymis oda istersen biraz oturalim falan dedi bende tamam dedim bulustuk iste bu aramizdaki iletisimsizlik konusu acilmadi hic havadan sudan herseyden konustuk iste arada iltifat etti 1 saat falan oturduk arada bikac sevgi sozcugude kullandi sonra ayrilirkende ararim tarzi biseyler dedi. 4 gun oldu ne mesaj var ne bisey. İste facebooka bi foto yukledim onu begenmis checkinimi falan begendi. Yani beni begenmese olumsuz gorse ne biliyim zaten bulustuktan sonra begenmezdi heralde. Ne yapmaya calisiyo sizce?