eger zayıfsan belin muhteşem olur bununla canım güzelmiş bence ayakkabını pembe alma şahsen ben gelini çiçeği hariç bembeyaz daha cok seviyorum çok asil duruyor ama yine de sen blirsin canm
Çok hoş gözüküyor. Ben de kapalı gelinliklere bakacağım da açık gelinliği kapalı hale getirince modelde abes durmuyor değil mi?
Benim gelinliğim kapalıydı. Kafama göre diktirdim. Eğer İstanbuldaysanız Fatihteki bütün moda evlerine kendinizin istediği şekilde diktirebilirsiniz. Ben Hasret Modada diktirmiştim... Tavsiye ederim...Gelinliğinizin kapalı halinin fotoğrafını da yükleyebilir misiniz?Maliyeti ne kadar oluyor? Ben satın almak istemiyordum, eğer bu şekilde olursa mecburen satın alınacak galiba.
Keşke İstanbul'da olsaydım. Ne kadara diktirmiştiniz?Benim gelinliğim kapalıydı. Kafama göre diktirdim. Eğer İstanbuldaysanız Fatihteki bütün moda evlerine kendinizin istediği şekilde diktirebilirsiniz. Ben Hasret Modada diktirmiştim... Tavsiye ederim...
Keşke İstanbul'da olsaydım. Ne kadara diktirmiştiniz?
Çok iyi bir fiyata diktirmişsiniz
Gelinliğinizin kapalı halinin fotoğrafını da yükleyebilir misiniz?Maliyeti ne kadar oluyor? Ben satın almak istemiyordum, eğer bu şekilde olursa mecburen satın alınacak galiba.
Aman Allah'im benim gelinligimin aynisi.. #Sac modeli duvak bende aynisini yaptirmistim 6 ay once
Evlendigim zaman 50 kiloydum, boyum da 1.64 canim. Ben diktirmedim baska bir ilden katalogdan siparis uzerine getirttim yalniz benim seffaf parlak taslar vardi ust kisminda ve gupur detayi seninki kadar fazla degildi. Ve benin saclarim sariydibelki saçma bi soru ama boyun ve kilonu öğrenebilrmiyim diktirdiğim için şuan üzerimde nasıl duracağını bilmiyorum belki senle aynı ölçülerdeysek içim rahatlar biraz :))::)
Evlendigim zaman 50 kiloydum, boyum da 1.64 canim. Ben diktirmedim baska bir ilden katalogdan siparis uzerine getirttim yalniz benim seffaf parlak taslar vardi ust kisminda ve gupur detayi seninki kadar fazla degildi. Ve benin saclarim sariydi
Bence bu modelde kuyruk pek hos durmaz. Asiri kabarik evet canim ve tasimasi cook zor ama cok hos bir model. Ben dugunde zorlanmistim ne yalqn soyliyim ama sendede cook guzel durur emin ol bide sen benden daha zayifsin topukluda giyince cok hos olurbende 45 kiloyu demekki yakışıcak boyumda aynı 164 :) :)
be kabarıklıgı yüzünden kötü dururmu diye düşünüyodum fakat şimdi içim rahatladı :) fakat ben kuyrukta düşünüyorum olsamıki acaba sence :):)