Gelinlik Modelleri kızlar sizce nasıl ??

sedanr_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
38
12
32
bu gelinliği diktiriyorum sizden fikir almak istedim sizce nasıl ??
üst kısmı aynı dantelden fakat tesettüt şeklinde olucak

buda çiçeğim sizce ayakkabılar beyazmı yoksa çiçekteki pembedenmi olsun ??

eger zayıfsan belin muhteşem olur bununla canım güzelmiş bence ayakkabını pembe alma şahsen ben gelini çiçeği hariç bembeyaz daha cok seviyorum çok asil duruyor ama yine de sen blirsin canm

eger zayıfsan belin muhteşem olur bununla canım güzelmiş bence ayakkabını pembe alma şahsen ben gelini çiçeği hariç bembeyaz daha cok seviyorum çok asil duruyor ama yine de sen blirsin canm

fikirlerin için teşekkürler canım belim ince kendimde 45 kiloyum zaten :) ozman tam bu kabarıklıkta yaptırıyim ben gelinliği ayakkabıya gelince bende beyaza karar verdim teşekürler :)

Çok hoş gözüküyor. Ben de kapalı gelinliklere bakacağım da açık gelinliği kapalı hale getirince modelde abes durmuyor değil mi?

Çok hoş gözüküyor. Ben de kapalı gelinliklere bakacağım da açık gelinliği kapalı hale getirince modelde abes durmuyor değil mi?

yok hiç abes durmuyo bnce kapalı modelleri çok araştırdım ben fakar bukadar kabarık olanı hiç yk

Gelinliğinizin kapalı halinin fotoğrafını da yükleyebilir misiniz? Maliyeti ne kadar oluyor? Ben satın almak istemiyordum, eğer bu şekilde olursa mecburen satın alınacak galiba.

Aman Allah'im benim gelinligimin aynisi.. #Sac modeli duvak bende aynisini yaptirmistim 6 ay once

Gelinliğinizin kapalı halinin fotoğrafını da yükleyebilir misiniz? Maliyeti ne kadar oluyor? Ben satın almak istemiyordum, eğer bu şekilde olursa mecburen satın alınacak galiba.
Benim gelinliğim kapalıydı. Kafama göre diktirdim. Eğer İstanbuldaysanız Fatihteki bütün moda evlerine kendinizin istediği şekilde diktirebilirsiniz. Ben Hasret Modada diktirmiştim... Tavsiye ederim...

Benim gelinliğim kapalıydı. Kafama göre diktirdim. Eğer İstanbuldaysanız Fatihteki bütün moda evlerine kendinizin istediği şekilde diktirebilirsiniz. Ben Hasret Modada diktirmiştim... Tavsiye ederim...
Keşke İstanbul'da olsaydım. Ne kadara diktirmiştiniz?

Çok iyi bir fiyata diktirmişsiniz

Ama bu 1.5 yıl öncenin fiyatları bi de kına kıyafetim ve kuaförüm de aynı yerden olduğu için uyguna geldi. Şimdi fiyatları daha da arttı sanıyorum. İnternetten Hasret Moda yazsanız modeller hakkında da fikirleriniz olur.. Şehir dışından gelip diktirenler bile var

tabi atarım dikilip bittiği zaman :) ben 1500e diktiriyorum gayet ucuz bulduğum için diktirmeye karar verdim hatta :)

belki saçma bi soru ama boyun ve kilonu öğrenebilrmiyim diktirdiğim için şuan üzerimde nasıl duracağını bilmiyorum belki senle aynı ölçülerdeysek içim rahatlar biraz :))::)
Evlendigim zaman 50 kiloydum, boyum da 1.64 canim. Ben diktirmedim baska bir ilden katalogdan siparis uzerine getirttim yalniz benim seffaf parlak taslar vardi ust kisminda ve gupur detayi seninki kadar fazla degildi. Ve benin saclarim sariydi

Evlendigim zaman 50 kiloydum, boyum da 1.64 canim. Ben diktirmedim baska bir ilden katalogdan siparis uzerine getirttim yalniz benim seffaf parlak taslar vardi ust kisminda ve gupur detayi seninki kadar fazla degildi. Ve benin saclarim sariydi

bende 45 kiloyu demekki yakışıcak boyumda aynı 164 :) :)
be kabarıklıgı yüzünden kötü dururmu diye düşünüyodum fakat şimdi içim rahatladı :) fakat ben kuyrukta düşünüyorum olsamıki acaba sence :):)

Bence bu modelde kuyruk pek hos durmaz. Asiri kabarik evet canim ve tasimasi cook zor ama cok hos bir model. Ben dugunde zorlanmistim ne yalqn soyliyim ama sendede cook guzel durur emin ol bide sen benden daha zayifsin topukluda giyince cok hos olur ben bayaa bi topuklu giymistim malum esim 1.83 boyunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…