Gelinlik Modelleri kızlar sizce nasıl ??

Bence bu modelde kuyruk pek hos durmaz. Asiri kabarik evet canim ve tasimasi cook zor ama cok hos bir model. Ben dugunde zorlanmistim ne yalqn soyliyim ama sendede cook guzel durur emin ol bide sen benden daha zayifsin topukluda giyince cok hos olur :KK66: ben bayaa bi topuklu giymistim malum esim 1.83 boyunda :KK43:

bende zorlanıcam heralde herkes taşıyamazsın falan diyiyo fakat ben yinede kabarık diktiriyorum :) :) nekadar topuklu giydinki ben 10cm aldım yeterli olur heralde kısa gürünmüyümde gelinliğin içinde :) :)

bende zorlanıcam heralde herkes taşıyamazsın falan diyiyo fakat ben yinede kabarık diktiriyorum :) :) nekadar topuklu giydinki ben 10cm aldım yeterli olur heralde kısa gürünmüyümde gelinliğin içinde :) :)
Benimki 13 cm civariydi ayakkabim. Yok yaa cok kotu durmaz merqk etme esin benimki kadar uzun degilse hele hiic sorun etme :KK66:

yok nişanlım çok uzun değil boyu 175 :) :)
evlilik nasıl peki :)
Valla tatlim guzel bisey tabiki. Biz esimle oncedende beraber oldugumuz icin yani unv de tanistik benim okudugum sehirde yasiyordu esim oraya gelin gittim, ilk basta zor geldi tabiki ama simdi sukur Rabbim e ki hersey yolunda, esimle biz cook zorluklarla evlendik ailem felan bayaa zorluk cikarmislardi ama simdi gauet memninlar :KK66: Insallah cook mutlu olursuniz canim :KK66:

Valla tatlim guzel bisey tabiki. Biz esimle oncedende beraber oldugumuz icin yani unv de tanistik benim okudugum sehirde yasiyordu esim oraya gelin gittim, ilk basta zor geldi tabiki ama simdi sukur Rabbim e ki hersey yolunda, esimle biz cook zorluklarla evlendik ailem felan bayaa zorluk cikarmislardi ama simdi gauet memninlar :KK66: Insallah cook mutlu olursuniz canim :KK66:

Allah daha mutlu etsin inşallah :) :)
bende ailemden çok uzağa gidicem zorlanıcam amaalışırım heralde herkes alışıyo :)

tabi atarım dikilip bittiği zaman :) ben 1500e diktiriyorum gayet ucuz bulduğum için diktirmeye karar verdim hatta :)
Çok iyi bir fiyat :KK47:. Nerede diktiriyorsunuz? İşçiliği de iyiyse nerede olursa olsun sanırım ben de gelir diktiririm. :KK28:

Allah daha mutlu etsin inşallah :) :)
bende ailemden çok uzağa gidicem zorlanıcam amaalışırım heralde herkes alışıyo :)
Alisirsin canim yaa sevdigin insan yaninda olunca :KK66: ben mesela aileme 24 saat uzaklikta bi yerdeyim eaimin gorev nedeniyle hem kendi ailem hemde esimin ailesinden uzaktayiz bir basimiza :KK66:

Çok iyi bir fiyat :KK47:. Nerede diktiriyorsunuz? İşçiliği de iyiyse nerede olursa olsun sanırım ben de gelir diktiririm. :KK28:

ben samsunda aleyna moda evinde diktiriyorum işçiliğini bilmiyorum fakat ellerindeki modellere baktığımda gayet beğendim hepsini:)

X