- 1 Eylül 2023
- 1.665
- 468
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Rabbime inancım sonsuz da çok negatif görünce insan ister istemez umudunu kaybediyorOlacağına inanırsak olurRabbim hayırlısıyla nasip etsin
Canım sonuç ne oldu ?Kızlar merhaba ben5 martta çatlatma iğnesi vuruldum, 7 martta aşılama oldum.
Aşılamanın 8.günü beta hcg 0 çıktı
Aşılamanın 12.günü kan verdim 0.20 çıktı
Sonrasında adetten bir gün önce lekelenmem başladı pespembe ama adet kadar yoğun olmasa da yoğundu kahverengi çok soluk kırmızı da gördüm sonrasında adetin ilk günü kadın doğuma muayene oldum alttan muayene ederek baktı ve rahim duvarımın 7 mm olduğunu söyledi bi ihtimal hamilelik olabilir 1 hafta sonra kan ver dedi , normalde incelmiş olması gerekiyormuş ilk günden itibaren ve bu ay çok değişikti gerçekten adet sandım ama tam adet gibi hissetmedim ve 3.günde bitti benim adet hatta 3.gün doğru düzgün gelmedi bile bugün Regl 6.günü akıntı geliyor 3 gündür yoğun yoğun bildiğiniz akıntı test yaptım çok çok silikti sonra kenara bıraktım böyle olmuş şimdi baktığımda ne düşünüyorsunuz ?
Bugün aşılamanın 19.günü kan verdim yarın çıkacak . Bu test kuruma çizgisi mi sizce?
Güzel haber var mıCanım sonuç ne oldu ?
Merhabalar sizinde eşinizde varikosel var galiba kaçıncı derece acaba değerlerimiz çok benziyor kaç aydır deniyorsunuz?Çok teşekkür ederim yerleşme kanaması olabilir mi hala umudum yok ama anlarız sabah artık
3.5 yıldır deniyoruz, derece olarak birşey demedi sadece ameliyat olman gerekiyor çocuğun olmaz dediMerhabalar sizinde eşinizde varikosel var galiba kaçıncı derece acaba değerlerimiz çok benziyor kaç aydır deniyorsunuz?
Toplam sayınız kaç acaba3.5 yıldır deniyoruz, derece olarak birşey demedi sadece ameliyat olman gerekiyor çocuğun olmaz dedi
40 milyon sizinToplam sayınız kaç acaba
Bizimde toplam 55 milyon sizde herhangi bir sorun var mı benim de bir kızım var o hemen oldu ikinciyi deniyoruz olmuyor40 milyon sizin
Bizimde toplam 55 milyon sizde herhangi bir sorun var mı benim de bir kızım var o hemen oldu ikinciyi deniyoruz olmuyor
Canım eğer denemediyseniz çakşır kökü suyu ve çörek otu yağı tavsiye ederim. Benim yakınımdan biri bu şekil gebe kaldı eşimde son bir aydır çakşır suyu içti karaciğer sorunu yoksa eşinin içsin.Bizim hiç olmuyoraşılama da denedik olmuyor akışına bırakın olur sizin bence olmuş zaten
Çörek otu yağı nasıl kullanılıyor peki hiç denemedik ilk defa duydumCanım eğer denemediyseniz çakşır kökü suyu ve çörek otu yağı tavsiye ederim. Benim yakınımdan biri bu şekil gebe kaldı eşimde son bir aydır çakşır suyu içti karaciğer sorunu yoksa eşinin içsin.
Sabahları bir tatlı kaşığı canım yiyecek eşin . Sende pcos varsa çakşırı sende iç yumurtlamaya kadarÇörek otu yağı nasıl kullanılıyor peki hiç denemedik ilk defa duydum
Bı araştırayım teşekkür ederim canımSabahları bir tatlı kaşığı canım yiyecek eşin . Sende pcos varsa çakşırı sende iç yumurtlamaya kadar
Beralifeta erkek seti ve bayan seti var bakin istersenizBı araştırayım teşekkür ederim canım
Bu ne için peki teşekkür ederimBeralifeta erkek seti ve bayan seti var bakin isterseniz
Benim de eşimin hızı düşük biraz onun için aldım beralife set , içeriğinde çakşır + çoban çökerten suyu +çörek otu yağı var .Bu ne için peki teşekkür ederim
Onu da deneriz şuanda eşim keçiboynuzu pekmezi ile l arginie kullaniyor bu ay yumurtlamayı değerlendirdik bakalım ne olcak inşallah tez zamanda kolaylıkla sağlıkli sıhhatli bebiş haberini alırız hepimizBenim de eşimin hızı düşük biraz onun için aldım beralife set , içeriğinde çakşır + çoban çökerten suyu +çörek otu yağı var .