- 1 Eylül 2023
- 2.209
- 565
- 26
-
- Konu Sahibi nisanurs98
Beklemeye devam bugün kan verdim reglın 6.günü gözüküyor bugün ama olamadım maalesef 3.gün bitti diye varsayarsam adet biteli 3 gün oldu yarın 4 gün olcak beklemeye devam o zamanCanım yaşadağın kanama yerleşme olabilir yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra kanda çıkar gebelik biraz bekle bence yada tekrardan test yap acele etme
küçücük bi umut da bekliyoruz işte şansımıza artık sizindeO zaman bir umut olabilir sonucunu yaz mutlaka benimde 2 günüm kaldı bugün test yaptım şansıma bozuk çıktı
Kan sonucu bekle canım gebelik oluşmuşsa bile illaki 5 in üzerinde çıkar sonucun hayırlısı olsunBeklemeye devam bugün kan verdim reglın 6.günü gözüküyor bugün ama olamadım maalesef 3.gün bitti diye varsayarsam adet biteli 3 gün oldu yarın 4 gün olcak beklemeye devam o zaman
Amin haberdar ederim sizi de muhakkak bişey çıkar diye düşünüyorum bende de görücez artıkKan sonucu bekle canım gebelik oluşmuşsa bile illaki 5 in üzerinde çıkar sonucun hayırlısı olsun
Ya olabilir de olmayabilir de araya kanama girdiği için kafam karıştıAmin haberdar ederim sizi de muhakkak bişey çıkar diye düşünüyorum bende de görücez artık
Sağlık ocağında verdim kan yarın çıkacak hayırlısı olsunYa olabilir de olmayabilir de araya kanama girdiği için kafam karıştıama Allah'tan ümit kesilmez. Hastanede mi verdiniz kanı sağlık ocağında mı hastanede hemen çıkıyor diye biliyorum sonucu mutlaka yazın merak ettim şuan :)
Bence bu bildiğin silik çıkmış inşallah hamilesindir zaten ilk negatif çıkıp sonra pozitife dönen çok kişi var bence şeninde öyle oldu yarın sonuçları bize de göndermeyi unutmaKızlar merhaba ben5 martta çatlatma iğnesi vuruldum, 7 martta aşılama oldum.
Aşılamanın 8.günü beta hcg 0 çıktı
Aşılamanın 12.günü kan verdim 0.20 çıktı
Sonrasında adetten bir gün önce lekelenmem başladı pespembe ama adet kadar yoğun olmasa da yoğundu kahverengi çok soluk kırmızı da gördüm sonrasında adetin ilk günü kadın doğuma muayene oldum alttan muayene ederek baktı ve rahim duvarımın 7 mm olduğunu söyledi bi ihtimal hamilelik olabilir 1 hafta sonra kan ver dedi , normalde incelmiş olması gerekiyormuş ilk günden itibaren ve bu ay çok değişikti gerçekten adet sandım ama tam adet gibi hissetmedim ve 3.günde bitti benim adet hatta 3.gün doğru düzgün gelmedi bile bugün Regl 6.günü akıntı geliyor 3 gündür yoğun yoğun bildiğiniz akıntı test yaptım çok çok silikti sonra kenara bıraktım böyle olmuş şimdi baktığımda ne düşünüyorsunuz ?
Bugün aşılamanın 19.günü kan verdim yarın çıkacak . Bu test kuruma çizgisi mi sizce?
Tamam tabiiki inşallahBence bu bildiğin silik çıkmış inşallah hamilesindir zaten ilk negatif çıkıp sonra pozitife dönen çok kişi var bence şeninde öyle oldu yarın sonuçları bize de göndermeyi unutma
Ay bilemedim. Kac dk sonra baktın teste?sevgiiinur N NKURT B Bihatun25 ucanpayanda Lady Guinevere I ismimsiz123 kızlar sizce ? Yorum yapar mısınız lütfen
Tam emin değilim açıkçası çok silik gözüküyordu bu kadar net değildi ama marka albi güvenemiyorum o yüzdenAy bilemedim. Kac dk sonra baktın teste?
Bi 5dk sonra falansa pozitif bence ama 1 saat falan geçtiyse poz.değildir canım
Aşkoooö bence varsevgiiinur N NKURT B Bihatun25 ucanpayanda Lady Guinevere I ismimsiz123 kızlar sizce ? Yorum yapar mısınız lütfen
valla bilmiyorum o test beni de çok kez yanılttı.Tam emin değilim açıkçası çok silik gözüküyordu bu kadar net değildi ama marka albi güvenemiyorum o yüzden
Valla benim son kimyasal olanda testimde çok çok çok silik çizgi vardı dediğin gibi sonradan koyuasmıstı. Ama gozlerime inanamayıp 2 test daha yapmıstım onlar da aynı cıkmıstıTam emin değilim açıkçası çok silik gözüküyordu bu kadar net değildi ama marka albi güvenemiyorum o yüzden
Gerçekten miAşkoooö bence var
Hadi ya aynı bu marka test miydi albi yaniValla benim son kimyasal olanda testimde çok çok çok silik çizgi vardı dediğin gibi sonradan koyuasmıstı. Ama gozlerime inanamayıp 2 test daha yapmıstım onlar da aynı cıkmıstı
Bende emin olamıyorum o yüzdenvalla bilmiyorum o test beni de çok kez yanılttı.
Gönlünü ferah tut canım İnşAllah bebişin tutunmuştur sana güzel hayırlı haberlerini bekliyorum Allahın izniyleGerçekten miemin olamadım ya hiç allahtan kan verdim sabah çıkacak sonuç yoksa belirsizlik çok kötü
Çok teşekkür ederim yerleşme kanaması olabilir mi hala umudum yok ama anlarız sabah artıkGönlünü ferah tut canım İnşAllah bebişin tutunmuştur sana güzel hayırlı haberlerini bekliyorum Allahın izniyle