-
- Konu Sahibi nisanurs98
Aynen en doğrusu kan testi hayırlı haberler alırsın inşallahÇok sağolun bakalım kan verdim kanda ne çıkacak albi test niyeyse güven vermiyor bana pozitif gören çok oluyormuş sanırım
0.20 çıktı gene sanırım yokAynen en doğrusu kan testi hayırlı haberler alırsın inşallah
Adetin kaç gün geçmişti0.20 çıktı gene sanırım yok
Karışık biraz geçme değil aslında 3 gün oldum ama tam olamadım bugün 7.günü adetin işte normalde o kanamadan sonra da 4.günAdetin kaç gün geçmişti
Hmm Aynen biraz karışık olmuş 1 hafta kadar bekleyin bakalım tekrar bir tahlil yaptırırsiniz.Karışık biraz geçme değil aslında 3 gün oldum ama tam olamadım bugün 7.günü adetin işte normalde o kanamadan sonra da 4.gün
Evet beklemeye devam olumsuzluktan yoruldumHmm Aynen biraz karışık olmuş 1 hafta kadar bekleyin bakalım tekrar bir tahlil yaptırırsiniz.
İlk mi . Allah hayırlısını nasip etsin inşallah olumsuz düşünmeyelim bende ilk çocuğum çatlatma iğnesiyle olmuştu. Bu ikinci çocuk denememiz. Hayırlısı olsun ne diyelimEvet beklemeye devam olumsuzluktan yoruldum
nisan ayında beraber tekrar bastan başlayalımEvet beklemeye devam olumsuzluktan yoruldum
Olsun üzülme demek kolay geliyor belki ama biraz rahatlatıyor Rabbim vermiyosa vardır bir bildiği en doğru zamanda vericek inanıyorum. Dualarınız kabul olsunKızlar maalesef hamilelik yok aşılamanın 20.günü kan verdim 0.20 çıktı gene bu ay benden de geçti
Aynen öyle evet ilk çocukİlk mi . Allah hayırlısını nasip etsin inşallah olumsuz düşünmeyelim bende ilk çocuğum çatlatma iğnesiyle olmuştu. Bu ikinci çocuk denememiz. Hayırlısı olsun ne diyelim
Evet evet başlayalım nasipsenisan ayında beraber tekrar bastan başlayalım
Amin rabbin isteyen herkese nasip etsinOlsun üzülme demek kolay geliyor belki ama biraz rahatlatıyor Rabbim vermiyosa vardır bir bildiği en doğru zamanda vericek inanıyorum. Dualarınız kabul olsun
Allah'ım en hayırlısını nasip etsin inşallah. Benimki de bu ay tutmadı bugün regl oldumAynen öyle evet ilk çocuk
nasip değilmiş üzülmeyin tekrar denerizAllah'ım en hayırlısını nasip etsin inşallah. Benimki de bu ay tutmadı bugün regl oldum
Amin amin inşallahAmin rabbin isteyen herkese nasip etsin
Ya görünce üzüldümKızlar maalesef hamilelik yok aşılamanın 20.günü kan verdim 0.20 çıktı gene bu ay benden de geçti
Amin nasip değilmişYa görünce üzüldümrabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Hayaller 1 ay daha ertelendi diyelimAmin nasip değilmiş
Evet öyle de denebilir bakalım nasip olcak mıHayaller 1 ay daha ertelendi diyelim
Olacağına inanırsak olurEvet öyle de denebilir bakalım nasip olcak mı