teşekkür ederim canım a.s. yanlız çoğunluk 2. diyor ve eşimde öle yapmamı istiyor ee oda haklı kaydirigubbakcemile3 4. yıla giricek evliliğimiz hep aynı fisfisfis acilen 19 şubata kadar kendimi yenilemem lazım :teytey:
bernacım her insan helekı bayanlar arada kendını yenılemelı eşinde istiyormuş bencede 2 .resım iyi şekercım.ama yenı imajınlada resım isteriz ona göre şeker
teşekkür ederim canım a.s. yanlız çoğunluk 2. diyor ve eşimde öle yapmamı istiyor ee oda haklı kaydirigubbakcemile3 4. yıla giricek evliliğimiz hep aynı fisfisfis acilen 19 şubata kadar kendimi yenilemem lazım :teytey:
hmmmm,o zaman esinin istedigini yap derim ben,tabi sen bilirsinde,esin icin buyuk bi mutluluktur kesin,her isten geldiginde senin gibi guzellikle karsilasmak,cok guzelsin tekrardan diyim,:hooray:
kesinlikle 2. foto bayılıyorum bu modele bende istiyorum ama yüzüme gitmiyor eğer yüzüne gideceğini düşünüyorsan durma git kestir e bide eşin istiyosa hiç durma cnm nasılsa kökü sende maşallah çokta güzelsin ne yapsan yakışır sana