Saç Kesim Şekilleri kızlar sizce hangisinde karar kılmalıyım (resimli)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

berna16

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
99
1
316
37

Eklentiler

• $1.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
kızlar ilk resim şuanki saç modelim 2. resim ise yapmayı planladığım model sizce hangisi yüzüme daha çok gider yorumlarınızı bekliyorum :uhm:

kızlar ilk resim şuanki saç modelim 2. resim ise yapmayı planladığım model sizce hangisi yüzüme daha çok gider yorumlarınızı bekliyorum :uhm:

Eklentiler

• $2.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 125
İlk foto nerde?

Özel bir gün için mi yapacaksın? Fotodaki normal fönlü bir saç..Özelliği ne anlayamadım ?

Hım kesim olarak diyorsun..ikisi de güzel ama senin saçların çok uzun değil sanırım..İkisi de olur hemşerim.

İlk foto nerde?

Özel bir gün için mi yapacaksın? Fotodaki normal fönlü bir saç..Özelliği ne anlayamadım ?

yani şuan saçlarım ilk fotodaki gibi ama dikkat edersen 2. fotoda kısa model nasıl yapsam acaba diye fikir alıyorum arkadaşım anladınmı

canım bence renk olarak da model olarak da 1 resim çok güzel ama sarı saç cesaret ister eğer aklında o renk ve kısa model varsa yaptır kökü sende nasıl olsa uzar tekrardan rengide zamanla değişir...:uhm::uhm::uhm:

Bence ikinci model daha hoş. Sanırım senin resmin değil o. İkinci resimde biraz hareket katarsan ben ikinci derim

aaaaaaa sen saç yarışmasındaki 8 no lu hatun değilmisin? benmi benzettim?

Bence ikinci model daha hoş. Sanırım senin resmin değil o. İkinci resimde biraz hareket katarsan ben ikinci derim

canım oda benimde arkadaşım onu netten yaptı saç modelini photoshopmu ne diolar öle yani yüzümü değiştirdi o model şutarafagitti değişiklik yapim diorum cesaret edemiyorumda bakalım artık delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…