Yatak Odası Dekorasyonu kızlar sizce hangisi

Heves Yatak Odas -|inegl Mobilyas|
DOĞTAŞ - Artemis Yatak Odası
Mobilya Yatak Odas Evgor.com.tr

kızlar fiyatları farklarını da düşündüğümüzde sizce en güzeli hangisi? hangisini alayım?
sırayla yorum yapayım heves yatak odası :2011 yılının modası füme ayna ve parlak beyaz uyumu cok güzel fiyatıda uygun artemis: aman aman bir görüntüsü yok hem o fiyata bu model alınmaz evgör:bu mobilyada güzel özellikle aynası ama ben şahsen HEVESİ çok beğendim tabi kendi fikrim:D

2. takım çok kullanışlı ve çok güzel
diğerleri bu dönem güzel gelebilir ama birkaç sene sonra modası geçer diye düşünüyorum

Şahsen 3. takımı çok beğendim bende.Hepimiz sırayla beğenmişiz,enteresan oldu biraz :))

Tabii düşününce de fiyatı çok yüksek.Ama bu 3'ü arasından da onu beğendim ben...

herkes başka bişi demiş ne güzel :66:

bende hevesi beğendim.en sonuncudaki yatağın başı yamuk duruyo ya sinir eder o beni.simetri hastalığı yoktıur bende ama niyeyse rahatsız etti

sanırım bunların mobilyaları parlak lake.lakeyi kullanması zordur ama.herşeyle silinmez kolay çizilir falan filan.onuda düşünerek al bence

yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar. ben en çok evgörü beğenmeme rağmen sanırım hevesi alcam. fakat dolabı bana çok kullanışsız geldi. kazak buluz vs için hiç raf yok. sizce sorun yaşarmıyım?

yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar. ben en çok evgörü beğenmeme rağmen sanırım hevesi alcam. fakat dolabı bana çok kullanışsız geldi. kazak buluz vs için hiç raf yok. sizce sorun yaşarmıyım?

canım yaptırma imkanın varsa yaptır istediğin gibi ben öyle yaptırdım ve kendim çizdim modelini su an yapılma asamasında bitsin resmni koyacam ve çokta uyguna mal ettim

umarım evgördeki takımı almamışsındır, takım çok şık bence güzel ama servis olayı çok kötü, bizim ağzımız yandı çok çektik saysam buraya sığmaz, artık bedava da verseler almam

hevesin kendini balıkesir de bir mobilyacı da görmüştüm..nişanlım bayıldı..ama ben gümüş aksesuar sevmediğim için almıyorum..yoksa çook güzel..dolap kapıları da öle uyduruk değil..gayet sağlam geldi bize..

bende yeni aldım yatak odamı bunlar arasından hevesi beğendm ama dedğin gibi dolap biraz kullanışsz duruo fikir olması açısından benm aldğm yatak odasıda bu $valensia-yatak-1.webp

Back
X