Anket Kızlar sizce hangisi??? Lütfen oy vermeniz yeterli

Sizce Hangi parfüm??

• Ankete Katılan
    31

Evrenim

Kocam oğlum ve bebiş
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
3.665
251
173
37
Kızlar ben kendime yeni bi koku arıyorum ve bu 8 kokuarasinda kararsızım
Lutfen kızlar sizden sadece oy istiyorum tabi yorum yaparsanizda sevinirim:126:

Bunlarda şişeleri

Eklentiler

• $image.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 80
  • $image.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $image.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 65
  • $image.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $image.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $image.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 64
  • $image.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 78
Elizabeth Arden, Christian Dior J'adore ve DKNY Be Delicious kullanıyorum. hepsinden de memnunum, farklı zamanlarda, farklı modlarda birini seçiyorum. gönül rahatlığıyla bunlardan birini seçebilirsin ama ankette DKNY be delicious dedim, en çok onu seviyorum sanırım

Cok TSK yorumun ve oyun icin. Elizabeth arden pek sevmiyorum ama dior ve dkny cok seviyom hangisini alayım hala kararsızım.

Seçenekler içinde yok ama Dolce & Gabbana-Rose the one çok güzel parfüm.

Givency Very Irresistible kokuların hiç birisini bilmiyorumki :76: ama bu yazdığımın şişesini sevdim vee şekerliymiş gibi hissetm

Ne zor bir anket bu,
Hepside birbirinden cok farkli kokular.
Bence Euphoria Blossem bulabilirsen birde onu kokla,
Cok guzel bir koku ya
Escada Magnetism ve Jádore de cok guzel kokular..
Biri cok sekerimsi biride cok cicekimsi, ikisinin arasi flora by gucci bence.

Cok TSK yorumun ve oyun icin. Elizabeth arden pek sevmiyorum ama dior ve dkny cok seviyom hangisini alayım hala kararsızım.

o zaman dkny al ama sana tavsiyem be delicious'ın yeşil elma olanını yani Amerikan elması, salatalık, greyfurt, gül, beyaz amber, manolya, tuberose, menekşe, beyaz muguet, sarı odun, yumuşak ten ahengi, sandal ağacı notalarına sahip olanını alma, Dkny Sweet Delicious Tart Key Lime bu parfümü al; portakal aroması, bergamot, mandalina ve portakal çiçeği esansı içeriyor ve inanılmaz bir koku.

ben ilk portakal içeren kokuyu almak istemiştim ama ikisi de be delicious olduğu için karıştırdım ve yeşil elmayı aldım, yeşil elma da güzel ama portakallısı şahaneydi..

Tavsiyeleriniz icin hepinize cok TSK kızlar. Ben suan 4 parfüm de kararsızım
Christian Dior J'adore, DKNY Be Delicious, Escada Magnetism ve Lancome Hypnose.

Bunlarin icinde sanırım j'adore eleyecem çokk sevmeme rağmen. Geride kalanlar bakalım bu hafta herhalde çarşıya çıkarım bakalım hangisini alırım.

Sonunda aldım yeni kokumu

Eklentiler

• $image.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 112
Lancome hypnose ve miracle severm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…